User Tag List

Sayfa 18/36 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
679 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: APP Plaka Hakkında-Yasa Değişikliği

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,
    Yazmaktan elimde,dilimde tüy bitti. Hatta mevzuatı'da koydum 3,4 sayfa geriye.
    POLİS SİZİN PLAKANIZIN FONTUNA-MÜHÜRÜNE-ŞEKLİNE-ŞEMALİNE BAKMIYOR.
    Mevzuatta belirtildiği gibi yetkilendirilmiş ve akredite olmuş aracılar haricindeki mekanlarda basılan plakaların hepsi TCK ve ilgili KTY maddelerine göre suç sebebi. [B]Yetkilendirmiş aracı BJK APP yapıyorsa yasaldır, ***** siteden aldığınız BJK APP ilegaldır ceza sebebidir.

Yok benim plakam mühürlü beşiktaş app benim plakam mühürlü standar font diye ceza yemezsiniz diye bir şey yok. Bu konu göreceli olarak kanıtlanamayacağı için yeterli şüpheden ceza yersiniz arkadaşlar.

Çekirge gibi 1 sıçrarsınız 2 sıçrarsınız 3'de ceza yiyip "BJK APP'ten ceza yedim buna bi standart getirin Niğde'de, Yozgatta, Avcılarda plakalar BJK APP'ymiş bu ne saçmalık diye" sitem edersiniz.

Bunları yazarken haybeden sallamıyorum, gerçekten bilen birisi olarak söylüyorum.

Mevzuata bakılırsa zaten beşiktaş baskı bir plaka ile yenirse ceza iptal davası açılıp iptal edilebilir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

atakanakdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağır bir app çevirmesiydi sadece app ye bakıyorlardı

kadireren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar,
    Mevzuatta belirtildiği gibi yetkilendirilmiş ve akredite olmuş aracılar haricindeki mekanlarda basılan plakaların hepsi TCK ve ilgili KTY maddelerine göre suç sebebi. [B]Yetkilendirmiş aracı BJK APP yapıyorsa yasaldır, ***** siteden aldığınız BJK APP ilegaldır ceza sebebidir.

Yok benim plakam mühürlü beşiktaş app benim plakam mühürlü standar font diye ceza yemezsiniz diye bir şey yok. Bu konu göreceli olarak kanıtlanamayacağı için yeterli şüpheden ceza yersiniz arkadaşlar.

Çekirge gibi 1 sıçrarsınız 2 sıçrarsınız 3'de ceza yiyip "BJK APP'ten ceza yedim buna bi standart getirin Niğde'de, Yozgatta, Avcılarda plakalar BJK APP'ymiş bu ne saçmalık diye" sitem edersiniz.

Bunları yazarken haybeden sallamıyorum, gerçekten bilen birisi olarak söylüyorum.
    İnternetten aldığımız app ler yetkilendirilmiş yerde basılmıyor ama yetkilendirilmiş yerde cemiyette mühür basılıyor sorun burada zaten

Alıntı atakanakdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ağır bir app çevirmesiydi sadece app ye bakıyorlardı
    Aradığım cevap buydu teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadireren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnternetten aldığımız app ler yetkilendirilmiş yerde basılmıyor ama yetkilendirilmiş yerde cemiyette mühür basılıyor sorun burada zaten

Aradığım cevap buydu teşekkür ederim
    Yetkilendirlmis yerde muhur vurulmuyor, yetkilendirilmis yerin muhuru SAHTE olarak APP aldiginiz yer basiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevzuata bakılırsa zaten beşiktaş baskı bir plaka ile yenirse ceza iptal davası açılıp iptal edilebilir
    Yetkili yerden aldiginiza dair kanitiniz varsa ceza yemezsiniz, iptal icin actiginiz davada gerekli kanitlari sunmaniz gerekir.

Cevirmede bakilan font degil, plakanin nerede basildigi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar,

Peki, bir soru..

Bu plaka yasal bir yerde basıldı bir plaka ve mühür gerçek cemiyette basılan mühür diye söylendi bana. 34 Plaka.. Plaka üzerinde laser dalgalar ve Türk bayrakları mevcut. İstanbulda basıldı.

Ancak mühürde;

TSOF
    34/29
    ANKARA

ibareleri mevcut.

Mühürde ANKARA yazdığı için plakayı aracıma takmak istemiyorum.

Bu plaka ceza yer mi yemez mi?

emrtgb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar.
    Orjinal plakayı pleksi plakalığa taksak yine sıkıntı çıkartırlar mı acaba?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yetkili yerden aldiginiza dair kanitiniz varsa ceza yemezsiniz, iptal icin actiginiz davada gerekli kanitlari sunmaniz gerekir.

Cevirmede bakilan font degil, plakanin nerede basildigi.
    plaka basım kağıdını plakaları teslim alırken alıyorlar bkoy subede en azından o şekilde zaten

bana bunun sahteliğini kanıtlayabiliyorlarsa kesmeleri yasal ozaman ?

ucu cok acık bu konunun ,kesin net birşey olmadığı gibi , herşeye yorumlanabilir ben daha bizim bolgede daha ceza yiyen gormedimde olurda başıma gelirse bakırkoy emniyetin başına ekşirim

Alıntı emrtgb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar.
    Orjinal plakayı pleksi plakalığa taksak yine sıkıntı çıkartırlar mı acaba?
    yazarlarsa bi pleksi den yazarlar zaten

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

emrtgb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yazarlarsa bi pleksi den yazarlar zaten
    Onu da sökecez yani,vay arkadaş

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ckrc
    peki x siteden verilen bir plakanın mühürüyle
    şubeden alınan plakanın mühürü arasında farkı izzah edermisiniz

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç polemiğe girmeye gerek yok söküyorum APP leri
    SKODA SIMPLY CLEVER

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki, bir soru..

Bu plaka yasal bir yerde basıldı bir plaka ve mühür gerçek cemiyette basılan mühür diye söylendi bana. 34 Plaka.. Plaka üzerinde laser dalgalar ve Türk bayrakları mevcut. İstanbulda basıldı.

Ancak mühürde;

TSOF
    34/29
    ANKARA

ibareleri mevcut.

Mühürde ANKARA yazdığı için plakayı aracıma takmak istemiyorum.

Bu plaka ceza yer mi yemez mi?
    -Bu Ankara Mevzusu standart sanırım benim şimdi orjinal plakaların mührüne baktım sırasıyla :
    "TSOF
    01
    Ankara"olarak yazıyor...
    -Söktüğüm APP plakada ise(dışarıda yaptırdım)
    "TSOF
    34/05
    ANKARA"yazıyor.

Yani Ankarası standart herhalde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Bu Ankara Mevzusu standart sanırım benim şimdi orjinal plakaların mührüne baktım sırasıyla :
    "TSOF
    01
    Ankara"olarak yazıyor...
    -Söktüğüm APP plakada ise(dışarıda yaptırdım)
    "TSOF
    34/05
    ANKARA"yazıyor.

Yani Ankarası standart herhalde
    Ankara yazmasi normal,TSOF 34/05 ise istanbul muhurlu oluyor. TSOF 01 Adana. Muhurde il adi yazmaz, plakasi yazar. Disarda yaptirginiz APP muhurlu olarak satilir ama cevirmede plaka ile muhur uyusmadigi icin ceza yersiniz.(Soktugunuz orijinal plaka ile ayni fontta olsa dahi.)
    Fonta takilan arkadaslar, orijinal muhure takilin.
    Farketmenin direk tanimlari yok ancak Plakayi gorunce ayirt edebiliyorsunuz. Sahte parayi eline alinca farkeden esnaflar gibi farkediliyor.

