Dr.Ecu Mustafa Kemal Tekin iyidir abi. yazılım yaptırmasan bile bi uğra dükkanına aklına takılanları sor
Dr.Ecu Mustafa Kemal Tekin iyidir abi. yazılım yaptırmasan bile bi uğra dükkanına aklına takılanları sor
Bence şirkete söyle biraz daha güç artışı yerine altında ki aracı satıp sana daha hızlı bir şirket arabası versinler. Her zaman verdiğin 207 1.4-1.6 hdi örneğinde ki gibi.
Ilginiz icin tesekkur ederim haftasonu hepsini birden bizzat ziyaret edip oyle karar verecem kardesim cok zor bir yerde degil mustafanin yeri merak etmeyin adana kucuk dr.ecu mgremaps sabo, megachips mansur, pasaoglu en uzagi bir yandan diger yana yirtinsan 10dk surmez hatta 2sinin arasi birkac yuz mt![]()
Bence gerek yok, belli ki arac konusunda titiz birisiniz en ufak bi sıkıntıda veya sorunda akliniza yazilim veya tuner hata mi yapti diye kuskulanacaginiza bosverin akliniz temiz kalsin soft bi yazilim oyle ahim sahim bi fark yaratmayacaktir zaten
Araclarda baromatik basinc sensoru var zaten neredeyse %90 inda atmosfer basincina gore kendini ayarliyo. O yuzden sorun yok![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Ben her zaman 3-5 hp eksik olsun ama yaptığı işin arkasında olsun demişimdir. Eski Megane F7R'ımı (sonra William'sta can buldu) Can diye bir arkadaşıma yazdırmıştım. Allah kendisinden razı olsun.
Ulaşılabilirlik, müşteriye yaklaşım, sorumluluk duygusu önemli noktalar.
renault servisi ücretsiz değişim yapmıyor mu edc arızalarında. benim dsg'li aracım dur kalk trafikte uzun süre kullanılınca hafif bir titreme yapıyordu. sadece titremeyi tespit edebilmek için 3 gün uğraştılar. işçilik ücretinin yarısını yansıttılar sadece. kavramayı değiştirdiler.
bir önceki aracım megane da boya pul pul kabarıp dökülüyordu. servistekiler kuş pisliği deyip başlarından savdılar. 1.5 yıl sonra mahkeme kararıyla araç parasını faiziyle birlikte ve üstüne 15 bin lira avukat parasıyla ödemek zorunda kaldılar. renault sattığı malın arkasında duran bir firma değil.
2cr garage ve rsa
Başka bir konuda yazılımla alakalı detaylı bilgi sahibi olduğunuzu düşündüğüm bir yazı paylaşmıştınız. Yazıyı bulamadım dizel ver mazotu dumanı atsın gitsin tarzı bişeydi.
Ayrıca aynı konuda Dr. Ecu firması sahibi tarafından davet edilmiştiniz. Bilgi verilmesi açısından.
Bütün geçen konuları ve bilgi birikiminizi hiçe sayarak böyle bir konu açmanıza şaşırdım açıkçası.
Yanlış anlamayın sizi sorgulamıyorum. Kanada yaşantınız ve otomobil bilginizden postlarınızda devamlı bahsediyorsunuz.
Sorunuza gelecek olursak şirket aracına böyle bir müdahele yapmak sizi zor durumda bırakabilir zaten şanzıman narinliğinden bahsetmişsiniz.
Bahsettiğim yazışma için link ;
http://www.techturkey.com/forum/dize...elemesi-4.html
Hocam Sen yanlış Anlamada sen yazılım Fln yaptıramazsın
Yaptırırsan Bile kesin senin arabanın beyini yanar veya kesin motorun turbon kırılır
senın gıbı musterılerı yazılımcılar pek sevmez
sımdıden geçmiş olsun.
Adana da kı dyno yuk tıpı bır dyno degıldır
cıkan gucler kesınlıkle kendını kandırmalı guclerdır.
zaten Ozgun de cok ıyı sekılde Anlatmıs.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)