Yeni telefon alacağım fakat iPhone 6S ve Samsung Galaxy S7 Edge arasında kaldım. İkisinin birbirine göre üstünlüğü nedir, neden hangisini tercih etmeliyim ?
Yeni telefon alacağım fakat iPhone 6S ve Samsung Galaxy S7 Edge arasında kaldım. İkisinin birbirine göre üstünlüğü nedir, neden hangisini tercih etmeliyim ?
1 kelime edeceğim sadece . "6S " almazsan pişman olursun.
YamahA Xmax 250 ABS
kamerası için s7 Edge
Geri kalan herşey için iPhone
#KGdetanirlar
Kamerası için S7 edge olayına kesinlikle katılıyorum,geri kalan noktalar içinde iphone tercih sebeplerim dışında artık.Yakın zamanda konu açtım can sıkıcı sorunlar yaşadım ve tabiri caizse kurtuldum iphone'umdan.
Çeyrek Mühendis
Pilinden kamerasından su dayanıklılıgıda dahil edersem s7 edge baya bir döver üzer düz 6s ihatta rakip diye koymam bile
![]()
1881 - 193∞
rakibi nerdeyse değilyıllardır apple aynı tasarım aynı menü hemen hemen ama samsung teknolojisi çok farklı tabiki EDGE
![]()
Android pişmanlıktır. 6s seneye de gayet stabil bir telefon olacak, ama s7'nin geleceği muallak. Apple'ın servis desteği falan Samsung'un içinden geçer zaten.
Nakit alacaksanız az bir farkla 7 de denk getirebilirsiniz. 2800-2900 civarına kapalı kutu birkaç tane var donanımhaber'de. sahibinden ve letgo'da da uygun fiyatlı sıfır telefonlar oluyor. Kontratla alıp kırdıranlar sağolsun
Apple-Iphone
Iphone kullanıcısıyım, androide geçmeye niyetlendiğim dönemde anneme Samsung aldık biraz kurcaladıktan sonra Iphonda kalıcı karar kıldım
hala Iphone 4S kullanıyorum![]()
bu iki model arasında şunu al daha iyi bunu al daha iyi demek donanım olarak mümkün fakat kullanıcı olarak mumkun değil
s7 edge heryonden donanım olarak üstün bir cihaz , fakat burda sen android mi yoksa ios mu kullanmak istiyorsun once ona karar vermen gerekli
ki ben şu saatten sonra eğer seçimin ios ise iphone7 bakarım işlemcideki revizyonla pil omru konusunda daha iyi bu bile tercih sebebi benim için
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
apple elmaysa samsung armuttur...
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Samsung S7 ler patlamıyormuydu? Toplatıldı falan?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)