sabri bizim buraya bi ara hilal cebeci için hergün geliyodu turuncu land roveri var altında gece gelip sabah gidiyodu :D
Printable View
sabri bizim buraya bi ara hilal cebeci için hergün geliyodu turuncu land roveri var altında gece gelip sabah gidiyodu :D
mehmet güvenin arabayı merak ettm şimdi ya... :) rs13 mü acep:)
hagi türkiyeye ilk geldinde yeşil temprası vardı. bagaj da hep half şekerlerle doluydu çıkartır dağıtırdı. ümit karan yeni cl63 amg aldı beyaz jant felanda taktı. ergün pembe nin araba çok şekil beyaz 5.20d komple widebody li fuarda vardı hatta belki hatırlarsınız. sabride yıllarca 407 ye bindi dizel sonra range yi aldı . emre belezoğlunda şuan yeni kasa rs6 var yağmurda yanımdan gazladı blz plaka.
christiano ronaldo M6 ,cayenne turbo
rooney gallardo spyder
beckham 911 turbo cabrio,rolls royce phantom drophead coupe,victaria beckham gallardo spyder :D
wes brown audi a8
david trezeguet M6
claude makelele ferrari 360 f1 spyder
steven gerrard aston martin db7 vantage
joe cole ferrari scaglietti,enzo
ve daha bılınmeyen neler neler:D
bı supra bı skylıne hanı yaw...
Fenerbahçe:Volkan Babacan s2k :)
emre nın range roverı yaser aldı. ama hala apacı :)
rüstüde onceden e36 m3 vardı
ardada ferroda olması lzm ama 1-2 sene oncesine kadar golf gt vardı yolda baya bi oynuodu :D
gsli cihanda maserati vardı galeriada takılırdı hep :D
Fenerbahcelı gürhan gürsoy da mini cooper,gecen yıl kezmanda sagdan dıreksiyonlu cayenne,tümerde carrera,selcuk şahinde modlu Q7 beyaz,alex de carrera volkanda gallardo ile infiniti nın bır modelı vardı :):) sabridede kırmızı range sport vardı sanırım :D
Tümer dallamasında 911 Turbo da var son kasa...
Cuma günü Besiktastan Nisantasına cıkan yokuslardan birinde ters yönden geldi, ben de yol vermedim üstüne gittim, kavga ettik :D
Sanıyoki futbolcu ya, aaa tümer abi falan dicez yol vercez...
Mal herif!
En dogrusu aslında fazla sımarıyorlar sonra mıllete yollarda kabadayılık taslıyorlar bındıklerı arabaya bakıp ::):)
fenerli zenci bir futbolcu vardı adını hatırlamıyorum fenerden ayrılana kadar hediye edilen proton coupeyi kullanmıştı
evt yaser emrenin range ini aldı..Ümit karan araç emredeyken chiplemiş range i 20 bin km de 2 defa turbosu bitmiş..ben daha düzgün bi chip yükledim yasere geçince dumanını fln kestik..emre de şu an da porshe var..zaten emrenin babası galerici devamlı değişir bu tayfanın bindiği arabalar..
bunlara kriz yok tabi binerler o araçlara
Orhan Ak dada beyaz range war basık yapmiş cok tatLı duruyor bizim ofise geLmişti babası
Volkan Babacan , s2000i satalı bayağı bir oluyor. Hatta üyemizden birinde şu anda o araç :) Volkan ise C6 ya biniyor.
Diğer Volkan da ayrıca Infinity Q56 var simsiyah ayrıca cok cirkin bir jip :) :)
amma cok takıp ediyomuszda futbolcuları haberimiz yok :D bi arada bende istanbuldayken rüştüye makas atmısdım o zman mazdam vardı eksozum vardı gaza geldi keko yardıra yardıra gecmısdı benı :D:D:D:D
valla hiç hatırlamıyorum proton türkiyeye geldiği zamanlardı çünkü birkaç futbolcuya hediye etmişlerdi:)
Ankaragucunde oynayan mehmet yılmazda porsche 911 carrera ya bınıyor :D:D
bak o olabilir ahah hiç alakam yok futbolla arabasını hatırlıyorum sadece:D
Serdar Özkanda da e46 3.30ci var..Nevzat Demir tesislerinden yan yan çıkıyo hep :) Aşağı yukarı ayda 1 görüyorum
ahahah mustafa muştuda e30 325 turbo var benim bildiğim :D :D
sen anca langırt oynarsın :D
VOLKANIN NİSSAN QX 56 SI :
http://img100.imageshack.us/img100/3...2volkanuk1.jpg
http://img100.imageshack.us/img100/n...pg/1/w1600.png
volkanın eski c6 sı sattı bunun yerine gallardo aldı siyah renkli sarı siyah jantları var
http://img216.imageshack.us/img216/1...evolkaniw4.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/c...pg/1/w1600.png
Ümit Karan'da CL 63 AMG war şu anda bembayaaaz 34 UK 6666
ankarada görmüştüm 2 3 gün boyunca corvette i.. bilsek selam werirdik :D
edit. satmış meğerse :icon13::)
Volkan2ın Corvette çok apaçiydi önceden :) Siyah stoplar dandik krom jantlar falan :)
ümit karan da CL 63 AMG var daha bugün gördüm arabada bariz ufak kalıyo :D:D
emre aşık range rover var
sabri de e92 3.30 vardı sattı galiba
bi de bunlar aralarında çok araba değiştiriyolar beyaz e kasa vardı amg h.şükür hasan kabze ümit karan da gördüm
ayhan X5 var
semih şentürk X6 var bi de cooper s r56 aldı 70 km de komple egzos fln yapılıyodu