BMW ile Mercedes'in hikayesi vardır meşhur. Bir gün caddede Mercedes ışıkta beklerken yanına bir BMW yanaşmış. Demiş ki camı indir bişey soracağım, Mercedes dinliyorum demiş söyle. Bak Merc kardeş ilerde polis çevirmesi var, bende de sisler beyaz, plakalar APP camlar simsiyah kesin polis beni bağlar demiş. Sen önden usul usul git bende arkandan yavaş yavaş takip edeyim gizleneyim bizi çevirmesinler demiş. Mercedes te demiş ki, öyle diyosun da şimdi sen ya ışıklardan kalkarken çakallık yapıp, apaçilik yapıp ikimizi de yakarsan beni de mağdur edersin demiş. BMW hemen cevap vermiş, "Olur mu öyle şey ben niye öyle bişey yapayım kendimi de yakarım o zaman, sen bana güven" demiş. Neyse bunlar kalkmışlar ışıktan, Merc önden giderken BMW arkasından yakın şekilde takip ediyomuş, sonra bi anda polisin önünden geçerken dayanamamış çekmiş 2 ye yanlaya yanlaya kesiciye girip karşı şeritten devam etmiş, ekipler hemen bu ikisini durdurmuş tabi bunlar apaçi tayfa diye bağlamak için. Ruhsatı verirken Mercedes sormuş, BMW kardeş niye yaptın böyle bişey demiş. BMW de yüzü yerde "Napalım BMW'yim ben çakalım tabiatımız böyle" demiş.
Kaynak: Anonim
Orijinalini de şuraya bırakıyorum:
Yüzemeyen bir hayvan olduğunun farkında olan akrep, bir gün nehrin öte yanına geçmek zorunda kalır. Ne yapacağını düşünürken kıyıda pinekleyen kurbağayı görür.
Akrebin kendisine yanaştığını fark eden kurbağa korkudan suya atlayıp uzaklaşmaya başlar. Akrep yalvaran bir ses tonuyla sorar:
“Kurbağa kardeş; karşıya geçmem gerek. Beni sırtında taşır mısın?”
Kurbağa büyüyen gözleriyle cevap verir.
“Daha neler? Beni sokup öldürürsün!”
“Olur mu?” der akrep. “O zaman ben de suya batar, boğulur, ölürüm”.
Kurbağa biraz düşünür ve akrebe hak verir. Kıyıya çıkar, onu sırtına alır ve karşı yakaya doğru yüzmeye başlar. Yolun yarısında ensesinde bir sızı hisseder. Vücudu hızla soğumaktadır. Kolları, ayakları hissizleşir. Beraber dibini boylayacakları suya batarken son nefesinde sorar:
“Hani sokmayacaktın akrep kardeş?”
Akrep mahsun, mahcup, çaresiz cevap verir:
“Ne yaparsın kurbağa kardeş; ben akrebim, huyum bu.”
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
şaka bir yana arkadaşlar bugün 2000 model bir Mercedes'e bakın atıyorum basitinden bir C200 kompressör olsun yada SLK emin olun her türlü E46 yada Z3den daha sağlam ve diridir.
bir yandanda ilginç bir şekilde parası sıfırına yetmeyen hangi apachi varsa bmw alıyor hani demiyorumki hepsi apachi ama geneline vurduğun zaman saçma sapan jantlar,filmler, bodykitler, sürüş karakteri vs bu nedir ya.
Mercedesin atıyorum bir E coupe'ın ağırlığı var, yolda 4 coupe vs görünce içimden kesin arkasını gördüğümde çakal style çift egsoz (biri işlevsel) , çakma M seri mavi boya kaplama, zift rengi cam filmi ve özel plaka çıkacak içindende dünyayı ben yarattım edasıyla dar kot, dar simli guess t-shirt fix elinde telefon,cüzdan sigara (bu moda bir aşılamadı her gördüğümde lan shortunmu ıslak diyesim geliyor koy cebine )
Bu söylediklerinizin hepsi eski modeller için geçerli.. Ne Mercedes eski Mercedes, ne de BMW eski BMW.
Eski model derken, 7-8 yıl önce üretilmiş, tüm modelleri için diyorum.
Bu tanımların geçerli olduğu güncel kasalar için modeller,
BMW için 5.35 ve üzeri (m3 ve m4 hariç)
Mercedes için E serisi ve üzeri (2000cc)
Onun haricindeki Mercedes in de BMW nin de 1600cc vs altı motor olan otomobilleri, o şaşalı tanımlarını yansıtmıyor.
BMW ya da Mercedes i bayi den alacaksan ve cebinde 300bin tl ve fazlası varsa, bu tanımlar işine yarar.
Yok ikinci el alacaksan, son 7-8 yılda üretilmiş otomobiller için bu yapılmış tanımların bence çok da geçerliliği yok.
Bmw mafyadır polattır çakırdır mematidir
Mercedes barondur derindir susurluktur![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Mercedes'e binenler otomobilleri evdeki buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi günlük bir gereç olarak kullanır, biyerden biyere gitmek için bir araç olarak görür.
BMW'ye binenler ise otomobillerin ruhu olduğuna inananlar onları bir ''araç'' olarak görmeyen, otomobil kullanmaktan zevk alan, aracına değer veren kişilerdir bu yüzden gerçek BMW sahipleri aracında arıza çıkmasına rağmen onlardan vazgeçmeyenlerdir. Kısacası BMW hastası olan kişiler tabiri caizse ''petrolhead''dir. (Bu kadroya osmanlı inşaat ltd. şti. nin veliahtı ve mat kaplamalı çakma m3/m4 tamponlu plakalığında ismi yazan, hallederiz kardeşim modundaki ''berkecan'lar'' dahil değildir)
Merso = doğan slx
Bmw = Şahin piç motor![]()
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)