Az biraz kural - kanun ülkesi olsak şu hareketleri yapan araçların sürücülerinin ehliyetine minimum 2 3 sene el konur, cazai olarakta yüksek bir bedel ödetilir ama burası Türkiye eminim ki emniyette tebrik etmişlerdir Harun'u ettikleri gibi.
Az biraz kural - kanun ülkesi olsak şu hareketleri yapan araçların sürücülerinin ehliyetine minimum 2 3 sene el konur, cazai olarakta yüksek bir bedel ödetilir ama burası Türkiye eminim ki emniyette tebrik etmişlerdir Harun'u ettikleri gibi.
90lara kadar nufus sayımı yapılırdı hatırlarsanız evden çıkılamazdı.
nufus sayımı adı altında evlere kapatacan sonra uzmanlarca denetleyip butün çakalardan arındıracan gerekirse yakacaksın yemin ederim.
eskiden cahil yerini biliyordu hörmet ediyor,susması gerektiğini biliyordu şimdi cahillerin çakaların yaptıkları örnek oldu gençlerimize
memleket amma renksiz zevksiz ruhsuz oldu ya![]()
S2000'e siz çok vurup toplandınız sıra bende birazda ben vurup toplanim dercesine![]()
1 ay sonra piyasada boncuk
***** sitede çıtır hasarlı full+full 350 z ilanı hayırlı olsun![]()
Du bakalım kime kitleyecekler o tertemiz (!) arabayı
konu bomba yorumcular fitil yorumlar barut)) 350 z sever olarak üzüldüm ama
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Arkadaş sürücüsüne değil arabalara canım yanıyor. O çamurlukla kaputla birlikte bende ezildim burda resmen iki büklüm oldum.
DR. OWL
Allah kimsenin başina herhangi bir kaza vermesin hangi marka model onemli degil bu aracida surucuyude tanimam fakat adamin bi anasina sövmemissiniz kimisi nerden kazaniyor parayi felan vergi memurumusunuz sanane, bu tip videolari boyle paylasim sitelrinde paylasan arkadaslar emin ol yarin guzel bi lr arac sahibi oldugunda seninde videolarini paylasirlarbu 350z yi suren cahillik yapmis sende bu videoyu paylasarak ona katkıda bulunmussun..
Allah kimseye zeval vermesin!
Bence frene basmasından kaynaklı kaza açı aldığında gaz verse diğer tarafa doğru düzelebilirdi.
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
geçen sene önünde corvette ve bilimum arkadan itiş bir iki güçlü arabanın parkettiği telefon dükkanında duyduğum bir muhabbet, hatta eşimle birbirimize bakıp kalmamızı sağlamıştı
- abi kapıda ekstra bir süper spor bişey olacak..
-- aynen abi olacak, olmuyor öteki türlü.
- abi gece hatuna kafam attı, çıktım döktüm kurdumu geldim rahatca uyudum,
-- aynen abi, kapıda durdumu başka oluyor, elbet sırası geliyor.
Bariyerde de başka duruyormuş, kafa yada zihniyet şu s2000 den gaza gelip yanlayan arkadaş kadar yıpratıcı olmasada.. nedense aklıma geldi
Kapıda olacak abi, kapıda..![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)