ağır bir app çevirmesiydi sadece app ye bakıyorlardı
Peki, bir soru..
Bu plaka yasal bir yerde basıldı bir plaka ve mühür gerçek cemiyette basılan mühür diye söylendi bana. 34 Plaka.. Plaka üzerinde laser dalgalar ve Türk bayrakları mevcut. İstanbulda basıldı.
Ancak mühürde;
TSOF
34/29
ANKARA
ibareleri mevcut.
Mühürde ANKARA yazdığı için plakayı aracıma takmak istemiyorum.
Bu plaka ceza yer mi yemez mi?
![]()
plaka basım kağıdını plakaları teslim alırken alıyorlar bkoy subede en azından o şekilde zaten
bana bunun sahteliğini kanıtlayabiliyorlarsa kesmeleri yasal ozaman ?
ucu cok acık bu konunun ,kesin net birşey olmadığı gibi , herşeye yorumlanabilir ben daha bizim bolgede daha ceza yiyen gormedimde olurda başıma gelirse bakırkoy emniyetin başına ekşirim![]()
yazarlarsa bi pleksi den yazarlar zaten![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
@ckrc
peki x siteden verilen bir plakanın mühürüyle
şubeden alınan plakanın mühürü arasında farkı izzah edermisiniz
Hiç polemiğe girmeye gerek yok söküyorum APP leri
SKODA SIMPLY CLEVER
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Ankara yazmasi normal,TSOF 34/05 ise istanbul muhurlu oluyor. TSOF 01 Adana. Muhurde il adi yazmaz, plakasi yazar. Disarda yaptirginiz APP muhurlu olarak satilir ama cevirmede plaka ile muhur uyusmadigi icin ceza yersiniz.(Soktugunuz orijinal plaka ile ayni fontta olsa dahi.)
Fonta takilan arkadaslar, orijinal muhure takilin.
Farketmenin direk tanimlari yok ancak Plakayi gorunce ayirt edebiliyorsunuz. Sahte parayi eline alinca farkeden esnaflar gibi farkediliyor.
Daha acik sekilde APP'den nasil ceza yiyebileceginizi anlatamam sanirim.
yazinizda bahsettiginiz "yetkilendirilmiş ve akredite olmuş aracılar haricindeki mekanlarda basılan " plaka ayrimi cevirmede nasil oluyor? App ve orjinal plakalarda ankara yaziyor sayilar ayni. Lutfen bilginizin kaynagini yazin. (Not: gercekten bilen birisi olarak yaziyorum)
34/01-02-03-04... diye giden siralamalar bastirilan yerin kodu oluyor.
Adana'da 1 tane oldugu icin direk 01'dir.
Bu postta hep bana karsi bir polemik cikiyor. Bildiklerimi yaziyorum, uyarmaya calisiyorum herkes bir atar, gider, ders verme telasi icerisinde.
Umarim ceza yemezsiniz, umarim sikinti yasamazsiniz, bildigim seyleri paylasmaya calisiyorum yasal olmayan bir uygulamayi, sucu ve sucluyu ovme pesinde olan arkadaslarimiz var.
Bu da bu konuya son postum APP plakalariniz ile size keyifli surusler.
-Böyle birşey yok.Benim arabam 50 plaka(ikamet) ama aracı sıfır olarak Adanadan aldığım için orjinal plakası 01 mühürlü.Kimsede çıkıp bana senin araban 50 plaka ama mührün 01 diyemez...
-Kaldıki APP'yi taksam plakan 50 mührün 34 dediğinde arabayı İstanbuldan sıfır aldım dediğimdede kendisini bunu kanıtlayamaz...
-Bu işin bir standartı yok madem bu işi bu kadar dert ettin,app plaka uygulaması aynen böyle devam etsin ama bu plakayı basanlarada ciddi ceza getirsin.Kimse instagramda,facebookta,sahibinden.com'da nasıl uyuşturucu satamıyorsa yada sahte para satamıyorsa plakada sattırtmayaksın arkadaşım.Ben orjinal app olmayacak şekilde gene bastırırımki gene dışarıda.Sahibinden.com'da falanda bir ton ilan var yani...
Neyse ben orjinalimi taktım zaten kafam rahat![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)