User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
92 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Telefon seçimi

Alpii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım telefon alıcakta iphone 6s ile HTC 10 arasında kalmış? HTC 10 hem yeni hem özellikleri açısından çok iyi bir telefon ama bi taraftada yıllarca sorunsuz kullanırım diye düşündüğü apple var. HTC 10 nasıl bi telefondur alınır mı sizce?
    34 GNN 111 #308 21'
    34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım telefon alıcakta iphone 6s ile HTC 10 arasında kalmış? HTC 10 hem yeni hem özellikleri açısından çok iyi bir telefon ama bi taraftada yıllarca sorunsuz kullanırım diye düşündüğü apple var. HTC 10 nasıl bi telefondur alınır mı sizce?
    htc den sorun yaşayan duymadım. Tamire cihaz geldiğini hatırlamıyorum.

Zamanında winphone iken htc7 kullanıyordum gayet memnundum. Kesinlikle alınır.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m8 ve m9 kullandım m9 halen devam. m8 kırıldı dıye m9 aldım. bozulsa bısı olsa htc10 alıcam ama kırılmadan bırsey olmayacak ıphone ıle kıyas edılemez htcnın amıral gemılerı.htc cok daha ıyı telefon bana gore. hele kı 10 efsane. suan hepsıbyradada kampanya var 2400tl. bence kacmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m8 ilk cıktıgında almıştım halen devam androidler arasında tartışmasız en başarılısı

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullandığım telefonlar android-ios-android-ios olarak ilerliyor.
    Bilmediğim ve şu ana kadar farketmediğim için soruyorum, ios'a geçince bu kadar darlanacak, kısıtlanacak ne var android'e göre?
    İos'ta kullanıcının kısıtlanıp, androidde özgür bırakıldığı şey nedir? Benim gibi telefonunda whatsapp, instagram, facebook vs. basit programları kullanan kullanıcıları etkileyen bir durum oluyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmediğim ve şu ana kadar farketmediğim için soruyorum, ios'a geçince bu kadar darlanacak, kısıtlanacak ne var android'e göre?
    İos'ta kullanıcının kısıtlanıp, androidde özgür bırakıldığı şey nedir? Benim gibi telefonunda whatsapp, instagram, facebook vs. basit programları kullanan kullanıcıları etkileyen bir durum oluyor mu?
    bende anlamıyorum ne kısıtlanmış bu iosta..m8 denk gelmişti zamanında çok ucuza almıştım ama aklım iosta hala ama m8de iyiki almışım diyorum hala o ayrı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen bilgisayar elimin altında olmuyor indirme yapıyorum rar açıyorum bir ara ios word dosyası bile açmıyordu. Foruma bilgisayardan girmiyorum fotoğraf upload ediyorum. Şarkılarımı direkt telefondan indiriyorum. Telefondan sıkılıyorum rom değiştiriyorum başka bir cihaz kullanıyormuş hissi oluyo azda olsa. Eğer stabil bi kullanıcı (instagram, twitter, facebook, whatsapp) zaten ios öneriyorum genelde.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıphone lar bellı bı guncelleme sonra hem pılı hemde ısletım sıstemını kaybedıyo benım gozlemım bu. hanım hep ıphone kullanıyo, guzel kullanmasına ragmen telefonlar hep patatese baglıyor.ben htc ıle dogru yolu buldum cok sukur

cannn22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Talihsiz bir yazı olmuş sen ben oyun oynamayabiliriz ama telefondaki oyun piyasası milyar dolarlarla ifade ediliyor. Kimse oynamasa hergün yüzlerce oyun çıkmaz ve bu oyunlar yüzünden de ciddi para harcayanlar var. Hani bizim en büyük şirketlerimizden thy 3 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Pokemon go ise 10 milyar dolar kazandırdı nintendoya.
    Benim demek istediğim şey aslında telefonla oyun oynadığınız zamanlar.. Yani kendimi düşünüyorum dicem de, ben yanlış bir örnek olurum bu durum için ama en basiti toplu taşıma araçlarına bindiğimiz de genelde insanlar telefonda oyun oynuyor oluyorlar ya da sosyal medya. Bir cafe'de tek başınıza oturuyorsanız, arkadaşlarınızı beklerken de oyun oynaya biliyorsunuz ama sadece boş zamanı değerlendirmek için. Onun harici ben otobüste, Cafe'de cebinden, çantasından oyun kolu çıkarıp oyun oynayan kimseleri görmedim.

