User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Jettadan sonra İnsignia alınır mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baretta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 hafta önce 0 km 1.6 136hp Dizel otm. Cosmo paket Insignia aldım.

Yıllardır Vw'nin tüm modellerinin sahibi oldum diyebilirim. Jetta'nın arka kısmı ile alakası yok, çok çok daha ferah.

Hantallığı sadece ilk kalkışlarda var evet ama çok da mühim olmadığını düşünüyorum. Nihayetinde 120-130 hplik arabalar uçsa n'olur, kaçsa n'olur...

İç malzeme kalitesini falan Jetta ile kıyaslamayın bile. Sınıf olarak zaten üst sınıf olduğunu hissediyorsunuz.

Fiyat olarak da Opel bayilerinde 30.000 TL ye kadar 30 ay %0 faiz seçeneği var.

90'a gidip de ikinci el araba almayın boşuna.
    Jettayı 85e sattık insigniayı daha ucuza alıcaz o fiyattan 0 la arasında baya fark olur. Üst sınıf araç olduğu için düşünüyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evolution_9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sürüşü performansı nasıl, kullanırken güven veriyormu. bende şu an fluence var 120 yi geçtikten sonra aşırı güvensiz bi çukura bi dalmaya girsem nereye gideceğini şaşırıyor,bu yüzden bende satıp 160 lık insignia düşünüyorum. benim için arka tarafın rahatlığı önemli değil ben rahat olsam yeterli.
    Benimki fabrikasyon 18" veya 19" jantlı idi. İlk hızlanma ağır kalıyordu 160 hp'ye göre. 10 sn falan sürüyordu 0-100. Fabrikasyon hız 215 km/h bana göre az. Tüketim 9-10 litre civarındaydı çoğu şehiriçi olmak üzere. 6 ileri otomatik idi. Ön kısım için sorun yok ama arkada şaft tüneli, tavan eğimi ve diz mesafesi olması gereken gibi değildi. Navigasyon ekranı güzeldi. Yol tutuş gayet güzeldi, hakkını yememek lazım. Kick downlarda anlık gecikmeler yaşanıyordu ama sonra hızlanıyordu. Kalın A sütunu, kısıtlı arka görüş falan alışmak gerekiyor. Müzik sistemi de gayet iyi idi.
    Okumadan imzalamam.....

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alınır mı diye soru sormuşsun, her cevap verene arabayı savunuyorsun. Madem bu kadar tutkunsun, kafaya koymuşsun al hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Her yoruma karşı aracı savunacaksan soru sormak niye..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler