O değilde cidden nasıl yamuldu o kadar
Araç 2005 modeldir ve takdir edersiniz ki bu yaşta bir araçta boya normaldir. Çamurluk ve kaput kısmi boyalıdır.
Boya takıntısı olan aramasın
Bizim insanlarımız niye spor arabaları insan gibi kullanmaz hayret bişey ille bi hor kullanılacak. Kendi gtı ımı almadan önce bi tane çoook temiz bi polo gtı a bakmaya gittim evlere şenlik ti . Göcük çizik olmayan parça yoktu arabada .
Asıl ironi şu ;
350z ve S2000 için mühendisler yıllarını verip,bu araçlara nasıl yol tuttururuz.Nasıl virajları daha hızlı , kontrollü ve stabil döndürürüz diye çalışıyorlar,ar-ge yapıyorlar.Bi ton emek ve zaman harcıyorlar.Sonra sen amacı düz gitmek olan bir aracı yolda inatla sallamaya çalışıyorsun.Bence eğer mühendisler türkiyeyi falan incelediler ise youtube gibi ortamlardan,bedduaları tutuyordur.
Böyle adama da acıma gibi duygular bekleyeni hiç anlamıyorum.Takdirlik bir iş yaparken başına bir kaza gelir,amenna.Ben şahsen videoyu kasko firmasına nasıl gösterebiliriz onu düşündüm en başta.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Sitedeki herkes trafik kurallarına zaten tamı tamına uyuyor videoları bölümünde Rolling yapanlar da zaten bizim alt komşu hasan amca dimiaraç sahibi gaza gelmiş anlık, bi kaza olmuş herkesin de başına gelebilir bu kadar büyütmek yanlış
Bencede bize giren çıkan yok adama girmiş zaten
Teklifimizide kabul etmedi zaten @MK8800 karlıkçı halil toplayacakmış![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Sol eli direkte sağ eliyle yanlamaya çalışanlar, hep sağ eliyle hatıratını atmışlar herhalde sol eli kullanamıyorlar![]()
![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Tövbe diyelim lütfen1-2 yıl daha sağlam kalmalılar.Siyah manuel düşmüş bugün bitane of diyorum
Loading site please wait...
Yanlış nedir biliyor musun?
Yanlış olan bir şeyi, diğer yanlışlar ile olağan veya doğru hale getirmek.
Bu sitenin tamamı sabah akşam gazlıyor olsa dahi, gazlayanlar arabadan inip de forumda "trafiğe açık yolda yanlanmaması gerektiğini" söylediklerinde bu doğrudur.. Trafiğe açık olan bir yolda hayvanlık yapıyorsan, bunun büyütülmeyecek bir şeyi yoktur. Daha da büyütülmelidir..
Bırakın artık şu yanlışı diğer yanlışlarla masumlaştırma sevdasını.. Adam gibi yanlışa yanlış deyin
Millete eglence cikmis. Kim ister ki kaza olsun.
Dalga gecilecek bir durum yok bence.
34FN222
FN2 TYPE-R
Bunun adı kaza değil bile bile lades, Belki frene basmayıp gaza bassa düzelcek araç.
Hepte savunanlarda güzel makinalar var iyi kendilerine laf söylenmiş gibi mi hissediyolar anladım ki!
Enver Abi yanlış zaten doğru demiyorum ama siteden biri roll esnasında kaza yapsa püüü gerizekalı düz yolda basıp gitceksin onu da beceremedin mi diyelim elbette trafikde yanamak başlı başına tehlike ama şu kazayı tanıdık biri yapsa bu kadar ağır yorum yapılmazdı anlatmak istediğim buydu
şimdi yeni izledim valla yazık..zamanında 50 60 a hatasız satılan arabalar şimdi kazalı şekilde 100 üstü oldu..ülkem apaçisi sağolsun..
2000 A3 8L
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)