User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
202 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Audi Yetkil Servisinde Yaşananlar... Önerilerinizi Rica Ediyorum.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üzülerek söylüyorum bu sabah yine verdi arızayı.

Hava 0 derece marşa bastım yaklaşık 7-8 saniye boyunca marş motoru döndü zor ve sarsıntılı çalıştı.Ardından klasik start stop devre dışı,kızdırma bujisi lambası yanıp sönüyor.Acelem vardı kapatıp tekrar açtım ***** 2. Marşta arızayı vermiyor, dünkü postumda bahsettiğim performanstan eser yok altlar yine öldü.

Şimdi müşteri memnuniyeti için aradılar ,anlattım durumu ,yarın sabah tekrar bırakcam servise.2017 nin ilk çeyreğinde arıza giderilmiş olur diye tahmin ediyorum
    O arabada büyük bir kusur var moruk

Dikiş tutmadığına göre

Allah yardımcın olsun
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Enes vites olayında yaptığın gibi bidakine videoya al, hatta her sabah videoya ve bence acilen servisi değiştir ve biraz daha abartarak arabayıda değiştir
    1881 - 193

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O arabada büyük bir kusur var moruk

Dikiş tutmadığına göre

Allah yardımcın olsun
    Kanka bence tam tersi çok basit bi sorun var arkadaşlar yazdı işte önceki sayfalarda , içinde diyafram bulunan 100 liralık bi vakum hortumunun buna sebep olma ihtimali yüksek.arıza tespit cihazı yerine biraz mantık kullansalar çözülcekte insanın içinde olcak biraz.

Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enes vites olayında yaptığın gibi bidakine videoya al, hatta her sabah videoya ve bence acilen servisi değiştir ve biraz daha abartarak arabayıda değiştir
    Alırım yarın videoya .kanka servisi değiştir diyosunda ara şimdi maslak doğuşu yağ bakımı için kaç gün sonraya randevu veriyolar kendi kulaklarınla duy,kaç hafta mı demeliydim yoksa Arabamı seviyorum bu rakama daha güzel araba yok servisleride al birini vur ötekine biliyosun işte.
    Dr.Ecu

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hava 0 derece marşa bastım yaklaşık 7-8 saniye boyunca marş motoru döndü zor ve sarsıntılı çalıştı.Ardından klasik start stop devre dışı,kızdırma bujisi lambası yanıp sönüyor.Acelem vardı kapatıp tekrar açtım ***** 2. Marşta arızayı vermiyor, dünkü postumda bahsettiğim performanstan eser yok altlar yine öldü.

Şimdi müşteri memnuniyeti için aradılar ,anlattım durumu ,yarın sabah tekrar bırakcam servise.2017 nin ilk çeyreğinde arıza giderilmiş olur diye tahmin ediyorum
    bizde yanıldığımıza seviniyorduk , üst postlarda paylaşılan parçaya goz atmalarını soyle en azından da birdaha uğraştırmasınlar seni

2 hafta oldu bende soguklarla çektim poloyu garaja duruyor valla şubat gibi servisten randevu alır bırakırım bir sure vakit kaybetmek ve canımın sıkılmasını istemiyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allh rizasi icin VCDS ile baglayim bir ariza neymis bakin,silmeyin arizayi ama kalsin orda

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide bu işlemler için para vermiş olsanız.Sonra çözülmedi diye geri gidiyorsunuz servis memnunniyet adına arızalı 100TL parçayı değiştirip size arabayı geri veriyorlar.Olan sizin arızasız turboya ve paranıza oluyor.

Gerçekten yazık valla.Bu servisler kimlere emanet.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun, bu servis iyi niyetine ragmen sorununuza cozum bulamiyor o anlasildi..

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geşmiş olsun umarım arıza kısa sürede cözümlenir çözülmicek arıza degil çünkü birde düşünün iyi niyet garantisi olmayıp servise 7-8 bin lira para verdiginizi adam katil olur walla en azından iyi niyet garantisinden yapıcaklar aracınızı sadece biraz zamn alır diye düşünüyorum tekrar gelmiş geşmiş olsun...allah sabır versin birde...
    gariban 106 gti....

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o turbo boşuna değişiyor bu arada. turbo değiştikten sonra arıza devam edecek. Ben şimdiden diyim.

