User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: Elektrik tedarikçisi seçme imkanı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mevcut firmanız dağıtımcı firmadır. Muhakkak başka bir tedarikci firmadan da teklif alın. Hatta faturanizin resmini yollayın bana, size teklif gonderim.

Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevcut firmama mail atıp indirim istiyim ilk önce....... Olmazsa değişim düşüneyim......

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman sozlesmeyi dikkatli okuyun. Benim peder indirime gidilcek diye baska bi firmaya gecmis. Gelen faturayi odicek yer bulamadik. Koca istanbulda 2 yerde vardi. Sacma sapan fatura bile gelmemisti. Iptal etmek eskiye (clk) donmek istedigimizdede belli bi mebla ceza kestiler. Sonradan cift fatura geldi vs vs yeni yeni rayina oturttuk. Geciceginiz firmayi iyi arastirin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problemli tedarikçi vs vs, tedarikçiyi iyi seçmek gerekir derken bu gibi olayları da kastediyordum.

Alıntı safaks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aman sozlesmeyi dikkatli okuyun. Benim peder indirime gidilcek diye baska bi firmaya gecmis. Gelen faturayi odicek yer bulamadik. Koca istanbulda 2 yerde vardi. Sacma sapan fatura bile gelmemisti. Iptal etmek eskiye (clk) donmek istedigimizdede belli bi mebla ceza kestiler. Sonradan cift fatura geldi vs vs yeni yeni rayina oturttuk. Geciceginiz firmayi iyi arastirin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı safaks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatik ödeme imkanı yok muydu bankadan talimat ile?
    Okumadan imzalamam.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler