peki benim plaka app mi sizce?
![]()
Bu işin çözümü çok basit. Ülkede plaka basmaya izni olan tüm cemiyet vs.vs lerin ellerindeki harf kalıplarını çöpe atmasını söyleyip onlara merkezden gelecek yeni kalıpları vereceksin. Devlet gözünde bunun bütçesi para bile tutmaz. Hatta masrafı cemiyete yükleyebilirler. Tüm ülke genelinde aynı tip font olacak. Memur kendi bağlı olduğu şubenin verdiği plakanın fontunu bilmiyor ondan sonra keyfi yoruma dayalı ceza kesiyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Başiktaş baskı app demek aslında Beşiktaş'taki emniyetin verdiği plakalara verilen isim değil mi? Şaka gibi resmen.
Plaka bjk baskı tipi olunca ne oluyor sanki sahte plaka
Yazılan plaka yanlış
İlk önce harfiyat kamyonlarının çamurla kaplı plakalı olanları
Trafikten çeksinler
Çekemezler çünkü onlar cengiZ limak kolin onun bunun evlatları hep bize kaldırıyorlar nasılsa amk lar bizim cengiz dediğini yapıyor![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
mühürlü beşiktaş baskı söküldü. orijinalleri taktım, plakalık kullanmak işe yaradı 2 dk da değiştirdim.
ben de orjinal plakalara geçtim ama durumları pek iyi değil
plakam 10 ama ben Eskişehir'de ikamet ediyorum, buranın emniyet müdürlüğünde yenileme işlemini yapabilir miyim ?
IuIkIgI
mevzu şu bence app yi cakmalarının meselesi. polisin direk dediği plakan 68 mühür 06 ne iş? veya plakan 20 mühür 34 veya 06.. direk burdan yürüyorlar
yahu plakaları çift taraflı bant + siyah silikonla öyle bi yapıştırmışımki..
az biraz çektim tampon gelecek plaka gelmeyecek![]()
- Bize Her Yer TRABZON
2010 den bugüne kadar aldıgım sattıgım bindiğim her arabaya app taktım, yaklasık 6 ay önce Sprinter servis aracımı cevirip yazmışlar plakalardan ceza ödedim söktüm. Şimdi yine üstünde app var. Doğru düzgün güzel baskı yapsınlar app ye gerek kalmaz. yarın galeriden 308 i almaya gidicem yine app bastırdım yine devam yani. =)
#KGdetanirlar
Şimdiye kadar her aracımda beşiktaş baskı app vardı geçen hafta yeni araç aldım yine app bastırdım hatta plaka değişikliği vardı plaka basım kağıdını Melih Özlem' e verdim o bastırdı getirdi sağolsun Avektende plakalık aldım appler plakalıkta takılı bakalım ne olacak![]()
Şuan aracımda App mevcut orjinalleri yok... mühür var ama belli bile değil ceza yemekten korkuyorum..Şimdi orjinallerini çıkartmam için ne yol izlemem gerekiyor?
SKODA SIMPLY CLEVER
iğrenç plakaları taktım
valla eski plakam daha okunaklı ve muntazamdı
neyse 1-2 ay ıdare edecegız
elbet Bu ulkede bısıler olur plaka olayıda unutulur gider![]()
Arkadaşlar kafama takılan bir konu hakkinda bilgilerinizi rica ediyorum. Kirlilik olmasın diye konu açmak istemedim. O sebeple bu sayfa üzerinden soruyorum.
Yeni bir araç aldım. Perşembe günü teslim alıyorum. Fakat aracın sahibinin istek ve ricası ile plakasını değiştiriyorum.
1. sorum; Bunun işlemleri nedir? bir gün içinde biter mi?
2. sorum; Aracı şirket üzerine alacağım. Plaka değişikliğinde gerekli evraklar nelerdir? ( İnternette arattım. Her sitede farklı farklı bilgiler çıkıyor.
3. sorum; Noter satış işlemleri ile birlikte plaka değişikliğini de aynı gün yapamazsam eski plaka ile bir günlük bile olsa trafiğe çıkabiliyormuyum?
Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler...
İyicene saçmaladılar, zaten olur olmadık yerlerden zart zurt arabaları çekerek kendilerine yağlı bir kazanç kapısı oluşturdular. Şimdi de plakalara mı bulaşmışlar! Ben henüz denk gelmedim ama ben applerimi bjk ilçe emniyet müdürlüğünden almıştım. Gerçi sorun çıkaracaklarsa bişey bulurlar yine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)