çare vakum hortumu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çözümü ulaşan postu okuyunca kendi aracım gibi sevindim, daha sonra başıma gelenlerden dolayı normal karşıladım.. umarım sorununuz çözülür. Size tavsiyem arıza yakınca arayın çekiciyi gelsin alsın, ikame araç alın altınıza.. Arabasız kalmak baya sıkıntı yaşatıyor kendimden biliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    audi dedinmi aklıma hep şenyıldız gelir.
    Sahibi cok titiz birisidir. Benim bildigim iki kez arıza tespit konusunda dünya birincilikleri var.

Her sene 2 adet a4 parçalayıp yarışmaya hazırlanıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler şimdi çalıştırdım verdi arızayı limp modda servise gidiyorum.Arıza kodunuda öğrenmeye çalışıcam.Baştan sona videoyada aldım.İkame araçları yokmuş 4 kez istedim.Böyle olcağını bilsem hiç bulaşmazdım bu servise.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sefer fren şişmedi.Ama hissiz pedal sanki eskisine göre.

Audi a3 arıza - YouTube
    Dr.Ecu

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beyler şimdi çalıştırdım verdi arızayı limp modda servise gidiyorum.Arıza kodunuda öğrenmeye çalışıcam.Baştan sona videoyada aldım.İkame araçları yokmuş 4 kez istedim.Böyle olcağını bilsem hiç bulaşmazdım bu servise.
    nasıl bir şans var sende ama valla iyi dayanıyosun al bu yeni turboyu g.tune sok de araba olmamasıda ayrı komediymiş hiçmi test arabası yok,calısanının altında arabası yok bu adamların versinler birini birzahmet
    1881 - 193

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vag grubunda son yıllarda bir sıkıntı var şirkete 2016 passat alındı 1 yıl içinde 3 kez servise gitti cruise control kafasına göre bazen çalışıyor bazen çalışmıyor start stop hatası veriyor durmadan en kötüsü ise düşük hızlarda durmaya yakın yanlış algılama yapıyor el frenini otomatik çekiyor son zamanlarda ise kalkınca indirmiyor arkayı sürüklüyor... Allah esirgesin korkuyorum birgün yüksek hızlarda başıma bi iş açacak diye.. Teknolojiden korkar oldum 0 araba almaya daha çok korkar olduk 0 diye boyalı araba satanı mı dersin kazada açılmayan airbagler mi dersin ne arasan var...
    #RenaultSport Clio-R

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk yakıt al

inş çözülür.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 guzel ama kasa -gorunus- ic mekan olarak guzel, motor mekanik olarak maalesef bmw 116d den ustun degil. Sabahlari sogukta zar zor mars basmasi, bazen titreme yapmasi, sanzimanin bozulmasa da bmwdeki zf kadar kararli olmamasi, en rahatsiz edeniyse aybasi gelen kadinlar gibi huysuzlanip ara ara dpf rejenerasyonuna dusup durmasi(1000rpm de calismasi, sesi degismesi) bu motorun bmwye gore mekanik olarak eksileri. Mercedesteki reno motoru tecrube etmedim ama ailemizdeki a3 le ayni motor-sanziman 2 adet 2014 leon tdi (biri dsg biri manuel) ve 1.5 dizel 116d oldugu icin net gordugum farklari bunlar. Arac net sekilde ariza veriyor zaten limp moda girecek kadar, ilkinde belki net bulamadilar ama suan arizaya net dusmus durumda , servis cihaza baglar arizaya bakar maalesef , bu sefer cozeceklerine inaniyorum, gecmis olsun, turbodan olmasa bile sifir turbonuz oldu.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Enes'cim sen tamamen yanlış marka ve servistesin. Umarım, sorunun bir an önce çözüme kavuşur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağ ön lastikteki abs sensörü bu sabah ki arızayı veren , araç patinajda kaldığı anda bu arızayı verirmiş.zaten videoda görüyorsunuz patinajı bırakın gaza bile basmıyorum arıza verdiği anda.Vakum hortumunu değiştirelim diyorum ondan olsa gazlarkende arıza verir diyor.Teste çıktık yüksek süratlere çıkıyoruz yüksek devirde sürüyoruz al bak arıza yok muhabbetleri.Bugünkü usta daha kafa dengi bizden biriydi, baya kafa patlattık.O bir daha arıza vermeyeceğini ön görüyor.Bakalım yarın sabah görücez hep birlikte , zaten yıl sonu sayımına girmiş doğuş arıza tespit etsek bile yılbaşından sonraya kaldı.
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler