Bunlara varya hiç bişi olmaz.Mesela bana ataköy'de e5 tarafına geçerken emiyet çizgilerinin 2 metre ilerisinden girdim diye eve ceza gelmiş fotoğraflı. Trafiği tehlikeye atmadım emniyet şeridine girmedim. Sadece çizginin üzerinden geçtim diye ceza yiyorum. Böylelerini gördükçede kafayı yiyorum...
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
İşin kötü yanı bu tipleri kendine örnek alan çocuklar var, yazık..
En az 6 ay hapis cezası uygulanmalı ki zaten şu olay gelişmiş bir ülkede yaşansa kesinlikle hapis cezası uygulanırdı.
Hadi milletin hakkına tecavüz etmek umrunda değil anladık, ulan hiç mi düşünmezsin arkanda bekleyen hamile olabilir, hasta olabilir, yaşlı olabilir, toplantısı olan olabilir vs örnekler çoğaltılabilir nasıl bu kadar küçük beyinli ve bencil olabiliyorlar cidden şaşırıyorum.. Ve en tehlikelisi de dediğim gibi bu mahlukatları örnek alan çocuklar var.
Yaw trafik ışıklarında beyaz çizgi var biiyorsun. Arabanın orayı geçmesi yasak. Ön teker gelirse oraya ceza yazıyorlar. Tamam şöförler dikkat etmeli ama çok basit çözüm olarak trafik lambasını yaya geçidinin önüne koy, kimse zaten tecavüz edemez yaya geçidine trafik lambasını görmek için.
Bizde önce yaya geçidi onun yanında trafik lambası var.
Okumadan imzalamam.....
Bu radar herhalde türkiyede ki tek ( varsa 2 tane şans) Beyaz Dodge Charger srt ile bu işi yapmak ta ayrı bir akıllılık. Polisin cook hızlı açıklaması lazımdı...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
mesela diyorum;
bu görüntüler düğün konvoyundan ve bu gidilen düğünde cumhurbaşkanı şahitti.
bazen komik oluyorsunuz.
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Deşifrenin büyüğünü yapıp bombayı kurayım o zaman Çamlıcada oturuyorlar ve rizeliler puzzle'n son parçası size kalmış![]()
Bombanın patladıgı gün , ***** kişi açılış yapmadımı bu köprüyü hemde motorsiklet şovuyla (hız denemesiyle) ? Lastik yakmadı mı motoruyla o ***** şahsın yalakası diğer ***** şahıs ? E şimdi bu ***** şahsın vatandaşı da böyle oluyor doğal olarak en azından çoğunluğu.O yüzden şaşılacak birşey yok.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
üstte m@lum şahıs yazdım yanlış anlaşılmasın küfür yok..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
199 TL öyle mi? Ehliyete el koymak yok, herhangi caydırıcı bir ceza yok sadece 199 TL... Şimdi bekleyelim millet 199 TL ye nasıl meşhur olacağını öğrenmiştir sanırım... Şahsı daha da merak ettim açıkçası billurlu bir vatandaş sanırım
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)