Sterlin 4.40 oldu, kepenk kapatmaya son 5 kaldı. Bu kur ile ne ürün ithal ederim nede alan çıkar.
Printable View
Sterlin 4.40 oldu, kepenk kapatmaya son 5 kaldı. Bu kur ile ne ürün ithal ederim nede alan çıkar.
dolar 3.50 oldu vatandaşın dolar sat kampanyasını yanlış anlayıp dolar al mı yaptılar acaba :D
Kahrolsun israil koka kolaları açıp döküyoruz :D
Coca-Cola Gazze'de Fabrika Actı
Dolarla, Sterlinle ne işimiz var bana ne yahu diyenler için çok basit bir örnek vereyim.
Bakır ve aluminyum birim fiyatı tüm Dünya'da LME (London Metal Exchange) yani Londra Metal Borsası tarafından belirlenir. Şimdi sen inşaat işindesin, elektrik kablosu alacaksın, kablonun içinde bakır var, fiyat hergün değişiyor, nasıl çok zevkli değil mi?
Türkiyede dövizi teknik bilimsel veri analizi yapıp önlemler alarak müdahale etmek yerine ,bağırarak tehtit ederek düşüreceğini sanan siyasetçiler var.Yarın ***** şahıs çıkıp ey dolar eyyyy dolar sen kimsin be biz seni kaale almıyoruz , sen kimsinde 15 temmuzda şehit verilen ülkede yükseliyosun derse hiç şaşırmam.Dolar 4 de 5 de olur bunların sayesinde.Adam ekonomi forumuna katılıp tusiad lılara 15 temmuzu anlatırsa sen o ülkeden ne beklersin sanayi yok üretim yok sadece inşaat.
Aglasak agladigimizla kalacagiz
Bazı firmalarda yeni zam listesi güncellenmeden yeni zam listesi hazırlanıyor..
Ama olsun , 50 liralık mazota devam.
http://1.bp.blogspot.com/-0kBCCOh5fs...ok-bal-784.jpg
fok balıkları da söylenilen kadar yalnız değilmiş.
Stoklar bitsin hele gençler
3 lerden alınma stoklar bitsin
3.50 alsın ak babalar görücem ZAM nedir ZAM nasıl yapılır :D
Beyler işin moku çıktı bu saatten sonra dolar her yere gider :D
Sattılar yine düşmedi demekki fetö tayyipten büyük :D:D:D
Bu ülke hiç bir döneminde bu kadar salagı oynamadı. Dolar oldu 3.50 euro oldu 3.70. Bide çıkıp konusmuyolar mı hiç bi sorun yok hersey yolunda. Krizin dik alası geldi oturdu ülkenin üstüne. Ocaktan sonra düşücek iş. 4tl olduktan sonra ne kıymeti var. Zengin olan dahada zenginleşti. Ama git gide dibe gidiyoruz kimsenin haberi yok.
Kriz yok..
Devlet o yüzden geçen yıldan planlanmış gelirlerine takviye ihtiyacı ile Temel ürün konumundaki bütün ürünlerde yılsonu gelmeden ÖTV arttırıyor..
Yerseniz..
Beyler 3.50den dolar alsam 4-5 liraları görebilir miyim :) kriz yok ya dolar bu inerde çıkarda sıradan kur hareketleri :)
Bugun kurlara bakmadik nerelere gelmis :D
Kriz yok diyen 81 kişiye selam olsun :)
Çok şükür bugün yine rekor kırdık :)
Sikinti yapmayın Reis'miz TÜRK lirasından bir sıfır daha atacak hop paramız değer kazancak
beyler dolar alıyomuyduk bozduruyormuyduk ben unuttum garanti olsun diye dolar yaptım helal edin