Oyun konusunda Apple'ın oyunlarının bariz daha kaliteli olduğunu zaten su götürmez bir gerçek. Demek istediğim elbet telefonda oyun oynanır ama kaç kişi yanında oyun koluyla dolaşır orası bende soru işareti işte.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı cannn22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim demek istediğim şey aslında telefonla oyun oynadığınız zamanlar.. Yani kendimi düşünüyorum dicem de, ben yanlış bir örnek olurum bu durum için ama en basiti toplu taşıma araçlarına bindiğimiz de genelde insanlar telefonda oyun oynuyor oluyorlar ya da sosyal medya. Bir cafe'de tek başınıza oturuyorsanız, arkadaşlarınızı beklerken de oyun oynaya biliyorsunuz ama sadece boş zamanı değerlendirmek için. Onun harici ben otobüste, Cafe'de cebinden, çantasından oyun kolu çıkarıp oyun oynayan kimseleri görmedim.

Oyun konusunda Apple'ın oyunlarının bariz daha kaliteli olduğunu zaten su götürmez bir gerçek. Demek istediğim elbet telefonda oyun oynanır ama kaç kişi yanında oyun koluyla dolaşır orası bende soru işareti işte.
    mevzu kolu bağlamak değil, kolu bağlamadanda ps4'e hükmedebiliyor oyunlarını oynayabiliyorsun tabi aynı ağ içinde tuvalette falan fisman
    1881 - 193

cannn22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mevzu kolu bağlamak değil, kolu bağlamadanda ps4'e hükmedebiliyor oyunlarını oynayabiliyorsun tabi aynı ağ içinde tuvalette falan fisman
    Hahahah Bu kadar özele girmeye gerek yoktu aslında :P

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pek birşey yok esasında. Android'in tema ve shell değişimi, istediğin rehber, mesaj,video,mp3 programı yüklenebilmesi, USB üzerinden dosya transferi,iTunes'a bağlı kalmama zorunluluğu gibi şeyleri özgürlük olarak tanımlanıyor. Ama bunların neredeyse hepsi iPhone'u jailbrake yaparsan da var.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla zamanında HTC one XL vardı. One X'in Kanada-ABD versiyonu. Rami yüksek bilmemneyi düşük bir cihazdı diğerine göre. Telefonu yıllarca sıkıntısız kullandım kamerası vs çok iyiydi. Güzel bir telefondu. Taki arızalanana kadar. Dokunmatik arızalandı, Tr'deki One x ekranları bilmemkaç milim küçükmüş. Ekranı değiştirdim ekran ufak geldi. Yüz üstü çevirdiimde düşecek gibiydi. daha sonra ses de gitmeye başladı. Yani konuşurken duyamaz oldum. İlginç bir şekilde onun çaresini bulamadım. O günden HTC den soğudum. Çareyi note serisinde buldum. Htc gidince Note3 neo aldım. 2 sene oldu hala kullanıyorum şükür sıkıntı yok(gerçi buraya yazdım ya nazar değer şimdi. ) Note'un da son serisi patlıyormuş sanırım ama olsun artık olcak o kadar.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pek birşey yok esasında. Android'in tema ve shell değişimi, istediğin rehber, mesaj,video,mp3 programı yüklenebilmesi, USB üzerinden dosya transferi,iTunes'a bağlı kalmama zorunluluğu gibi şeyleri özgürlük olarak tanımlanıyor. Ama bunların neredeyse hepsi iPhone'u jailbrake yaparsan da var.
    ios da son nesillere jailbrake yapamıyorsun bu bir ..

ikincisi iphone da jailbrake yaparsan garanti dışı kalıyorki bu iphone için çok ciddi sorun teşkil ediyor iphone6 arkadaşım ekranını kırmasına rağmen zorluda cüzzi bir miktara ekranı değiştirdiler eğer telefonu jail brake li oynanmış olsa almıyorlar .. o zaman gidip herhangibir telefoncuda ikinci kalite çin malı bir ekran falan takardı herhalde..

üçüncüsü jail brake her iphone kullanıcısının yapabiliceği kolaylıkda ibr işlem değil bilgi ustalık istiyor yoksa telefonu brick bile edebilirsin..

android de jail break yapmadan çok rahat apk yükleye bilirsin .. her tür paralı programın apk sını yükleyebilirsin.. ayrıca internetsiz bir sürü ekstra uygulamaları kullanabilirsin offline navigasyon gibi telimde igo var misal sadece 450 mb haritası yüklü internetsiz kullanabiliyorum offline.. snes yüklü misal gene telefonu gameboya çeviriyor 200-300 tane efsane atari oyun salonlarının oyunları yüklü oynuyorsun oda offline.. yaklaşık 600mb lık ebook um var makinayı e-reader olarakda kullanabilirsin..

