User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sıfır Aldığı Araba Boyalı çıktı

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba fabrikalarında araçlar hasar görürse ya da gerekli durumlarda boya tamiri bölümünde yeniden boya işlemi yapılır. Günde 10 larca böyle araba üretilir, kaportada çizik oldu diye arabayı hurda edilmez, lokal olarak boyanır ve satılmak için gönderilir. Bunda yanlış olan bir durum yok, çünkü boya tamiri yapılmış bir araç müşteri kullanırken herhangi bir zarar vermiyor kimseye ayıplı mal değildir.

Diğer yandan araçların VIN numarasındaki kaydında bütün bu bilgiler tutulur ve dealerlar aracın tamir bilgilerine ulaşabilirler.
    Kesinlikle olabilitesi yüksek bir hadise fakat burada bayilerin 3 maymunu oynaması olayın etik olmayan tarafı oluyor.

Ayıplı mal bakış açın nedir bilmiyorum ama showroom kondisyonu aracın olabildiğince mekanik/boya hasarsız şekilde teslim edilmesini kapsıyor. Bu hasar gruplarından herhangi biri oluşmuşsa o aracı artık diğer 0Sıfır araçlardan farklı kefeye koymalı.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle olabilitesi yüksek bir hadise fakat burada bayilerin 3 maymunu oynaması olayın etik olmayan tarafı oluyor.

Ayıplı mal bakış açın nedir bilmiyorum ama showroom kondisyonu aracın olabildiğince mekanik/boya hasarsız şekilde teslim edilmesini kapsıyor. Bu hasar gruplarından herhangi biri oluşmuşsa o aracı artık diğer 0Sıfır araçlardan farklı kefeye koymalı.
    müşteriye ekstra indirim yapılıyor fakat aracın kusuru soylenmiyor genelde türkiye şartlarında hatta çoğu zaman indirim bile yapılmıyordur

aslında normalde bayiler bu durumu müşteriye bildirip gerekli iskontoları yapmakla yükümlü , yani ben en azından şahit oldum 1-2 kere fakat türkiyede bunu yapan bayi sayısı kaçtır bilemiyorum ki bu tarz araçlara zaten fabrikada gerekli iskonto için destek sağlıyordur diye düşünüyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adblocker kullandıgım ıcın sozcu sıtesıne gıremezmsım cokta fifi
    ahh osmanlı ahh illa provakasyon yapıcaksın
    imzasız..

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok var bu tarz olaylar aracı sıfır alıp satarken boyalı olduğunu öğrenen. Nasıl çakal galeriler varsa çakal bayilerde vardır. Bence hiç ayıp değil boya makinasıyla gitmek o kadar para bağlanıyor valla.

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen elime boya tabancası geçti arabanın sağona soluna bakıyordum,
    Bazı yerlerde 30 microna kadar farklar var, 130 olan yerde var 170 olanda. Sık atılan boya koruma bu değere etkirmi? Arabaya 1 atsam kaputa 3 atıyorum çünkü kaput biraz fazla çıktı.
    Aynı şekilde arka çamurlukların üst kısımlarıda iki taraftada yüksek, tam hatırlamıyorum ama kaputtaki değerdende yüksek çıktı. Farklı renk bir clioya baktım oda aynı şekildeydi, boya olabilirmi?

taylaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim arabada boyalı çıkmış fabrikadan... İnanır mısınız hem de her yeri boyalı ?! Halbuki ben sadece astarlı kullanmak istiyordum

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsan kafası rahat olsun diye alıyo sıfır km arabayı, orasını burasını düşünmeyim diye. Elektronik işi tamamen şans
    TB4BSA

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan yillar once sefakoy basin ekspres yolunda honda bayisini , selmi sumu ne basmisti. Ordaki cogu arac ici disi kurutulup temizlenip yine satisa sunuldu diye biliyorum. Bu adamin aracinin boyali cikmasida cok dogal. #Turkiyeburanebeklion

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun boya takıntısı ile bir alakası yokki, nihayetinde hasarsız sıfır bir araç aldığını sanıyorsun, ama araç hasar görüp tamir edilmiş şekilde sana sıfır diye yutturuluyor.
    Abi adamin hasarli diye gosterdigi yeri ben fotograftan soyle goruyoru. Kapi Lastigini sokmus marspiyer kismini isaret ederek bana boyali araba sattilar diyor ve 42 bin tl borca girip ben bunu aldim diyor.

Goren duyan diyecekki afama pert araba satmislarda adam ciddi magdur.

Sizinde bildiginiz gibi Bu arabalar oyle pamuklar icinde gelmiyor ne yazikki bir kismi ciziliyor boyaniyor. Sifir olarak satiliyor.

Camurluk degisse, yapisal butunlugu etkileyici parcalar degisse adama caksalar okey ama ayipli olacak kadar buyuk bir skinti oldugunu dusunmuyorum.
    74 model sehpa...

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi adamin hasarli diye gosterdigi yeri ben fotograftan soyle goruyoru. Kapi Lastigini sokmus marspiyer kismini isaret ederek bana boyali araba sattilar diyor ve 42 bin tl borca girip ben bunu aldim diyor.

Goren duyan diyecekki afama pert araba satmislarda adam ciddi magdur.

Sizinde bildiginiz gibi Bu arabalar oyle pamuklar icinde gelmiyor ne yazikki bir kismi ciziliyor boyaniyor. Sifir olarak satiliyor.

Camurluk degisse, yapisal butunlugu etkileyici parcalar degisse adama caksalar okey ama ayipli olacak kadar buyuk bir skinti oldugunu dusunmuyorum.
    Abi diyelim sıfır araba aldın, boyalıydı bilmiyodun, satarken boyasız dedin, alacak adam da baktı veya baktırdı boyalı bu dedi, tepkin ne olurdu
    TB4BSA

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TayfunS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi diyelim sıfır araba aldın, boyalıydı bilmiyodun, satarken boyasız dedin, alacak adam da baktı veya baktırdı boyalı bu dedi, tepkin ne olurdu
    Ben zaten sakin yanlis anlamayin kendi bakis acimi yaziyorum. Kimseyi etkilemek yada fikirlerini degistirmek icin yazmiyorum.

Benim icin arabanin yapisal butunlugu bozulmadan yapilan islemler onemli degil. Ayrica arabami burasi boyali deyip almayacak kisi varsa almasin. Bahsettigimiz konu boya ise tum dis oartamlardan arabamin paslanmasini onleyecek bir katmandan konustugumuz anlamina gelir. Gorevinide yerine getiriyorsa benim icin bir skinti olmaz.
    74 model sehpa...

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Boyasız Araba almak isteyenler Delorean Dmc Alabilir

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen sıfır araba alsam , boyalı çıksa , bu araba bu ben buna kredi çektim onu kapatın sizden araba almıyacağım artık derim giderim , çözüm yoluma iyi bakmazlarsa zaten fazlada istesem facebook twitterda ekşi sözlükte iki yaygara yaparım iki yalan dolan hop firma seve seve istediğimi yapar , bende kredi notumun artmasıyla daha pahalı bir arabayı alıp gece rahat bir uyku çekerim. Anlayan anladı. .

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla soyle durum var. Benim sifir aldigim aracta bir parca boya olsa 1 sene sonra araci yenilemek icin ayni markayi tercih etsem ve araci onlara ikinci el olarak versem kontrol ettiklerinde bir parca boyali diye fiyat kirmayacaklar mi?
    Eminim kiracaklar o yuzden hatasiz araba teslim etmek zorundalar. Tamirdi boyaydi yapisal butunluktu yemezler.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac hyundai i20 sanirim
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sözcü gazetesi olduğundan açmadım bile adblocker i kapamamı isticek bende kapamıcam haliyle
    DR. OWL

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #32 kredi notun artmaz aksine düşer ben o salaklıgı yaptım bi defa notumu düşürdüler şuan istediğim kredileri alamıyorum
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

sahinsp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hos bir durum degil tabiki,Turkiyede sonradan boyanmis araclar lanetli diye sayiliyor ben de bunu anlamiyorum adamin arabasi gunes yanigi olmus oyle geziyor ve yanikli araba daha cok para ediyor Allah akil fikir versin cumlemize ��

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    #32 kredi notun artmaz aksine düşer ben o salaklıgı yaptım bi defa notumu düşürdüler şuan istediğim kredileri alamıyorum

Ben aylık takip ediyorum. KRedimi peşin kapattığımda 200 puan yükseldi notum. Düzensiz ödeme olmadıkça kredi notu erken ödemeden etkilenmiyor zannımca. 8 aydır aksatmadan kontrol ediyorum. 11 kredi çektim sadece 2sini normal süresinde bitirdim. Gerisini peşin kapattım. Daha önce limitlere kadar kullanmadan 1800dü daha önce erken kapatmalarıma rağmen yani o puanı görmüştüm =)
    Instagram: mutusgarage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler