Film sonucta, zaten o kadar gercekci olması beklenemez.
Ama o ilk sahnedeki sokak olayında ben de aynı yorumu yaptım.
Denizlide tinercinin ne isi var dedim![]()
Film sonucta, zaten o kadar gercekci olması beklenemez.
Ama o ilk sahnedeki sokak olayında ben de aynı yorumu yaptım.
Denizlide tinercinin ne isi var dedim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
pazartesi izledim bende filmi...dizi iken ilk sezonu izlemiştim o zaman dan beri de filmi bekliyodum...Film konu ve içerik olarak çok daha fazla yer etmesi lazımdı basında...Gerçek bir hikaye var en nihayetinde...Bu filmi kusurlarına bakarak değil olduğu gibi kabullenmek lazım...Cadde sokak isimleri farklıymış yollar farklıymış bunlar çokta önemli değil....
Merak ettiğim o tarz bir sokak varmıydı denizli de eskiden...merhum valimiz gelmeden önce...
arkadaşlar bu dizi hangi kanalda yayınlanmıştı? ben hiç duymadım yaw
nerden indirebilirim?
önce diziyi izleyip öyle mi gideyim filme yoksa filme gitsem de olur mu? merak ediyorum cidden..
Tabiki de önemli değil..Sadece fark ettiğim şeyleri söyledim..Ama bir filmde ince ayrıntılara önem vermek gerekir..
Bu arada ben 5 senedir denizlideyim..Recep yazıcıoğluna yetişemedim..Ama hiç görmedim o sokağı öyle..
Ben recep yazıcıoğlu'yla ilgili şöyle birşey söyliyim..O zamanlar bilmemne CAFE isimli bütün cafe'lerin C harfini K ile değiştirmiş.. KAFE olarak yazdırmış bütün cafelerin adını.
Dizi ile alakası yok, film tamamen ayrı birsey...
Dizi izlemedim kopukluk olurmu gibi birsey sözkonusu degil.
Bence gidilmesi gereken çok önemli bir film özellikle ve özellikle bizim genç kuşagımızın gitmesi lazımki ama filme gittiğimde benden ve arkadaşımdan başka genç yoktu bu beni çok üzdü.çünkü bizim gençliğimiz sevmez böyle şeyleri "amannnn banane neyse nee" der ..Türkiye' de yaşanan oyunları anlatan çok dogru bir film olmuş..
Ben 1 hafta önce gitmiştim..Yalnız aradığımı bulamadım..
Giriş güzel olayların anlatımı güzel ve heyecanlı..Ama filmin sonu filmin son çeyreği olabilirmiş..Sanki bi yerleri eksik gibi..Vali öldü olay bitti hadi herkes evine gibi oldu bi anda şaşırdım![]()
Dr.Ecu
gerçek bir hikayeden yola çıkıldığını düşünürsek ve filmdeki baş kahramanda öldüyse daha fazla uzatmanın bir alemi yok...
hastane ve cenaze çekimleride yapılabilirdi fakat gereksiz duygusala bağlardı o zaman film...
benim kastım daha farklıydı yanlış anlaşıldım zannedersem.. Film için konu için bişey demiyorum çok güzel ve net.. fakat yine isteyen istediğini yaptı o topraklar yine isteyenlerin oldu (abd israil ikilisinin) benim kastım oydu..Filmlerde bari üzerine gidilse diyorum ama belkide öyle istediğimiz için mutlu son istediğimiz için..Ama ne ACI değilmi ülkemizin hali işte...
Benim bu filmden beklentilerim daha da farklı açıkçası...Bu film medyada nerdeyse hiç adam giri yer almadı,günle elli kere arog recep ivedik reklamı çıkarken bu film hakkında ve o yörede gerçekten olanlar hakkında ülkemizdeki 'araştırmacı' gazetecilerimizden bir haber beklerdim...Anca suni gündemler peşinde basın bizi nereye çekerse oraya ilgi gösterir bir hale geldik maalesef...
Ben de o kısmı bekledim.
Vali öldükten sonra evraklar bulunamadı yazdı o kadar...
Orada iyi bir müzikle, daktilo tarzı yazıyla tutanak gibi birseyler yazılabilirdi.
Mesela sorusturması noldu? Hükümet naptı? Belgelerin pesine kimse düsmedi mi?
Daha iyi arastırılıp daha iyi kurgulanması gerekirdi diye düsünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)