Evo34 Nickli Üyeden Alıntı
Yoğun bakım için bizzat şuan 2 tane teyzemiz var, Devlet Hastanesinden Özel hastaneye yönlendirildi ve şuan Yoğun Bakım faliyetleri orada gerçekleştiriliyor(Ümraniye Erdem Hastanesi).
Devlet hastayı eğer devlet hastanesinde yer yoksa Özel Hastanelerin yoğun bakımlarına yönlendiriyor ve ödemesini karşılıyor.
Evet 10-20 lira alınan hizmetin yanında kusura bakmayın ama bana göre sembolik, ailelerin yaptığı gereksiz harcamaları gördükçe(sigara tüketimi, çöpe atılan yemekler vb.) sembolik kalmaya da devam edecek gözümde.
Güzel kardeşim, ben nerede yazdım lütfen göster herşeyin dört dörtlük olduğunu.
Burada sanki devlet vatandaşını terk etmiş, gerek hekimleri kontrolü, gerek ilaç tedariki, gerekse fiziksel binalar anlamında konfordan yoksun bırakmış bu kalemleri unutmuş gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Ben de bunun karşısında durup diyorum ki, son yıllarda sağlık alanında Türkiye birçok ülke tarafından örnek alınmaktadır.
2017 yılı bütçesinde daha şimdiden Sağlık 122milyar ile ilk sırada.
Herşey tabi ki dört dörtlük değil ama dünden daha iyi olduğu da ve önemsendiği de bir gerçek.
Sağlık konusunda şüpheleriniz varsa lütfen sokaktan geçen yaşlı bir teyze veya amcayı çevirin sorun,
memnunmusunuz değilmisiniz diye. Bakalım ne cevabı verecekler(cevaplar içinde ortalama alın).
Dev Şehir Hastaneleri tamamlandığında sağlık alanında türkiye daha da imrenilen bir Ülke olacaktır.
Sağlık önemli çünkü İnsan önemli. İnsan sağlığı bize inancımızın da bir tavsiyesidir...