User Tag List

Sonuçlar: Türkiye de ekonomik kriz varmı ?

Katılımcı sayısı
594. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Tabi ki var kura piyasaya bak

491 82.66%
  • 50 TL lik yakıt ve döviz alabiliyorum

103 17.34%
Sayfa 11/39 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
737 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Anket: Türkiye ekonomik krizde mi?

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oysa, Trump görevi ancak 20 Ocak'ta devir alabilecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu bu ülkenin yeni üniversite mezunlarından gss ayağına sırf sigortası yok diye işsiz adama özel sağlık sigortası borcu çıktı şunu Başka parti yapsa hırsız dolandırıya çıkar adı

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu bu ülkenin yeni üniversite mezunlarından gss ayağına sırf sigortası yok diye işsiz adama özel sağlık sigortası borcu çıktı şunu Başka parti yapsa hırsız dolandırıya çıkar adı
    Kendi borçlandırıyor sonra faizi siliyor bizim eşşeklerde dövlet daha ne yapsın hökumet çok çalışıyor

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abiler siz ciddiye alıp cevap verdikçe daha çok yazıyor aslında istediği o bence.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Korkuyorum.... Tasi taragi topladim donuyorum TR ye

8-9-3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akapenin içindeysen sana kriz yok dışardaysan yada oy atan piyonsan kriz yeni değil 14 senedir var

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıllık ne kadar vergi ödüyorsunuz? (yanlış anlamayın lütfen, konuyu kişiselliğe getirdiğiniz için sorma cüreti gösteriyorum).

Serkan, sembolik 5-10TL sence gerçekten rahatsız edici ve ödenemez bir meblağ mı?
    Ayrıca şu duruma konforsuzluk diyorsanız, 2000 yılından önce hastaneye gitmediğiniz yada yaşınız küçüktü hatırlamıyorsunuz sonucu çıkıyor;
    Konforsuzluk demedim illaki yeni yapilanlar iyi olcak ama uygulamaya bakmak lazım ulkede hala yogun bakimlik hastan varsa yer skintisi cekiyosun yogun bakimlik hasta icin tanidik ariyorsun basina gelenler vardir illa bu durum.
    10-20 tl degil mevzu bunlar yazarken az gözüküyor. Bugun bu parayı ödüyorsak o kuyrugu biz kaldırmışız olarak düşünüyorum eger para almayacaz ssklara sabah siraya girip randevu alin aksam cikisda ilacini alin secenegi sunsalar ucretsiz olsa ciddi talep olacakdir. Sonrasinda son modern randevu sistemiyle devlet hastanelerinde randevu sorunu var adam keyfe muayene randevusu aliyor senin polkink muayeneden gecip arastrtman gereken derdin icin yarin yada bi sonraki gune randevu cogu bransda buyuk sehirlerde alman mumkun değil. Önceden sabah erken kalkip bi sekilde aliniyordu sirayla yada internetten ama suan cok ileri tarihler bile dolu.
    Saglik sisteminde iyi seyler var bunlari yaZdim acildi vs diye ama siz israrla hersey dort dortluk resmi ciziyorsunuz a eksigini b dogrusuyla kapattildigini kabul etmek ne kadar dogru?
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağlık bakanlığı muayene süresini 8 dakikadan 5 dakikaya indirdî . O kadar hızlı hasta bakalırsa tabi kuyruk azalır . Avrupada bu süre 30 dakika

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı gemsazr9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlık bakanlığı muayene süresini 8 dakikadan 5 dakikaya indirdî . O kadar hızlı hasta bakalırsa tabi kuyruk azalır . Avrupada bu süre 30 dakika
    İt muamelesi bildiğin desene

Doktor ne yapsın

İsyan etmeleri normal

Suriyelisi bitmez hastasına hemen baksın diye hasta yakınlarından dayak yer

Yaranamaz neden devlette kalmak istemedikleri çok net

Adam kaç yıl okuyor dayak yemek için mi
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kriz falan yokki ne ekonomik krizi, kriz beyinlerde, cebi doldurmak isteyenlerin aklında

Oğrenci yurdu yanarken AKP Meclis'te vekillere zammı oylamış

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen de o kadar yoğun çalış,geceni gündüzüne karıştır ,kafanı yor senin de maaşın zamlansın .