Daha acik sekilde APP'den nasil ceza yiyebileceginizi anlatamam sanirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar,

yazinizda bahsettiginiz "yetkilendirilmiş ve akredite olmuş aracılar haricindeki mekanlarda basılan " plaka ayrimi cevirmede nasil oluyor? App ve orjinal plakalarda ankara yaziyor sayilar ayni. Lutfen bilginizin kaynagini yazin. (Not: gercekten bilen birisi olarak yaziyorum)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34/01-02-03-04... diye giden siralamalar bastirilan yerin kodu oluyor.
    Adana'da 1 tane oldugu icin direk 01'dir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34/01-02-03-04... diye giden siralamalar bastirilan yerin kodu oluyor.
    Adana'da 1 tane oldugu icin direk 01'dir.
    Bugun bakirkoyde polis arkadaslardan birinci agizdan bilgi aldim.Muhursuz plakalar ve kotu fontlara sikinti yaratiyorlar. Aracin modifiyeli ve trafige aykiri durumdaysa plakan ekstra ceza sebebi olur. Insanlari burda korkutmanin anlami nedir anlamiyorum?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu postta hep bana karsi bir polemik cikiyor. Bildiklerimi yaziyorum, uyarmaya calisiyorum herkes bir atar, gider, ders verme telasi icerisinde.

Umarim ceza yemezsiniz, umarim sikinti yasamazsiniz, bildigim seyleri paylasmaya calisiyorum yasal olmayan bir uygulamayi, sucu ve sucluyu ovme pesinde olan arkadaslarimiz var.
    Bu da bu konuya son postum APP plakalariniz ile size keyifli surusler.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara yazmasi normal,TSOF 34/05 ise istanbul muhurlu oluyor. TSOF 01 Adana. Muhurde il adi yazmaz, plakasi yazar. Disarda yaptirginiz APP muhurlu olarak satilir ama cevirmede plaka ile muhur uyusmadigi icin ceza yersiniz.(Soktugunuz orijinal plaka ile ayni fontta olsa dahi.)
    Fonta takilan arkadaslar, orijinal muhure takilin.
    Farketmenin direk tanimlari yok ancak Plakayi gorunce ayirt edebiliyorsunuz. Sahte parayi eline alinca farkeden esnaflar gibi farkediliyor.

Daha acik sekilde APP'den nasil ceza yiyebileceginizi anlatamam sanirim.
    -Böyle birşey yok.Benim arabam 50 plaka(ikamet) ama aracı sıfır olarak Adanadan aldığım için orjinal plakası 01 mühürlü.Kimsede çıkıp bana senin araban 50 plaka ama mührün 01 diyemez...
    -Kaldıki APP'yi taksam plakan 50 mührün 34 dediğinde arabayı İstanbuldan sıfır aldım dediğimdede kendisini bunu kanıtlayamaz...

-Bu işin bir standartı yok madem bu işi bu kadar dert ettin,app plaka uygulaması aynen böyle devam etsin ama bu plakayı basanlarada ciddi ceza getirsin.Kimse instagramda,facebookta,sahibinden.com'da nasıl uyuşturucu satamıyorsa yada sahte para satamıyorsa plakada sattırtmayaksın arkadaşım.Ben orjinal app olmayacak şekilde gene bastırırımki gene dışarıda.Sahibinden.com'da falanda bir ton ilan var yani...

Neyse ben orjinalimi taktım zaten kafam rahat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu postta hep bana karsi bir polemik cikiyor. Bildiklerimi yaziyorum, uyarmaya calisiyorum herkes bir atar, gider, ders verme telasi icerisinde.

Umarim ceza yemezsiniz, umarim sikinti yasamazsiniz, bildigim seyleri paylasmaya calisiyorum yasal olmayan bir uygulamayi, sucu ve sucluyu ovme pesinde olan arkadaslarimiz var.
    Bu da bu konuya son postum APP plakalariniz ile size keyifli surusler.
    size ek bilgi olsun

eger araciniz trafige aykiri sekilde degilse (egsoz ve garip lambalar yoksa)

app plakaniz muhurluyse

app plakaniz harfleri icice girmemisse

font orjinal bjk app baski ise

CEZA YEMEZSINIZ.

Aracinizdaki diger modifiyelere ek app cezasi yazilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler