Bakırköy Zeytinlikte Şöhret var iyi mekan ipsiz sapsız gelmez kemiktir müşterisi lezzetine diyecek yok.
Bakırköy Zeytinlikte Şöhret var iyi mekan ipsiz sapsız gelmez kemiktir müşterisi lezzetine diyecek yok.
Fatih Kıztaşı'nda Paçacı Mahmut var. Gerçekten güzel ayak paçası.
Üsküdar'da Kanaat Lokantasında erken saatlerde işkembe ve paça çorbası olabiliyor. Burası da güzel gayet. Kanaat'de k.kartı geçmiyor ama.
Her gece vardiyası çıkışı gittiğim zeytinburnu telsiz'de Çatı kebap var 07:30'da mercimek çıkıyor saati hep öyle. Herkes paça kelle falan demiş buranın mercimeğini deneyin derim. Bir mercimek çorbası bu kadarmı güzel olur ? Valide bile beğendi artık siz düşünün. Bide isot türevi baharatı var öfff..
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
işkembe vs çok aram yok , bakırkoyde oturuyorum bizim burda çorba içilebilicek bana yakın 2 yer var
1. dd işkembe 2. sarıhan gusto
2 side oldukça başarılı fiyat olarak dd daha iyi ayrıca sarıhan nında yayla çorbası efsanedir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
fatih nişanca caddesi tezveren baba ya kelle paça için uğrayın , istanbulda daha iyi yapan yer yok .
SARUHAN Florya E-5 işkembesini bol sarımsak sirke ve acı sosu basıyorsun offg.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
dd nin önünden hep geçiyorum yeme fırsatım 1-2 kere oldu beğenmiştim
bu arada kapıdaki siyah e90 sizin galiba ona gözüm takılıyo arada![]()
Çorbacı demeyin allah aşkına,
Sabahları karnımızı doyurmak için çorba içmeye gittiğimiz esnaf lokantasında at eti çıktı.
Şaka bir yana;
Saruhan Gusto,
Sarıhan İşkembecisi,
Dürümcü Emmi(3 sene önce ki hali ile alakası yok ama hala iyidir.)
Tepebaşı İşkembe,
Fenerbahçe İşkembe,
İyidir.
Avrupa yakasi iskembeci en iyi neresidir sarihanmi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)