User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
104 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: BMW ve Mercedes-Benz arasındaki farklar, birbirlerine göre üstünlükleri

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes Alektra Blue
    BMW Sibel Kekilli
    daha çirkin iki örnek verilemezdi heralde zevksiz herif
    1881 - 193

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha çirkin iki örnek verilemezdi heralde zevksiz herif
    Alektra Blue'mu çirkin ? Farklı bir çekiciliği var,esmer güzeli o
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW ile Mercedes'in hikayesi vardır meşhur. Bir gün caddede Mercedes ışıkta beklerken yanına bir BMW yanaşmış. Demiş ki camı indir bişey soracağım, Mercedes dinliyorum demiş söyle. Bak Merc kardeş ilerde polis çevirmesi var, bende de sisler beyaz, plakalar APP camlar simsiyah kesin polis beni bağlar demiş. Sen önden usul usul git bende arkandan yavaş yavaş takip edeyim gizleneyim bizi çevirmesinler demiş. Mercedes te demiş ki, öyle diyosun da şimdi sen ya ışıklardan kalkarken çakallık yapıp, apaçilik yapıp ikimizi de yakarsan beni de mağdur edersin demiş. BMW hemen cevap vermiş, "Olur mu öyle şey ben niye öyle bişey yapayım kendimi de yakarım o zaman, sen bana güven" demiş. Neyse bunlar kalkmışlar ışıktan, Merc önden giderken BMW arkasından yakın şekilde takip ediyomuş, sonra bi anda polisin önünden geçerken dayanamamış çekmiş 2 ye yanlaya yanlaya kesiciye girip karşı şeritten devam etmiş, ekipler hemen bu ikisini durdurmuş tabi bunlar apaçi tayfa diye bağlamak için. Ruhsatı verirken Mercedes sormuş, BMW kardeş niye yaptın böyle bişey demiş. BMW de yüzü yerde "Napalım BMW'yim ben çakalım tabiatımız böyle" demiş.

Kaynak: Anonim

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW ile Mercedes'in hikayesi vardır meşhur. Bir gün caddede Mercedes ışıkta beklerken yanına bir BMW yanaşmış. Demiş ki camı indir bişey soracağım, Mercedes dinliyorum demiş söyle. Bak Merc kardeş ilerde polis çevirmesi var, bende de sisler beyaz, plakalar APP camlar simsiyah kesin polis beni bağlar demiş. Sen önden usul usul git bende arkandan yavaş yavaş takip edeyim gizleneyim bizi çevirmesinler demiş. Mercedes te demiş ki, öyle diyosun da şimdi sen ya ışıklardan kalkarken çakallık yapıp, apaçilik yapıp ikimizi de yakarsan beni de mağdur edersin demiş. BMW hemen cevap vermiş, "Olur mu öyle şey ben niye öyle bişey yapayım kendimi de yakarım o zaman, sen bana güven" demiş. Neyse bunlar kalkmışlar ışıktan, Merc önden giderken BMW arkasından yakın şekilde takip ediyomuş, sonra bi anda polisin önünden geçerken dayanamamış çekmiş 2 ye yanlaya yanlaya kesiciye girip karşı şeritten devam etmiş, ekipler hemen bu ikisini durdurmuş tabi bunlar apaçi tayfa diye bağlamak için. Ruhsatı verirken Mercedes sormuş, BMW kardeş niye yaptın böyle bişey demiş. BMW de yüzü yerde "Napalım BMW'yim ben çakalım tabiatımız böyle" demiş.

Satılık bmw var soğudummmm

Kustum yaaaaaa
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Berkerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

06 Toyota Hilux 2.5 4x4

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Orijinalini de şuraya bırakıyorum:

Yüzemeyen bir hayvan olduğunun farkında olan akrep, bir gün nehrin öte yanına geçmek zorunda kalır. Ne yapacağını düşünürken kıyıda pinekleyen kurbağayı görür.

Akrebin kendisine yanaştığını fark eden kurbağa korkudan suya atlayıp uzaklaşmaya başlar. Akrep yalvaran bir ses tonuyla sorar:

“Kurbağa kardeş; karşıya geçmem gerek. Beni sırtında taşır mısın?”

Kurbağa büyüyen gözleriyle cevap verir.

“Daha neler? Beni sokup öldürürsün!”

“Olur mu?” der akrep. “O zaman ben de suya batar, boğulur, ölürüm”.

Kurbağa biraz düşünür ve akrebe hak verir. Kıyıya çıkar, onu sırtına alır ve karşı yakaya doğru yüzmeye başlar. Yolun yarısında ensesinde bir sızı hisseder. Vücudu hızla soğumaktadır. Kolları, ayakları hissizleşir. Beraber dibini boylayacakları suya batarken son nefesinde sorar:

“Hani sokmayacaktın akrep kardeş?”

Akrep mahsun, mahcup, çaresiz cevap verir:

“Ne yaparsın kurbağa kardeş; ben akrebim, huyum bu.”
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hikayeler çok zengin aydınlandım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satılık bmw var soğudummmm

Kustum yaaaaaa

ne BMW si ben hayatdan soğudum, bileklerimi kesmeye başladım

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yapılmış zamanında.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şaka bir yana arkadaşlar bugün 2000 model bir Mercedes'e bakın atıyorum basitinden bir C200 kompressör olsun yada SLK emin olun her türlü E46 yada Z3den daha sağlam ve diridir.

bir yandanda ilginç bir şekilde parası sıfırına yetmeyen hangi apachi varsa bmw alıyor hani demiyorumki hepsi apachi ama geneline vurduğun zaman saçma sapan jantlar,filmler, bodykitler, sürüş karakteri vs bu nedir ya.

Mercedesin atıyorum bir E coupe'ın ağırlığı var, yolda 4 coupe vs görünce içimden kesin arkasını gördüğümde çakal style çift egsoz (biri işlevsel ) , çakma M seri mavi boya kaplama, zift rengi cam filmi ve özel plaka çıkacak içindende dünyayı ben yarattım edasıyla dar kot, dar simli guess t-shirt fix elinde telefon,cüzdan sigara (bu moda bir aşılamadı her gördüğümde lan shortunmu ıslak diyesim geliyor koy cebine )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu söylediklerinizin hepsi eski modeller için geçerli.. Ne Mercedes eski Mercedes, ne de BMW eski BMW.
    Eski model derken, 7-8 yıl önce üretilmiş, tüm modelleri için diyorum.
    Bu tanımların geçerli olduğu güncel kasalar için modeller,
    BMW için 5.35 ve üzeri (m3 ve m4 hariç)
    Mercedes için E serisi ve üzeri (2000cc)

Onun haricindeki Mercedes in de BMW nin de 1600cc vs altı motor olan otomobilleri, o şaşalı tanımlarını yansıtmıyor.

BMW ya da Mercedes i bayi den alacaksan ve cebinde 300bin tl ve fazlası varsa, bu tanımlar işine yarar.
    Yok ikinci el alacaksan, son 7-8 yılda üretilmiş otomobiller için bu yapılmış tanımların bence çok da geçerliliği yok.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bmw mafyadır polattır çakırdır mematidir
    Mercedes barondur derindir susurluktur
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw fuck buddy dir,mercedes evlenilcek kadın.
    Yani eninde sonunda herkes bmw
    +1 beklediğim açıklama bu başlığın altından kayda değer çok söz çıkar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ard arda yazılanları okuyunca birden elimde tesbih sallamaya başladım.
    Biraz sapmış gibi başlık ama olsun güzel gidiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes Bmw nin daha sportif olduğunu falan söylemiş ama amg gt nin bmw de karşılığı bile yok. Ayrıca kırmızı bir e 250 coupe ile bmw 420 arasında kalsam her türlü mercedes tercihim olurdu. Tabi zevk meselesi ama 5 serisine kadar olan bmwler bana biraz apaçi geliyor bundada arabacı denilen kitlenin büyük rolü var.
    Nürburgring lap times:
    07:35.000 Mercedes AMG GT S
    07:27.880 BMW M4 GTS
    Araçlardaki segment farkına bakarak yorum yapacak olursak çok ta şeyapmamak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedes'e binenler otomobilleri evdeki buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi günlük bir gereç olarak kullanır, biyerden biyere gitmek için bir araç olarak görür.
    BMW'ye binenler ise otomobillerin ruhu olduğuna inananlar onları bir ''araç'' olarak görmeyen, otomobil kullanmaktan zevk alan, aracına değer veren kişilerdir bu yüzden gerçek BMW sahipleri aracında arıza çıkmasına rağmen onlardan vazgeçmeyenlerdir. Kısacası BMW hastası olan kişiler tabiri caizse ''petrolhead''dir. (Bu kadroya osmanlı inşaat ltd. şti. nin veliahtı ve mat kaplamalı çakma m3/m4 tamponlu plakalığında ismi yazan, hallederiz kardeşim modundaki ''berkecan'lar'' dahil değildir)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merso = doğan slx
    Bmw = Şahin piç motor
    YamahA Xmax 250 ABS

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bmw aşktır
    merco kara sevda
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ömer in alinti Sinan Engin in anlattığı gülünmeyen fikralardan farksiz olmus
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler