28 yaş altı , lise ve dengi mezunu. Kpss şartı aranmaksızın sağlık ve sözlü mülakat ile alım yapılacak. Önce askerlik şartı vardı ancak kaldırıldı KHK ile açıklandı 2 gün önce. Var mıdır başka başvuracak ? Bilgi alışverişi yapalım
28 yaş altı , lise ve dengi mezunu. Kpss şartı aranmaksızın sağlık ve sözlü mülakat ile alım yapılacak. Önce askerlik şartı vardı ancak kaldırıldı KHK ile açıklandı 2 gün önce. Var mıdır başka başvuracak ? Bilgi alışverişi yapalım
1 ay önce duyuruldu bu zaten. Sonra sistem arızalı diye diye ertelediler. Şuan başvuru nezaman açıklanacak kimse bilmiyor.
Edit olmadığı için,
Ayrıca askerlik şartı 3 sene içinde askerden gelmiş olmak olarak vardı. Onu kaldırdılar. Askerlik şartı devam ediyor yapmış olman gerek diye biliyorum.
MADDE 28- 3201 sayılı Kanunun ek 24 üncü maddesinin üçüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere, yirmisekiz yaşından gün almamış olmak kaydıyla, en az lise veya dengi okul mezunları, Kamu Personel Seçme Sınavı şartı aranmaksızın, fiziki yeterlilik ve mülakat sınavları ile polis meslek eğitim merkezlerine alınabilir. Bu fıkra kapsamında alınacak olanların eğitim süresi ve eğitim şekline ilişkin usul ve esaslar ile diğer hususlar Bakanlık tarafından belirlenir.”
Eğerki silahları seviyorsan, Vatan millet sevgin herşeyden önce geliyorsa, ilerde evlenince aileni uzun süre görememeyi göze alıyorsan (doğu görevlerin çok olacak gidip geliceksin sürekli) direk başvur derim. Ben kendim sistem mühendisiyim 5 ay önce askerden geldim 1989 luyum 28 yaş olayından sanırım patlıyor başvurmam ama tutsa ben bile başvurmayı düşünüyorum açıkcası. Kaçırma derim.
Forumda pöh bir abimiz var kardeşim ona ulaşman lazım nickini unuttum hatırlarsam ö.m atarım ondan daha detaylı öğrenirsin. İmkanlar el verse bende başvururum ama okul işi tutmuyor benimde. Askerlik filan tamam...
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Forumda Hakkari'de görevli bir arkadaş vardı, görürse gereken bilgileri verir.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Yakın arkadaşım yeni pöh oldu, iyi düşünmek lazım, aileyi, evliliği unutmak lazım, yeni başladı ama surekli operasyona gidiyorlar, geçici görevlendirme oluyor sürekli,
Gittiği yerde ev tuttular 1 hafta evde kalamadı, sorunca ben memnunum diyor ama iyi dusunup gitmek gerek
Ben vatan ıcın Türk bayrağının çalıştığı her yerde severek gıdıp çalışırım aılem evım çevrem onemlı degıl dıyorsan basvurabılırsın zor iş vardıyası gecesı gündüzü nöbeti dını mıllı Bayram'ı mesaj olan bı durum zorluklara katlanırım dıyorsan basvurabılırsın vatanımızı koruyan herturlu guvenlık meslegı zaten bırcok seyı göze alarak veya arkada bırakarak gırmıstır bu mesleğe tercih senin unutma eğitim de ter dökmeyen millet savaşta kan döker
Parasına puluna aldanma sevmek de yetmez çok sevmek lazım ''Önce Vatan Millet sonra Ana ve Yar'' diyebileceksen çok güzel bir fırsat, Komando olarak askerlik yaptığım için sadece sağlık testinden geçip gerekli eğitimden sonra direkt uzman çvş olabilirdim ama Jöh'e ne kadar uzaksam Pöh'e o kadar yakınım yaklaşık 1.5 aydır bekliyorum 2 kere ertelendi sistemle alakalı dediler hala bekliyorum.Şartlar açıklandıktan sonra bilgi alışverişi yapabiliriz.
Askerlik şartı olmaması durumunu okuduğumdan beri heyecandan duramıyorum. Konuya aboneyim. Belki hayallerimin gerçek olacağı bir şans olur. Herkes için hayırlısı olsun.
Maaşı ne kadar merak ettim
Merakla beklemedeyim.
başvurular 2 kasım'da başlayacak. güneydoğu'da görev yaparsanız 4100+ -tl alırsınız. çok gururlu bir meslek. kullandığı silah ar-15 di yanılmıyorsam dünyanın en iyi silahlarından biridir. zırhlı araç vs eskisi kadar zor bulunmuyor şimdi ejder 2 ve cobra 2 tipi araçlardan bolca sipariş edildiğini duydum.
arazi ops. çıkılmaz genelde şehir merkezi görev yaparsınız. hendek tarzı girişimlerin artık tutmayacağını düşündüğüm için yoğun çatışmalardan ziyade bina baskınları ve alan güvenliği sağlamada görev yapıyor çoğu pöh. silahlara, zırhlı araçlara ve vatanına bağlı insanlar için güzel bir meslek. yoğun tempoya alışacak gücünüz varsa öyle seçin. silah diyorum zırhlı araç diyorum. o ortama girince insan gerilir. soğuk kanlı olmak lazım.
artıları çok. eksileri ise aile ile görüşme doğu görevinden dolayı fazla mümkün olmaz. yılın uzun zamanını g.doğuda geçirirsiniz. tabii istisna olarak ankara istanbul gibi şehirlerde de görev yapabilirsiniz. batıda maaşınızdan ortalama 900 lira düşer.
son bir not: pöh olacak arkadaşlara başarılar. operasyonlara giderken kaskınızı takın çelik yeleğinizi omuz bölgenize kadar çekin. maalesef bu önlemleri rahatsız ediyor diye yerine getirmeyen çok pöh var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)