Hoaydaa baya fazlaymisstoga bile girmesi kesinlikle değilken
direnza Suspension TUV Tieferlegungsfedern 60 mm Fiat Uno 45 0,9 1,5 DSL 1.3Turbo:Amazon.de:Auto
Peki ya bu
![]()
Oluyormuş hocam biraz araştırdım.Yukarda arkadaşın dediği gibi gizleyince sorunsuz geçiyormuş.. Hdd kutusu , Ram kutusu , Veya kitabın içini kesip oraya gizleyip gibi şeylerle rahatça gönderiliyormuş.+ olarak orda yaşayan birinden gift olarak gelince de zaten kutuyu bile genelde açmıyorlarmış kıllanmadıkları sürece.
Tabi şans da var adam kıllanır parçalar açar içini ama ben 2 ay önce 2 adet cep telefonu aldım aliexpress den 2 ayrı satıcıdan 2 farklı telefon ikiside kapıma kadar geldi üstüne mp3 player yazdırdımAma elektronik sigaram gümrüğe takıldı geri gönderildi.. Şans işte.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
En güzel yöntem bu imişİphone değil tabi içindeki eski bir telefonu koyup denedim mis gibi oluyor..
![]()
aynen neler neler var.. ama gümrükdeki makinalarda artık çok gelişmiş bazen gözden kaçan şeyler olabilirde çoğu takılıyor ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
5000 sene önce o şekilde oluyordu şimdi gapı gibi xrayler var. bu senin dediklerini gogainci arkadaşlar çok denediği için siz 5000 yıl öncesinin taktiklerini deneyin birde uyuşturucucu bunlar diye ensenize binsinler. gümrükte mimlerler bide ismi soyismi birdaha ne getirirsen kıpkırmızı yanar böyle ekranda.
Gümrükte çuvallarla xray'den geçerler. Eğer paketin içinde dikkat çekecek miktarda veya önemli yasaklarda olan eşya varsa çuval açılıp gerekli görürlerse zimmet yöntemi ile açılıp kontrol edilirler.
İşini bilen geçiriyor diyemeyiz bu duruma tamamen şans işi.
Aralık 14'te 320 Euro ya aldığım far takımı şuan ilçeme kadar geldi, dağıtım gününü bekliyor. Satıcı ve gönderici amazon.de idi. Gümrüğe takılmadan bana hiç bir şekilde ulaşılmadan tertemiz geldi şuana kadar.
Aleminyum göremiyor xray bildiğim kadarı ile , karbon kagıdı ve kurşun içerikli yapılarında içini göremiyor.. Hdd kutusunun içinde bi şekilde sarılırsa sorun olmaz sanmam.Her ürünede dikkat etmiyorlar bak ne dedim aliexpress den 2 adet cep telefonu getirdim.. Ayrıca yurtdısından getirdiğim şeyler varki buraya yazamamEğer her ürünü bulabilselerdi muhtemelen sabıkam olurdu şu an..
Benim takıldıgım nokta hediye olarak geldiğinde daha az mı kurcalıyorlar paketi.Yani ülke dışında yaşayan birisi bunu gönderdiğinde... Hiç GİFT olarak bu tarz birlşey gönderen oldumu mu.. Hem gift olarak hemde saklanırsa büyük ihtimalle geçer diye düşünüyorum.Bulunursa da en kötü geri adrese gönderiliyor zaten.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
amazondan ayın 5inde sipariş verdim ve 7sinde kargoya verildi 17sinde istanbul yurtici kargo bagcılara geldi fakat ayın 21i oldu kargo şubesi getirmedi ve mecbur ben gittim aldım yurtici kargo arda şubesi sürekli bu sıkıntıyı yapıyor neyse ayakkabı aldım ben 50 dolar satın alırken gift olarak işaretle fatura koymazlar
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)