bunun gibi gibi alternatif pek çok işde android iyi ..

seni internet bağımlısı yapmıyor illa android bir cihazın varsa internete ihtiyacın yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10 efsane kardeş şuan amirallerde en sağlamı bence htc kalite olarak.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon seçiminde önemli bir kriter mi bilmem ama annem babam eşim kardeşim ve kuzenimle foto video çekmek karın keyfini çıkarmak için dışarı çıktık iphoneların hepsi şarj %50 üzerinde olmasına rağmen kapandı. Yani yarın birgün acil bir durum olsa iphonecular patlar içimizde 2 Samsung birde casper vardı onlarda hiçbir sıkıntı olmadı. Bugun ekşide konusuda vardı 7 ocak iPhone'ların kapanması diye yani bugun herkesin başına gelmiş.

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önümüzdeki günlerde İPhone SE 64gb almayı düşünüyorum. Kullanan varsa eğer yorumlarını alabilir miyim?
    Bir de fiyat açısından benzer fiyatlara (2000-2400TL aralığı) önerebileceğiniz bir telefon var mıdır acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ios da son nesillere jailbrake yapamıyorsun bu bir ..

ikincisi iphone da jailbrake yaparsan garanti dışı kalıyorki bu iphone için çok ciddi sorun teşkil ediyor iphone6 arkadaşım ekranını kırmasına rağmen zorluda cüzzi bir miktara ekranı değiştirdiler eğer telefonu jail brake li oynanmış olsa almıyorlar .. o zaman gidip herhangibir telefoncuda ikinci kalite çin malı bir ekran falan takardı herhalde..

üçüncüsü jail brake her iphone kullanıcısının yapabiliceği kolaylıkda ibr işlem değil bilgi ustalık istiyor yoksa telefonu brick bile edebilirsin..

android de jail break yapmadan çok rahat apk yükleye bilirsin .. her tür paralı programın apk sını yükleyebilirsin.. ayrıca internetsiz bir sürü ekstra uygulamaları kullanabilirsin offline navigasyon gibi telimde igo var misal sadece 450 mb haritası yüklü internetsiz kullanabiliyorum offline.. snes yüklü misal gene telefonu gameboya çeviriyor 200-300 tane efsane atari oyun salonlarının oyunları yüklü oynuyorsun oda offline.. yaklaşık 600mb lık ebook um var makinayı e-reader olarakda kullanabilirsin..

bunun gibi gibi alternatif pek çok işde android iyi ..

seni internet bağımlısı yapmıyor illa android bir cihazın varsa internete ihtiyacın yok..
    iOS 10/10.0.1/10.0.2/10.0.3 Jailbreak --> ios 10 10.0.3 jailbrake.. Son sürüm; sadece en son çıkan sürüme "hemen" jailbrake yapamıyorsun. O da 1-2 ay içinde çıkıyor.
    Garanti dışı nasıl kalıyor? Jailbrake yapılmış telefonu restore edip servise götürürsen kimse jailbrake olduğunu anlamıyor. iPhone 1 den beri iPhone kullanıyorum, jailbrake yapmadığım model kalmadı, garantiye götürdüğüm hiçbir telefon da geri gelmedi. Brick haline getirip garantiye vermeye çalışırsanız tabiki de garanti kapsamına girmez.

Herkesin yapabileceği bir işlem değil demişsin buna katılabilirim. Çok da atla deve bir işlem değil ama. Diğer yandan iPhone'da sanki offline çalışan hiçbir harita yok SNES iPhone'da da var, jailbrake olmadan kullanabilirsin. iTunes üzerinden atıyorsun oyun romlarını. Ebook için de iBooks mevcut. Kısacası Android'de olan herşey mevcut denebilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefon seçiminde önemli bir kriter mi bilmem ama annem babam eşim kardeşim ve kuzenimle foto video çekmek karın keyfini çıkarmak için dışarı çıktık iphoneların hepsi şarj %50 üzerinde olmasına rağmen kapandı. Yani yarın birgün acil bir durum olsa iphonecular patlar içimizde 2 Samsung birde casper vardı onlarda hiçbir sıkıntı olmadı. Bugun ekşide konusuda vardı 7 ocak iPhone'ların kapanması diye yani bugun herkesin başına gelmiş.
    Telefon 6S ise Apple 6S'ler için değişim programı başlattı. Telefonları değişime uygun seri ise sıfır ve ücretsiz olarak değiştirebilirler. Apple'in sitesinden kontrol edin; bendekinde de aynı sorun var.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler