User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
108 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Alkol ve Sigaraya Vergi düzenlemesi zam değil

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bira burada 1.25 lira
    Abi orada yaşayabilmek için neler yapmamız lazım. Ben ciddi ciddi avrupaya göç etme yolları arıyorumda. Sigara kullanmıyorum alkolde pek tüketmiyorum artık ama ülkemden soğudum.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hitbetin oradan aşağıya sallanırken vardı 1-2 market az daha ucuzdu evet. Ama hep rakı ve türevleriydi oralarda ben rakı sevmiyim.
    1+1LT 100'lük rakıyı 60TL'ye aldığımı biliyorum
    Hadi olsun olsun şimdi 70-80TL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün bir grup insanla sohbet ettim.Adamların her kurduğu cümlede cehalet akıyor.Fazla uzatmadan özet geçicem sigara kullanmaya adam zamdan memnun alkol kullanmayan adam zamdan memnun arabası olmayan adam benzine zamdan rahatsız değil evi olan adam kira zamlarından rahatsız değil bir tanesi araba lüx abieee dedi zam olucak tabi dedi aklım gitti.Yalnız aynı adamlar işlerin kesatlığından ağlıyolar nasıl bir çelişki içindeler amk anlamadım.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi orada yaşayabilmek için neler yapmamız lazım. Ben ciddi ciddi avrupaya göç etme yolları arıyorumda. Sigara kullanmıyorum alkolde pek tüketmiyorum artık ama ülkemden soğudum.
    avrupayı çok gezdim ama ben sırbistanda yaşıyorum. kendi işini yaparsan dil bilirsen iş yaparsın. işçi olamazsın sırpça bilmeden. hadi öğrendin maaşlar çok düşük burda. burada herkesin kendi vatandaşlarının evi var ondan yetirebiliyorlar çünkü hayat ucuz. ama kirada yaşayım dersen mülteci olarak kimse burayı seçmez.

Avrupada yaşamak istiyorsan imkanın el verirse düşünme git derim zaten. Tabi ne iş yaparsın ne dil bilirsin kariyerin nedir bilmediğim için yorum yapamam. Ancak hiç birşeyin olmasa gel bizde kal diyebilecek bir akraban olsa bile git derdim. En kötü garsonluk yaparsın. Garsonluk bile iyi para kazandırıyor batıda.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merkez bankası verilerine göre, rakı Türk Lirasi karşısında hızla deger kazanmaya, devam ediyor.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1+1LT 100'lük rakıyı 60TL'ye aldığımı biliyorum
    Hadi olsun olsun şimdi 70-80TL
    Biz 2 hafta önce 75 e aldık oradan 2 ltyi. Zam gelmiş dmeek ki
    Instagram: mutusgarage

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avrupayı çok gezdim ama ben sırbistanda yaşıyorum. kendi işini yaparsan dil bilirsen iş yaparsın. işçi olamazsın sırpça bilmeden. hadi öğrendin maaşlar çok düşük burda. burada herkesin kendi vatandaşlarının evi var ondan yetirebiliyorlar çünkü hayat ucuz. ama kirada yaşayım dersen mülteci olarak kimse burayı seçmez.

Avrupada yaşamak istiyorsan imkanın el verirse düşünme git derim zaten. Tabi ne iş yaparsın ne dil bilirsin kariyerin nedir bilmediğim için yorum yapamam. Ancak hiç birşeyin olmasa gel bizde kal diyebilecek bir akraban olsa bile git derdim. En kötü garsonluk yaparsın. Garsonluk bile iyi para kazandırıyor batıda.
    Greencard çıktı ama süreç daha tamamlanmadı... Üstüne birde evi satma imkanı olmadığı için dolara çeviremedik parayı... Ve dolar az önce 3,49a vurdu...

ABDye yerleşince alkol değil ama benzim içerim herhalde şerefine
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün bir grup insanla sohbet ettim.Adamların her kurduğu cümlede cehalet akıyor.Fazla uzatmadan özet geçicem sigara kullanmaya adam zamdan memnun alkol kullanmayan adam zamdan memnun arabası olmayan adam benzine zamdan rahatsız değil evi olan adam kira zamlarından rahatsız değil bir tanesi araba lüx abieee dedi zam olucak tabi dedi aklım gitti.Yalnız aynı adamlar işlerin kesatlığından ağlıyolar nasıl bir çelişki içindeler amk anlamadım.
    Malesef öyle organizmalardan çok fazla var..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz 2 hafta önce 75 e aldık oradan 2 ltyi. Zam gelmiş dmeek ki
    Adam mı öldürdünüz arkadaş? Suçunuz nedir? 75 ne yahu. 10 litreyi geçer burada 75 liraya

Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Greencard çıktı ama süreç daha tamamlanmadı... Üstüne birde evi satma imkanı olmadığı için dolara çeviremedik parayı... Ve dolar az önce 3,49a vurdu...

ABDye yerleşince alkol değil ama benzim içerim herhalde şerefine
    yerleş üstad saati 8 dolardan en dandik işi yapsan günde 8 saat ayda 20 gün bile çalışsan 1300 dolar her türlü çalışmadan 4500 tl maaş

Kaldı ki benim amerikaya yerleşip bu kadar az çalışan arkadaşım pek yok. Çoğu ayda 3-5bin dolar arası rakamı doğrultuyor. Hayırlı olsun şimdiden.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam mı öldürdünüz arkadaş? Suçunuz nedir? 75 ne yahu. 10 litreyi geçer burada 75 liraya

RAkı için kıbrıs fiyatı abi o. Daha ucuzu varmı ki? litresi 37.5 e geliyor. =)

Benim ispanyada macbride diye bi viskim vardı litresini 6 euroya alırdım. Evde benden başka kimse içemezdi en karlı içkiydi benim için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RAkı için kıbrıs fiyatı abi o. Daha ucuzu varmı ki? litresi 37.5 e geliyor. =)

Benim ispanyada macbride diye bi viskim vardı litresini 6 euroya alırdım. Evde benden başka kimse içemezdi en karlı içkiydi benim için.
    ben sırbistanla kıyasladım %50 alkol oranıyla ve 75 tl dediğiniz fiyata yıllık rakı ihtiyacınızı stoklayabileceğiniz, eriklisinden elmalısına her çeşidi bulabileceğin rakıdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sırbistanla kıyasladım %50 alkol oranıyla ve 75 tl dediğiniz fiyata yıllık rakı ihtiyacınızı stoklayabileceğiniz, eriklisinden elmalısına her çeşidi bulabileceğin rakıdır

Abi ben beyruttan alıp diğer rakıları da denedim, sevemiyorum mereti. İsteyen için falan getiriyorum, yoksa aldığım bi meret değil rakı. Lime finladia candır. Bir de tegirmen var kırgız vodkam 13-14 tl olması lazım tl fiyatıyla.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İngilizce biliyorum mükemmel seviyede değil ama anlaşmada sıkıntı yaşamam. Seyahat acenteciliği ve iş güvenliği uzmanlığı bitirdim. Almanya'da amcam var ama bir türlü cesaret edemiyorum nedense. Burada kalmak istemiyorum oraya gitmek korkutucu geliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İngilizce biliyorum mükemmel seviyede değil ama anlaşmada sıkıntı yaşamam. Seyahat acenteciliği ve iş güvenliği uzmanlığı bitirdim. Almanya'da amcam var ama bir türlü cesaret edemiyorum nedense. Burada kalmak istemiyorum oraya gitmek korkutucu geliyor.
    imkanın var ise düşünme kardeşim. 19 yaşına kadar yazları çalışarak biriktirdiği 2bin dolar ile hiç tanıdığı olmadan amerikaya gidip bu gün ciddi zengin tanıdığım insan var. Herkes yapamazsın edemezsin diyip tüm ailesi karşı çıkmasına rağmen.

Ne kaybedebilirsin ki? 3-5 bin liradan başka. Artısı olur eksisi olmaz. Önemli olan kendini bilmek ve oranın züppelerine bulaşıp gece hayatına alışmamak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

yerleş üstad saati 8 dolardan en dandik işi yapsan günde 8 saat ayda 20 gün bile çalışsan 1300 dolar her türlü çalışmadan 4500 tl maaş

Kaldı ki benim amerikaya yerleşip bu kadar az çalışan arkadaşım pek yok. Çoğu ayda 3-5bin dolar arası rakamı doğrultuyor. Hayırlı olsun şimdiden.
    2500-3000 civarı kazanmam gerekiyor. İlk zamanlar cepten desteklerim ama sonrasında sorun yaşamayız diye düşünüyorum (2 çocuk var) 3000 Dolar= 3000tl olarak düşünmek lazım şuan için...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2500-3000 civarı kazanmam gerekiyor. İlk zamanlar cepten desteklerim ama sonrasında sorun yaşamayız diye düşünüyorum (2 çocuk var) 3000 Dolar= 3000tl olarak düşünmek lazım şuan için...
    tabiki gurbette evliysen özellikle sıkacaksın kendini ki döndüğünde apartmanını dikesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: dönmek isteyeceğini sanmıyorum gerçi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce bir süre yaşadım. Yerleşecektim ama ailevi bir nedenle döndüm o zaman... Geri dönmem demiyorum, şartlar neyi getirir bilinmez ama ülkedeki mevcut durumdan dolayı dönmemek için 3 kat fazla çaba sarfedeceğimiz açık
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com

8-9-3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aklı yetersiz çünkü sebep bu, adamlar 1400 yılların tekniği ile yaşıyor arabaya ihtiyacı yok sigara alkol almadığı için sorun yok evi olmasada önemli değil önemli olan teş şey zıkkım, gırlağından zıkkımı sok o kişilerden daha kıyağı yok, hedef çok küçük dağarcığı zayıf, kursağından içeri bişeyler girsin yeter, böylelerine parada verme eve giderken ekmek su ver onun payını biz alalımda kaliteli eşya araba ev elektronik alalım adamın zaten ihtiyacı yok.
    ben cumhurbaşkanı olsam bu halka her bireye ev tahsis ederim günün belli saatinde sıcak su limit koyup o limiti aşmayacak şekilde elektrik su, 10 saat çalıştırdıktan sonra eve giderken 2 ekmek su biraz bakliyat sebze tamam kuruş vermem çünkü ihtiyacı yok araba almaz ev almaz sigarası yok alkolü yok bir keyifi yok sabah çıksın çalışsın akşam eve gelsin yemeğini yesin uyusun.

valla hayat onlara güzel karın doyaun kafi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler