uydu net kullanıyorum 1,5 yıla aşkın, hızı biraz düşük ve ara ara çok saçma derecede yavaşlıyor
edit: kullandığım bağlantı fiber değil
Printable View
uydu net kullanıyorum 1,5 yıla aşkın, hızı biraz düşük ve ara ara çok saçma derecede yavaşlıyor
edit: kullandığım bağlantı fiber değil
bu kablotv ile gelen internetten bahsediyosanız. bence adsl den daha kötü hem modemleri daha sıkıntılı hemde yavaş yanı benım tecrubem bu yonde.
adsl ıyıdır.
yavaş değil aslında 5 de 4 yada 5 çekerse devamlı data transfer hızı upload ve download hızları çok iyi. yani online oyun oynarken yada torrentde yada uzakdan erişimli basit bir makine kurma niyetli kablonet birebir benim sıkıntım hızında değil makinenin kendinde ve interneti araştırırsanız bu kablo net modemlerinin genel bir sorunu marka falan farketmiyor çekim güçleri zayıf..
uydunet modemde tek sıkıntı yaşamayan benim galiba :D
benimde modem netmastermıdır nedir onların getirdiği tek antenli olandan.
bence sizin ayarlarda sıkıntı var.(ben çok oynadım)
benim modem üstelik dolabın içinde duruyor :D
salon wc arasında 4 duvar var ona rağmen çekiyor ;) (tel ,pc)
bu güne kadardar elektrik çok gidip geldi ondada bir sıkıntı yaşamadım.
Modemde allah var bende sıkıntı yaşamadım, hatta üsk kattaki calısma odamda bile az da olsa çekiyor. Ama hizmet berbat...
Arkadaşım kullanıyor 1 mb olandı sanırım. Ben telefondan bağlandığım zaman interneti yalan oluyor. Benim görüşüm tatmin edici değil.
o net master denen modem den geldı. bazen baglanmıyor otomatık baglanması gerekırken
ve yaklasık yaklasık 3.5 4mt arada hıc bısey olmamasına ragmen bazen tam cekmıyor. oylede dandık. normal modem alayım desen olmuyor. yanı pek hoş degıl.
Netmaster servisi uzaktan yardımla birşeyler yaptı bakalım ne olacak. Gerçi işlemden sonra biraz hızlandı ama nazar değmesin, bura TR başlar yakında problem etmeye gene :)
Ben 5 mbps kullanıyorum. Laptopda torrentte 5 buçuk görüyorum downloadda. Canavar gibi benimki. Bina 2 yıllık onunda etkisi olabilir belki altyapı filan iyise.
Modem netmaster arkadaştan aldım abonelikde onundu devraldım modemi kendi almış eleman.
an itibariyle superonline fibere başvurdum yarında kabloneti iptal ettiricem...
Teledunya ılk cıktıgından berı kullanıyorum suan evde hem yayın hem net gıttı :) 3g styla
şuan güncel kullanan varmı bu sistemi? hala sikayetleriniz devam ediyormu
2kampanyadan birini almak istiyorum 24 ay olan biraz zaman acısından sıkıntılı gibi sizlerden bir fikir istiyorum hangisini seçmek daha faydalı?
10 MBPS EKOSINIRSIZ İNTERNET 32 TL KAMPANYASI - UYDUNET
HD TELEDÜNYA + 10 MBPS İNTERNET 39 TL KAMPANYASI | UYDUNET - TELEDÜNYA
fiber varsa superonline fiber kullanın yoksa diğerlerine bakın derim ben. Kablonet antalyada oldukca ölü bir hız sağlıyor ne yazıkki
Ben kullanıyorum Serkan :) aşırı derecede memnunum 10mb bağlanıyor hiçbir şekilde hızı düşmüyor. Teledünya paketi ile birlikte aldım Hd kutuyla birlikte geldi TV izlemenin keyfini yaşıyorum bununla birlikte roket gibi internetim var. 50gb adil kotalı toplamda hepsine ayda 46 lira ödüyorum.
Teledünya Üst Paket+ 10 Mbps 50 AKN Ekosınırsız
Modem vermiyorlar onu kendin alıyorsun sıfırı 230 lira civarında. Ben ikinci el aldım 80 liraya sorunsuz kullanıyorum. Normal modemlere göre daha iyi ve sağlam bir modem ikinci ellerinde sorun olmuyor. 2.0'mı 3.0'mı bağlantın onu öğrenmek gerek modemi almadan önce.
8gb oyunu 2 saatte çekebiliyorum hızı buradan hesap edebilirsin
Bnede kullanıyorum. Genel anlamda sıkıntısız ama sorun çıktığı zaman düzeltmek uzun sürüyor. Teknik ekip açısından yeterli değiller ama ilgililer.
Bağlantı hızı adsl gibi kafasına göre değil. Her test edişimde (evet bu konuda biraz takıntılıyım) hemen hemen aynı sonuçları alıyorum.
Tavsiye edilebilir bir hizmet. Fakat ayar tutana kadar adamı deli ediyor :) Neden olduğunu çözemedim ama üç kez yaptırdığım nakil işleminde de ilk kurulum sonrasında aynı sıkıntıları yaşadım.