eski kablonet in adı uydunet oldu bi fark yok. aynı hizmete ben 39 ytl veriyordum dsl hizmeti alan arkadaşlar 49. ha birde 2 sene uye olursan kablotv aylık 1 ytl idi. yani kablonet+kablotv ye ayda 40 lira veriyoruz. mis gibi net. düşme falanda yok hiç. ip olayı ise 20 ytl lik bir router ile mükemmel şekilde halloluyor. hiç dert etmeyin ip paylaştırmayı.
emule u bıraktım artık torrentçi oldum sürekli laptop açık ve 115- 125 arası iner. hatta http kaynaklı ise idm ile 132 ile indiriyorum(evet yanlış okumadınız 132 ile).. port açmak da gayet kolay hizmet almakta gayet kolay.
detaylı sorusu olana yardımcı olabilirim.buradan yada ozelden mesaj atsınlar.
not: aylık 19 ytl olan net 1 mbps hızdaki kotasız internet hizmetini 2 sene alacağınıza dair bir sozleşme imzalarsanız oluyor. ki 3-4 ay geçerli o fiyat sonra 39 ytl ye dönüyorsunuz.kablotv nizin olmasına gerek yok. bunun yanında size kablomodemi ucretsiz veriyorlar(docsis 2.0 uyumlu). bağlantı ve kurulum ücreti yok. ayrıca eski kablomodem kullanıcıları sorun yaşıyorsa docsis 2.0 uyumlu modemleri ilgili ptt den değiştirebiliyor.