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Goztepe'te iş cinayeti: İnşaat işcisi şaft boşluğuna duşup yaş**ını yitirdi | Gazete Yolculuk Gazete Yolculuk

Bu işçi kardeşimiz hastaneye getirildiğinde ben de hastanedeydim. Doktorların ilgisizliğini birebir gördüm. Gencecik adam annemi istiyorum annem diye sayıklaya sayıklaya öldü. Burada hala yok hastaneler şöyle yok böyle diye katalog fotoğrafı paylaşan var. Valla kafalar pırıl pırıl hiç kullanılmamış. Bir gidin bakın o hastanelerin aciline. 70-80 yaşında insanlar 5dk doktor bakacak diye 1 saat ayakta sıra bekliyorlar. Zor değil bir gün gidin göztepe araştırma hastanesine kapıdan giren bir hastanın randevu aldığı saate bakın tedavi olduğu saate bakın, ne şartlarda beklediğine, ne kadar insani muamele gördüğüne bakın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kriz falan yokki ne ekonomik krizi, kriz beyinlerde, cebi doldurmak isteyenlerin aklında

Oğrenci yurdu yanarken AKP Meclis'te vekillere zammı oylamış
    Her şeye zam geldi, hak veriyorum maaşlarına zam yapılmasına, nasıl geçinecek bu vekil efendiler hiç düşünmüyorsun.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Üzerinde durmamız gereken bir diğer önemli husus verimliliktir. Biz insanlar olarak verim mi israf ekonomisi üzerinde mi duracağız. Bir ailede 2-3 tane araba var. Bunun adı israf ekonomisidir. Verim ekonomisinde devreye yatırımlar ve istihdam girecek. O toplumda sonrasında ise rekabet başlayacaktır. 2014'te BM'nin yaptığı tahmine göre küresel gıda ihtiyacı yüzde 60 fazla olacaktır. Topraktan daha fazla ürün elde edeceğimiz anlamına geliyor.

* Küresel gıdaların 3'te biri atığa dönüşüyor. Gıda israfı neredeyse Sahraaltı'nın yıllık üretimine denktir. Toplam 222 milyon tonluk gıda israfı yapılıyor. İnsan odaklı ekonomi temellerinden birinin de verim ekonomisi, tutumluluk ekonomisi olduğu anlamına geliyor.

* Diğer önemli detay şehirleşme. Şehirde yaşayan nüfus oranının yüzde 56'ya çıkması bekleniyor. Yeni dönemde telefon ve internet ekonominin de vazgeçilmezi olacak. İletişim imkanları çok önemli bir fırsattır. Mirasçısı olduğumuz medeniyet içinde yapmalıyız. Aksi takdirde yolumuzu da yönümüzü de kaybederiz. Özgürlüğümüzü muhafaza etmeliyiz. Yerlilik ve milliliği kaybetmemeliyiz.

tamamını okumak isteyene link : Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsraf ekonomisi almış başını gidiyor | İş-Yaş** Haberleri

Reyiz İroni yapmış heralde 324767867852 odalı saraylarda oturup maybachlarda 546754643 tane koruma zart zurtla gezerken
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Ama yol yaptı köprü yaptı ne diyorsunuz siz taş olursunuz" dendi mi. Ha aklınıza gelmediyse bak buradan da dalabilirsiniz badem arkadaşlar.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu doların artması ekonomiye tüy dikti... şimdi bazıları 'benim dolarla işim yok!' diye masal okumasın, parası olan adam dolara yatırdı artık ben diyeyim 3 ay siz diyin 6 ay bozdurmaz! bu para iç piyasadan dolaylı olarak çekilmiş oldu, yastık altına gitti, zaten nakit olmayan piyasada, artık parası olanın da 'Türk lirası' yok! vadesi gelene kadar da bozdurmazlar...

son 1 ay iyice rezilleşti durum, bayram öncesi konu açmıştım, tahsilatlar ne durumda diye, kendi adıma söyleyeyim, ödemesi gelen alacaklarımdan sadece 4.690 TL tahsil edebildim... isyan edip sağa sola dalasım var çok pis dayak yiyesim de var çünkü bir gün patronun birine kafa göz dalacağım yanındakilerde bana dalacak, en azından stresimi atacağım...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her şeye zam geldi, hak veriyorum maaşlarına zam yapılmasına, nasıl geçinecek bu vekil efendiler hiç düşünmüyorsun.
    Yardım falan mı toplasak acaba onlara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz, Boşkomutan Recep Tayyip Erdoğan bu protestoya yeter diyene kadar dolar ve euroya hayır diyoruz” dedi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler