yok artık :) trilyonlarla oynarken ne gerek var japona mapona... her parası olan ınsan gıder supercars alır, ugraşmaz yok yüklicem edicem.. fabrikadan standart olarak twin turbosuna kadar cıkan araçlar varken neylesin vtecını taypırını zubarsunu
Printable View
niye subaru ile uğraşan var gt35r takan? apr body yapan;) Tolga Zengin;)
http://img223.imageshack.us/img223/1900/dsc0232cl9.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/d...jpg/1/w535.png
bi zamanlar da necati ateş ferrariye binerken aynı dönemde sabri pug 206 la dolaşıodu :D
ya arkadaşlar yapmayın etmeyın onlar yapmış bi hata :) Supercars diyorum.. Ne japonu Allah aşkına..
Kaleci volkan kapı komşumuz,porsche 4s le fena üzdük otobanda bi sabah.Gallardoyu kullanamıyor sadece düzde basıyor :)
hakan ünsalda X5 vardı ergün pembede 520 vardı hepside dolu makinalar.appiahta cayenne vardı techart :=)
Nobre'ninde Siyah Cayenne Turbo'su var komple widebody v.s yapıldı KT'de.34NOB11
Alp bakimi geldiginde bile torka birileriyle yolluyo :D ne ugrasmasi . yani bunu kotu manada demiorum ama bi civatasini bile sikmadigindan eminim ki aylarca ankarada yapildi edildi hatta trabzona teslim edildi diye biliyorum . bu ugrasmak felan diil . veririm yaptiririm mantigi . bu konuda tamamen Sercana katiliyorum ve hatta dedigi seyin orneginide sen vermis oldun :D yine ugrasilmamis yaptirilmis bir araba mevcut :D
Yapım aşamasında biz bile gördük Tolganın arabasını:)
hakan ünsalın x5 ddergiye fln cıkmıstı..saçma sapan body kit biseyler vardı..hç hosuma gitmemişti..abiside f355 in sahibiymiş sanırım ynlış hatrlamıyosamm
c. ronaldo Rolls Royce PHANTOM
aldı die biliyorum
Aracın civatasına kadar kendim direk cenkle konusarak sipariş ettim(yetişmeyen birkaç parça hariç)ve bütün parcaları arastırarak ögrenerek bilgi edinerek seçtim yani aracı bir yere bırakıp benim aracım böyle olsun demedim zaten öyle yapsaydım yapımı bu kadar uzun sürmezdi ve bu işin tadıda çıkmazdı.Elimin yattığı kadarıylada herşeye yardım etmişimdir.
Aracımı bir sorun veya yapılacak bir işi oldugunda çekiciye koyarım işi bittiğinde de gidip kendim alırım yaklasık 700km yoluda kendim yaparım.Ankaradaki bütün zamanımızda da Torktayımdır.Arac yapılırkende gezmek yerine Hakan Orhan ve Korhanla aracımın basında durmayı tercih ederim onlarla orda vakit geçirmek daha cok hosuma gidiyor.
Aracın üzerindeki parçaların renginden kaliperlerin üzerindeki yazı rengine saplamalara kadar kendim seçmişimdir.Bunları yaparken tabiki üstadlara danışarak araştırarak yaptım ama hiçbir zaman yapsınlar ben sadece süreyim mantığı taşımadım zaten o mantıkta olsaydım bunun yerine rufta porsche yaptırmayı tercih ederdim emin olki daha az beklerdim daha az yorulurdum daha masrafsız olurdu ama bu kadar zevkli olmazdı...
Meslegim icabı çok sık iznim olmadığı için aracımın yapım aşamasında çok sık Ankaraya gidemedim ama hergün Hakanla olsun Korhanla olsun telefonla konusuyorduk.Zaten aracın yapımı ve düğün hazırlıklarımda aynı zamanda oldugu için o da artı bir engel oluyordu.Evlendikten sonra 3. günde Hakan Yüro ve ben Trabzon sanayide aracın ufak tefek eksikleriyle ugrasıyorduk:)
Peki sen yukarıdaki cümleleri neye dayanarak yazdın ve nasıl bu kadar emin olabildin?
Bu arada yazdıkarımda herhangi bir yalan yanlış varsa Korhanda Hakanda diğer arkadaslarda açık açık söylesinler...
madem okadar parca sectiniz keske kaputta reverse olsaydi, islevi olurdu..
gozlemledigimi soledim basindada dedim yanlis anlasilmasin die . ama benim icin hala ayni . siparisi cenkle kendin vermen bisi farketmez . add to basket tusuna basmak tan gecer . illaki basinda durmussundur illaki kosturmussundur senden ii bilcek halimiz yok :) aslinda benim yazim yukardaki alpin postunaydi , sanki hepsini sne yapmissin gibi anladim da ben . yanlis anlasilma olmasin herkes bu isten anlicak die kaidede yok hepimiz icin gecerli sonucta . ;)
1 kez torkta karşılaşmıştık tolga ile tanışmak nasip olmadı inşallah tanışmak nasip olur bir gün karşılaşırız elbet torkta, veya trabzonda kuzenim için gelip gidiyorum arada sırada :) arabasına ilgili oldugunu subaru hayranı oldugunu orda gözlerimle gördüm diyebilrim, sonuçta bu araçı yaptırmak ilgilenmiyo anlamına gelmez bence, sonuçta meslegi agır bi meslek, yani sadece tolga için geçerli degil diger bütün futbolcular için geçerli bu hangisi zaman ayırıpta araba ile uğraşabilirki? ayrıca trabzonda olmasına ragmen ankaraya bi çok defa geldi. neyse kendisi uzun uzun açıklamış ne kadar severek uğraştıgını;) iç kısımdada şimdi degişiklikler olucak onuda sabırsızlıkla bekliyoruzzzz :)
Torka aracımı birileriyle yolladığımı soylemen için gözlemden fazlası gerekir bence orda olup aracı trabzondan birisinin oraya getirirken görmen gerekir.
Sadece add to basket sizin oralar için geçerli burda parca geldi gelmedi yanlış geldi eksik geldi gümrüğe takıldı... bin türlü zırıltısı var keşke senin dediğin kadar basit olsa:)
:)
Vallahi bu işin yolunuda yordamınıda az çok biliriz az çok öğrendik ama dediğin gibi 3-4 günde de parça geliyor 5 aydada.Full race ten bir turbo kit veya Endless tan bir fren kiti istedğin zaman adam seni bir sıraya alıyor 3 ay deigi parca 5 ayda geliyor iş biraz uzuyor yol yordam bilmek çok anlam ifade etmiyor.
Bu arada başta Korhan,Hakan,Orhan ve Dayı olmak üzere tüm Tork Garaj ekibinede burdan tekrardan tesekkürlerimi iletiyorum bu arac benden çok onların aracıdır onların emeğidir.
ben hayatım boyunca aldıgım hıc bı malımda gumruk sonuru yasamadım . typer headerstan manıfolda ıntercooler debrıyaj aklına gelecek herseyde. ıkı takım pıstonum aynı kolıde bıle geldı. sasırdım 2 tımer ıcın o rakama. bıraksaydınız kanka valla o paraya kac tane alınırdı :)
Bende aractaki hiçbir parçaya gümrük ödemedim birtek bloğu gümrükle soktuk onuda işletecegimiz için ama yakın zamanda gümrükte çok büyük değişiklikler olmus artık toplu iğne bile sokulmuyormuş ve adamlar özellikle bu parça işlerinden anlıyorlarmış ve yanlış beyan olduğu zamanda direk ceza ödüyorsun bırakmakta işe yaramıyor.İşler çok karısık anlıyacağın.
Benim rollbar,koltuklar ve 4point harness lar içinde çare arıyoruz bakalım ne yapacağız...
bu onumuzdekı hafta pıstonlarım gelcek bakalım takılcakmı yoksa gelcekmı :)
İnşallah takılmazda sorunsuz bir şekilde uğraşmadan halledersin:)
ınsallah bakalım yaw :) saolasın
valla o bu degilde otomobillleri modifiyeli olan çok futbolcu var...ama hangisi forumları takip ediyor...burda muhabbet ediyor şöyle yaptım böyle yaptım diye?helal olsun yapmış arkadaslarının porşelerini ve ferrarilerinide geçer :D kazasız belasız
Kemal Aslan - Mercedes CLK320 Beyaz
abercrombie nin resmi sitesinden 5-6 parça giysi sipariş edincede ~600 ytl ile çıkıyorsunuz. heleki gümrükte 6 saat beklemeside cabası. artık hiçbirşeyi yemiyorlar malesef. posta gümrüğüne gitmedi ise parçalar yandınız. herkesin aklında olsun.yine iyi yırtmışsınız.
FENERBAHÇE
VOLKAN DEMİREL Infiniti ve Lamborghini
EDU Audi A4
LUGANO Audi A4
ALEX Porsche
ROBERTO CARLOS Lamborghini,Audi Quattro A8, Volvo XC90 D5
DEİVİD Audi A4
GÖKHAN GÖNÜL Lamborghini
SEMİH BMW X6
DENİZ Volvo Jeep
GÜİZA Audi A4
EMRE BELÖZOĞLU Audi A4 (Özel yapım)