User Tag List

Sayfa 26/36 İlkİlk ... 162425262728 ... SonSon
679 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: APP Plaka Hakkında-Yasa Değişikliği

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yemin ediyorum devlet meselesi oldu şu app plakalarla cam filmleri... Yıllar oldu hala hala tartışılıyor ona ceza kesilecek şuna da kesilecek buna da kesilecek alayına kesilecek ulen diye... O kadar dert tasa var onlarla bu kadar uğraşmadılar. Hayır bi sonuca da bağlanmıyor polis durdurduğu yerde dayıyor cezayı sonra uğraş dur... Hava filtresi diye arkamdan ceza kesip yollamış egzozdan kesemeyince... Filmden de plakadan da yeri geldi kestiler yeri geldi sallamadılar... Tamamen şans işi... Yasal olarak cezai uygulama kalksa bile polislere ispat edemiyorsunuz "ben yazarım istersen itiraz et" diyor (biliyor uğraşmayacağınızı). Filmden ceza kalktı resmi olarak. Ama hala polis durdurduğunda ceza kesmekle tehdit ediyor. Açıklamaya tenezzül bile etmiyorum nasıl olsa bi yere varmayacak...

Şansınız bol olsun...
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben bu aracın adını AT SKİ koydum.jet ski hesabı,At ski mustang

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Flood olacak ama yeni gördüm. Evet sıfırdan kare plaka almak da şans işi... Yeri geliyor zart diye alabiliyorsunuz yeri geliyor zorluk çıkarıyorlar. Geçen gün arkadaşımın Land Roverina önde takacak yeri olmadığı için kare plaka istedik yarım saat sordu durdu napacaksın kare veremiyoruz gerekmedikçe vs vs diye... En son arabanın resmini görmek istedi bakim yer var mı yok mu diye çeki demiri olduğu için yer olmadığına ikna oldu da öyle verdi kare plakayı...

burakgulsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Lee-on! Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Flood olacak ama yeni gördüm. Evet sıfırdan kare plaka almak da şans işi... Yeri geliyor zart diye alabiliyorsunuz yeri geliyor zorluk çıkarıyorlar. Geçen gün arkadaşımın Land Roverina önde takacak yeri olmadığı için kare plaka istedik yarım saat sordu durdu napacaksın kare veremiyoruz gerekmedikçe vs vs diye... En son arabanın resmini görmek istedi bakim yer var mı yok mu diye çeki demiri olduğu için yer olmadığına ikna oldu da öyle verdi kare plakayı...
    Kendi içlerinde çelişiyorlar resmen adamlar ben arabayı sıfır aldım orjinal servis plakalığına kadar ön plakam kare şimdi bir de vakit ayırıp üstüne para verip dikdörtgen plakamı alacağım ne saçma bir uygulamadır.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben çıkarttım appyi kafa rahat.
    Ordu'ya gidecem bayramda. Heryerde çevirme oluyor. Evim şehir dışında. Merkeze giderken kesinlikle polis noktasından geçiyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgulsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi içlerinde çelişiyorlar resmen adamlar ben arabayı sıfır aldım orjinal servis plakalığına kadar ön plakam kare şimdi bir de vakit ayırıp üstüne para verip dikdörtgen plakamı alacağım ne saçma bir uygulamadır.

sizdede sanırım auris var,bendekindede tescili olurken kare plaka takılmış ilk sahibinden böyle aldım ben arabayı ama yapacak bi şey,uğraşacak vaktimde yok bugün gelecek normal plakalar bakalım

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kare plakalar otomobiller için artık iptal dikdörtgen plaka almak zorundayız diye anladım doğru muyum ?

sıfır aldığım nissan'ımda kare plakam var önde bu yüzden soruyorum arkadaşlar...

konunun hepsini okuyamadım affola..
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arkadaşlar emniyetten eski plakamızı değiştirmek istesek, araç sahibinin olması zorunluluğu arıyorlar mı?
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

meganes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kare plaka nerde zor nerde yasak daha geçen hafta maaliyeti 31tl şeklinde plakalarımı yeniledim sefaköy emniyetten halkalı merkezdede bastırmaya gittim adam sağolsun süper yaptı bitane ön bir tanede arka arkayı kare bastırdım çok güzel oldu emniyet para almadı sadece şöförler odası 31 tl aldı
    aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar emniyetten eski plakamızı değiştirmek istesek, araç sahibinin olması zorunluluğu arıyorlar mı?
    Ruhsat sahibi olmalı.

burakgulsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MURAT_HLX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizdede sanırım auris var,bendekindede tescili olurken kare plaka takılmış ilk sahibinden böyle aldım ben arabayı ama yapacak bi şey,uğraşacak vaktimde yok bugün gelecek normal plakalar bakalım
    Evet hocam auris var plaka takılan kısımda kare plakaya göre dikdörtgen takınca abest duruyor haftaya da muaynem var. Mecbur olduysa bir şekilde dikdörtgeni uyduracağız artık benim esas merak ettiğim beşiktaş baskı dikdörtgen app de sıkıntı yaratır mı acaba ?

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya şu güzellikten mahrum kalıyoruz anlamıyorum , dahada net okunuyor fotoprafa baktıkça sinirlerim bozuluyor orjinal plakalı haline...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet hocam auris var plaka takılan kısımda kare plakaya göre dikdörtgen takınca abest duruyor haftaya da muaynem var. Mecbur olduysa bir şekilde dikdörtgeni uyduracağız artık benim esas merak ettiğim beşiktaş baskı dikdörtgen app de sıkıntı yaratır mı acaba ?
    şuanda muayenede sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum,ister istemez normal plakaya geçmek zorundayız gibi duruyor.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani golf'de ki plakayı kendileri yapabilir çok zor değil. Zaten plakayı alırken para vermiyor muyuz emniyete ? Veriyoruz . Bari güzelini yapın 50 değil 100 verelim örneğin .

anlamıyorum bu zihniyeti.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir günde bir lafla stadyum adi değiştirilebilen bu ülkede şu uygulamayı bi standarda sokmak 2 saat... Bi taraflarina takmıyorlar çünkü kendi dertleri değil ya.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kare plakalar otomobiller için artık iptal dikdörtgen plaka almak zorundayız diye anladım doğru muyum ?

sıfır aldığım nissan'ımda kare plakam var önde bu yüzden soruyorum arkadaşlar...

konunun hepsini okuyamadım affola..
    Ben aracımın plakalarını yeni değiştirdim. Arkada yer olmasına rağmen kare bastırdım. Emniyette de memurlara sordum, bir sakıncası yok kare olmasının dediler.

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda merak ettiğim bir durum var. Tebarval araçlarını yollarda görüyorsunuzdur mutlaka. Plakalarına dikkat edin hepsi app den daha ince ama app gibi plakaları. Sıfır alınmış araçlar sonuçta ve kiralık hepsi. Acaba hangi cemiyetten aldılar plakaları. Yada nasıl bir yol izlendi bilen var mıdır? Ben bir ikisinin plakasını inceledim orjinal cemiyet mühürlü hepsi. Ortasında ayyıldız var.

berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanK. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda merak ettiğim bir durum var. Tebarval araçlarını yollarda görüyorsunuzdur mutlaka. Plakalarına dikkat edin hepsi app den daha ince ama app gibi plakaları. Sıfır alınmış araçlar sonuçta ve kiralık hepsi. Acaba hangi cemiyetten aldılar plakaları. Yada nasıl bir yol izlendi bilen var mıdır? Ben bir ikisinin plakasını inceledim orjinal cemiyet mühürlü hepsi. Ortasında ayyıldız var.
    Bizim 2 arkadaş geçen sene Sakaryadan araç almışlardı. Onların plakalar öyleydi, app baskı gibi ama rakamları daha ince. Hala öyle mi veriyorlar bilmiyorum ama.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler geçmiş olsun 3 temmuz itibari ile app cezaları 5 bin tl ye kadar kesilcek diyo. +trafıkten men
    bi şekilde idare ediyoduk ama mecbur sökücez artık.

Standart dışı plakalı araca trafikten men cezası - Son Dakika Guncel Haberler

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler geçmiş olsun 3 temmuz itibari ile app cezaları 5 bin tl ye kadar kesilcek diyo. +trafıkten men
    bi şekilde idare ediyoduk ama mecbur sökücez artık.

Standart dışı plakalı araca trafikten men cezası - Son Dakika Guncel Haberler
    iyide gene belirlenmiş bi standart yok neye gore 5bin tl ye kadar ceza kesicekler saçmalık ustune saçmalık başka birşey değil

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler