User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Amazondan ürün getirme hk.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satıcı amazon , gümrük dahil 128 euro ediyor kargo bedava direk ekle ode kapına gelir fakat gonderim için uzun sure beklersin çunku bu urunde stok yok gelince gondericekler 1-2 ayı bulabilir diyor

bu arada odemeyi euro olarak yap tl yapınca çok geçiriyorlar kurdan

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoaydaa baya fazlaymis stoga bile girmesi kesinlikle değilken

direnza Suspension TUV Tieferlegungsfedern 60 mm Fiat Uno 45 0,9 1,5 DSL 1.3Turbo:Amazon.de:Auto

Peki ya bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeedlinE™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoaydaa baya fazlaymis stoga bile girmesi kesinlikle değilken

direnza Suspension TUV Tieferlegungsfedern 60 mm Fiat Uno 45 0,9 1,5 DSL 1.3Turbo:Amazon.de:Auto

Peki ya bu

burda satıcı amazon değil , haliyle o fiyata kargo gümrük biner tr den al daha iyi

135
    ├┼┼╕
    246R

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takılır gümrüğe. Hediye yazmasının yada gerçekte hediye olmasının hiç bir önemi yok. Öyle birşey olsaydı bende almanyadaki akrabalarıma bentley falan hediye ettirirdim kendime ötvden falan yırtardım hediye la bu diye.
    Oluyormuş hocam biraz araştırdım.Yukarda arkadaşın dediği gibi gizleyince sorunsuz geçiyormuş.. Hdd kutusu , Ram kutusu , Veya kitabın içini kesip oraya gizleyip gibi şeylerle rahatça gönderiliyormuş.+ olarak orda yaşayan birinden gift olarak gelince de zaten kutuyu bile genelde açmıyorlarmış kıllanmadıkları sürece.

Tabi şans da var adam kıllanır parçalar açar içini ama ben 2 ay önce 2 adet cep telefonu aldım aliexpress den 2 ayrı satıcıdan 2 farklı telefon ikiside kapıma kadar geldi üstüne mp3 player yazdırdım Ama elektronik sigaram gümrüğe takıldı geri gönderildi.. Şans işte.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar burdan sorayım şimdi kardeşim 15 gün sonra amerikaya taşınıyor ordan bana iPhone alıp kutusundan çıkarıp kendi kutulasa üstünede hediye yazsa gümrüğe takılmadan gelir mi sizce
    Imkani yok. Birkac sene once sirf meraktan denemistim kuzenime iphone yollamistim takilmisti gumruge, sonrasinda bana geri gonderdiler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En güzel yöntem bu imiş İphone değil tabi içindeki eski bir telefonu koyup denedim mis gibi oluyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hertürlü yol varmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gonderen kişi işi biliyorsa herturlu geçer

135
    ├┼┼╕
    246R

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen neler neler var.. ama gümrükdeki makinalarda artık çok gelişmiş bazen gözden kaçan şeyler olabilirde çoğu takılıyor ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oluyormuş hocam biraz araştırdım.Yukarda arkadaşın dediği gibi gizleyince sorunsuz geçiyormuş.. Hdd kutusu , Ram kutusu , Veya kitabın içini kesip oraya gizleyip gibi şeylerle rahatça gönderiliyormuş.+ olarak orda yaşayan birinden gift olarak gelince de zaten kutuyu bile genelde açmıyorlarmış kıllanmadıkları sürece.

Tabi şans da var adam kıllanır parçalar açar içini ama ben 2 ay önce 2 adet cep telefonu aldım aliexpress den 2 ayrı satıcıdan 2 farklı telefon ikiside kapıma kadar geldi üstüne mp3 player yazdırdım Ama elektronik sigaram gümrüğe takıldı geri gönderildi.. Şans işte.
    yok öyle bişey dene görürsün zaten doğru araştıramamışsın o zaman xrayden geçiyor istersen afedersin birini bul götüne sok yine yakalanır

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hertürlü yol varmış

5000 sene önce o şekilde oluyordu şimdi gapı gibi xrayler var. bu senin dediklerini gogainci arkadaşlar çok denediği için siz 5000 yıl öncesinin taktiklerini deneyin birde uyuşturucucu bunlar diye ensenize binsinler. gümrükte mimlerler bide ismi soyismi birdaha ne getirirsen kıpkırmızı yanar böyle ekranda.

jRMix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gümrükte çuvallarla xray'den geçerler. Eğer paketin içinde dikkat çekecek miktarda veya önemli yasaklarda olan eşya varsa çuval açılıp gerekli görürlerse zimmet yöntemi ile açılıp kontrol edilirler.

İşini bilen geçiriyor diyemeyiz bu duruma tamamen şans işi.

Absinthe. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aralık 14'te 320 Euro ya aldığım far takımı şuan ilçeme kadar geldi, dağıtım gününü bekliyor. Satıcı ve gönderici amazon.de idi. Gümrüğe takılmadan bana hiç bir şekilde ulaşılmadan tertemiz geldi şuana kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5000 sene önce o şekilde oluyordu şimdi gapı gibi xrayler var. bu senin dediklerini gogainci arkadaşlar çok denediği için siz 5000 yıl öncesinin taktiklerini deneyin birde uyuşturucucu bunlar diye ensenize binsinler. gümrükte mimlerler bide ismi soyismi birdaha ne getirirsen kıpkırmızı yanar böyle ekranda.
    Aleminyum göremiyor xray bildiğim kadarı ile , karbon kagıdı ve kurşun içerikli yapılarında içini göremiyor.. Hdd kutusunun içinde bi şekilde sarılırsa sorun olmaz sanmam.Her ürünede dikkat etmiyorlar bak ne dedim aliexpress den 2 adet cep telefonu getirdim.. Ayrıca yurtdısından getirdiğim şeyler varki buraya yazamam Eğer her ürünü bulabilselerdi muhtemelen sabıkam olurdu şu an..

Benim takıldıgım nokta hediye olarak geldiğinde daha az mı kurcalıyorlar paketi.Yani ülke dışında yaşayan birisi bunu gönderdiğinde... Hiç GİFT olarak bu tarz birlşey gönderen oldumu mu.. Hem gift olarak hemde saklanırsa büyük ihtimalle geçer diye düşünüyorum.Bulunursa da en kötü geri adrese gönderiliyor zaten.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı jRMix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gümrükte çuvallarla xray'den geçerler. Eğer paketin içinde dikkat çekecek miktarda veya önemli yasaklarda olan eşya varsa çuval açılıp gerekli görürlerse zimmet yöntemi ile açılıp kontrol edilirler.

İşini bilen geçiriyor diyemeyiz bu duruma tamamen şans işi.
    işini bilen ne yazık ki geçiriyor..

burda şimdi alenen bütün yöntemleri yazmadım yazmamda .. o hdd kutusu çok bayat milattan kalma herkesin bildiği forumlarda alenen yazdığı bir yöntem olduğu için yazdım..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işini bilen ne yazık ki geçiriyor..

burda şimdi alenen bütün yöntemleri yazmadım yazmamda .. o hdd kutusu çok bayat milattan kalma herkesin bildiği forumlarda alenen yazdığı bir yöntem olduğu için yazdım..
    Bende netten biraz araştırdım inanılmaz yöntemler var Hem bulunsa bile telefon yasaklı diyip geri göndericiye gönderiyorlarmış.Sen niye bunu gizledin diye ceza meza yok yani Deneyecez bakalım 1 ay içinde sonucu yazarım

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amazondan ayın 5inde sipariş verdim ve 7sinde kargoya verildi 17sinde istanbul yurtici kargo bagcılara geldi fakat ayın 21i oldu kargo şubesi getirmedi ve mecbur ben gittim aldım yurtici kargo arda şubesi sürekli bu sıkıntıyı yapıyor neyse ayakkabı aldım ben 50 dolar satın alırken gift olarak işaretle fatura koymazlar
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aleminyum göremiyor xray bildiğim kadarı ile , karbon kagıdı ve kurşun içerikli yapılarında içini göremiyor.. Hdd kutusunun içinde bi şekilde sarılırsa sorun olmaz sanmam.Her ürünede dikkat etmiyorlar bak ne dedim aliexpress den 2 adet cep telefonu getirdim.. Ayrıca yurtdısından getirdiğim şeyler varki buraya yazamam Eğer her ürünü bulabilselerdi muhtemelen sabıkam olurdu şu an..

Benim takıldıgım nokta hediye olarak geldiğinde daha az mı kurcalıyorlar paketi.Yani ülke dışında yaşayan birisi bunu gönderdiğinde... Hiç GİFT olarak bu tarz birlşey gönderen oldumu mu.. Hem gift olarak hemde saklanırsa büyük ihtimalle geçer diye düşünüyorum.Bulunursa da en kötü geri adrese gönderiliyor zaten.
    bi kutu yapıp ürünleri parça parça hediye paketi yapıp kurdelersen , en fazla kutuyu açarlar tek tek paketleri açmazlar

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi kutu yapıp ürünleri parça parça hediye paketi yapıp kurdelersen , en fazla kutuyu açarlar tek tek paketleri açmazlar
    Abi bende matruşka bebeği gibi yaparım Kutu içinde kutu sıkılır en sonunda kapatır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler