Dostum çok afedersin. Evde dal taşak dolaş kalacağı varsada kalmaz.
1, Break wind, OSUR yani
2, bylocuk kullanmıştım beni de alırlar mı fetöden diye sor. Korkuyorum reiz modu...
3, 50bin Kredi çekicem halacığım kefil olursunuz dimi de.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Çare Melih gökçek. Seçim gününde ağladığı gibi ağlarsan bence Buda çözüm olur
YamahA Xmax 250 ABS
yaşadığınız şehirde daha yakın olan akrabalarınız var ise atıyorum anne baba gibi. onların evinde su bastı vs gibi bir bahane bulup onların sizde kalacağını bahane edebilirsiniz.
gerek yer olmadığı için gerek büyükler olacağı için çekinirler artık herhalde, ondada yüzsüzlük yaparlarsa bahsi geçen akrabaları akrabalıktan red edip bir güzel yüzlerine yüzsüzlüklerini vurmakta bence hakkınız ciddi ciddi, çekingen olmayın derim
Bir arkadaş grubunu eve çağır ve onlar gidene kadar sizde kalsın ve bu arkadaş grubun sözde il dışından gelsin![]()
Anladığım kadarı ile temizlik takıntılı bulaşık makinesini dezenfekte etmek için çamaşır suyu falan koymuş. Gelen arkadaşlarda biraz pislik olsun
Ama işin kötüsü ev yeni derlenmiş![]()
Arkadaşlarınıza söyleyin bir gece aniden kapınızı çalsınlar. Kanka ya kusura bakma kirayı ödeyemedik ev sahibi bizi evden attı sende kalmamız lazım bir , iki hafta desinler. Evin belli alanlarını kahveye çevirin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)