Yahu bu ülkenin yeni üniversite mezunlarından gss ayağına sırf sigortası yok diye işsiz adama özel sağlık sigortası borcu çıktı şunu Başka parti yapsa hırsız dolandırıya çıkar adı
akapenin içindeysen sana kriz yok dışardaysan yada oy atan piyonsan kriz yeni değil 14 senedir var![]()
天
Konforsuzluk demedim illaki yeni yapilanlar iyi olcak ama uygulamaya bakmak lazım ulkede hala yogun bakimlik hastan varsa yer skintisi cekiyosun yogun bakimlik hasta icin tanidik ariyorsun basina gelenler vardir illa bu durum.
10-20 tl degil mevzu bunlar yazarken az gözüküyor. Bugun bu parayı ödüyorsak o kuyrugu biz kaldırmışız olarak düşünüyorum eger para almayacaz ssklara sabah siraya girip randevu alin aksam cikisda ilacini alin secenegi sunsalar ucretsiz olsa ciddi talep olacakdir. Sonrasinda son modern randevu sistemiyle devlet hastanelerinde randevu sorunu var adam keyfe muayene randevusu aliyor senin polkink muayeneden gecip arastrtman gereken derdin icin yarin yada bi sonraki gune randevu cogu bransda buyuk sehirlerde alman mumkun değil. Önceden sabah erken kalkip bi sekilde aliniyordu sirayla yada internetten ama suan cok ileri tarihler bile dolu.
Saglik sisteminde iyi seyler var bunlari yaZdim acildi vs diye ama siz israrla hersey dort dortluk resmi ciziyorsunuz a eksigini b dogrusuyla kapattildigini kabul etmek ne kadar dogru?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sağlık bakanlığı muayene süresini 8 dakikadan 5 dakikaya indirdî . O kadar hızlı hasta bakalırsa tabi kuyruk azalır . Avrupada bu süre 30 dakika
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Kriz falan yokki ne ekonomik krizi, kriz beyinlerde, cebi doldurmak isteyenlerin aklında
Oğrenci yurdu yanarken AKP Meclis'te vekillere zammı oylamış
Goztepe'te iş cinayeti: İnşaat işcisi şaft boşluğuna duşup yaş**ını yitirdi | Gazete Yolculuk Gazete Yolculuk
Bu işçi kardeşimiz hastaneye getirildiğinde ben de hastanedeydim. Doktorların ilgisizliğini birebir gördüm. Gencecik adam annemi istiyorum annem diye sayıklaya sayıklaya öldü. Burada hala yok hastaneler şöyle yok böyle diye katalog fotoğrafı paylaşan var. Valla kafalar pırıl pırıl hiç kullanılmamış. Bir gidin bakın o hastanelerin aciline. 70-80 yaşında insanlar 5dk doktor bakacak diye 1 saat ayakta sıra bekliyorlar. Zor değil bir gün gidin göztepe araştırma hastanesine kapıdan giren bir hastanın randevu aldığı saate bakın tedavi olduğu saate bakın, ne şartlarda beklediğine, ne kadar insani muamele gördüğüne bakın.
Üzerinde durmamız gereken bir diğer önemli husus verimliliktir. Biz insanlar olarak verim mi israf ekonomisi üzerinde mi duracağız. Bir ailede 2-3 tane araba var. Bunun adı israf ekonomisidir. Verim ekonomisinde devreye yatırımlar ve istihdam girecek. O toplumda sonrasında ise rekabet başlayacaktır. 2014'te BM'nin yaptığı tahmine göre küresel gıda ihtiyacı yüzde 60 fazla olacaktır. Topraktan daha fazla ürün elde edeceğimiz anlamına geliyor.
* Küresel gıdaların 3'te biri atığa dönüşüyor. Gıda israfı neredeyse Sahraaltı'nın yıllık üretimine denktir. Toplam 222 milyon tonluk gıda israfı yapılıyor. İnsan odaklı ekonomi temellerinden birinin de verim ekonomisi, tutumluluk ekonomisi olduğu anlamına geliyor.
* Diğer önemli detay şehirleşme. Şehirde yaşayan nüfus oranının yüzde 56'ya çıkması bekleniyor. Yeni dönemde telefon ve internet ekonominin de vazgeçilmezi olacak. İletişim imkanları çok önemli bir fırsattır. Mirasçısı olduğumuz medeniyet içinde yapmalıyız. Aksi takdirde yolumuzu da yönümüzü de kaybederiz. Özgürlüğümüzü muhafaza etmeliyiz. Yerlilik ve milliliği kaybetmemeliyiz.
tamamını okumak isteyene link : Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsraf ekonomisi almış başını gidiyor | İş-Yaş** Haberleri
Reyiz İroni yapmış heralde 324767867852 odalı saraylarda oturup maybachlarda 546754643 tane koruma zart zurtla gezerken![]()
1881 - 193∞
"Ama yol yaptı köprü yaptı ne diyorsunuz siz taş olursunuz" dendi mi. Ha aklınıza gelmediyse bak buradan da dalabilirsiniz badem arkadaşlar.
bu doların artması ekonomiye tüy dikti... şimdi bazıları 'benim dolarla işim yok!' diye masal okumasın, parası olan adam dolara yatırdı artık ben diyeyim 3 ay siz diyin 6 ay bozdurmaz! bu para iç piyasadan dolaylı olarak çekilmiş oldu, yastık altına gitti, zaten nakit olmayan piyasada, artık parası olanın da 'Türk lirası' yok! vadesi gelene kadar da bozdurmazlar...
son 1 ay iyice rezilleşti durum, bayram öncesi konu açmıştım, tahsilatlar ne durumda diye, kendi adıma söyleyeyim, ödemesi gelen alacaklarımdan sadece 4.690 TL tahsil edebildim... isyan edip sağa sola dalasım var çok pis dayak yiyesim de var çünkü bir gün patronun birine kafa göz dalacağım yanındakilerde bana dalacak, en azından stresimi atacağım...
Adamlar üşümüşler
Amerika'ya tepki olarak dolarları ateşe verdiler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)