User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
66 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Tuzla mı Sancaktepe mi?

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuzla çok uzak değil ki. Bizim buradaki eryaman gibi.

Bir beylikdüzü değil yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gebze' de oturuyorum öncelikle vardiyalı çalışıyorum demişsiniz tuzla diye gözüken yer şehir dışında çok sıkıntılı bir yer sıkıntı olur... günlük ev kiralayan ve o işler çok fazla dönüyor.. sıkıntılı... Bence 3 kuruş fazla verin daha güzel bir yerde oturun...

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gebzeyi düşündüñüz mü

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    karşı tarafı bilmem bu işlerin içinde olan biri olarak diyim. havuz çoğu sitede showdur ve gereksiz bir giderdir.. aidatta sitesine göre 100 ila 300 tl arası sırf havuz gideri fark yarattırır.. evlerin fiyatından ziyade aidatları kesinlikle öğrenin.. 900 tl kiralı bir evin aidatı 200-300 tl olursa o zaman ucuza ev tuttuk diye pek sevinemessin..

lokasyon önemli tabii genelde yakınlarda bir taksi durağı falan vardır ulaşım çözülebilir bir şekilde arabada aldınmı sıkıntı olmazda oturum durumu çok önemli.. yani günübirlik evler varmı varsa bence tutma.. oturan kesim nasıl bu çok önemli.. en son teknoloji ve sistemle yapılmış olsun site içinde oturanlar hala balkondan halıyı sarkıtıyorsa hala çorabını atletini pencerede kurutuyorsa hala ayakkabıları kapı önünde tutuyorlarsa hala çöpleri yola atıyorlarsa bence ordada iki defa düşün..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuzla aydınlı da oturuyorum. Halkalı dan geldim. 3 sene olacak. Muhitin kendisi de sitelerin kendisi de 5 para etmez. Beni daha fazla konuşturma. Anladın sen.

Araban yoksa hiçsin. İşe servisle gitmeme rağmen ayda en az 300 tl lik mazot yakıyorum.

Az ve öz :

Benden tavsiye :

Yeni evleneceksiniz. Gezeceksiniz, dolaşacaksınız.

3 kuruş ucuz olacak diye 750-900 TL lik yerlere vereceğin paraya ulaşıma harcayacağın meblağı da ekle. 1200-1300 civarına daha merkezi ( otobus - metro -metrobus - e5 - tem ) e yakın yerlerde ev bak.

Öbür türlü bu ucuz dediğin evlerde rehin kalırsanız, ulaşım sıkıntı olursa birbirinizi yemeye başlarsınız ki yeni evlilerde istenmeyen bir durumdur.

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi şöyle güvenlikli site mevzu benim için ciddi önemli bir durum. O yüzden mecburi site bakıyorum. Ayrıca dediğim gibi YouTube canlı yayınları nedeniyle Fiber almam lazım ve Superonline fibere para ödemiyorum. Hatta Turkcell TV + 100 mbit ücretsiz benim için kısaca kafadan bi 100 TL kardayım superonline fiberli bir ev bulduğumda. Dediğiniz gibi merkezi yerlerde 1200-1300 ev bakayım dedim evlerin hepsi çöp afedersiniz. Ama sapıtmış durumda millet ve bu kiraları istiyorlar. 3-4 yıl öncesinde 800-900 e olan eve şuan 2000 istiyorlar. 1 aydır kafayı yemek üzereyim o yüzden. Hedefimiz kısa zamanda fazla para biriktirmek. Hafta sonu dışında zaten dışarı çıkma gibi bir durumumuz yok Benim ciddi bir etkinlik takvimim var ve hafta içi tüm akşamlarım dolu. (Sim Racers Turkey - Turk Sim Yarışcılarının Buluşma Noktası sitesinin kurucusuyum) Yani gidip 1500 TL lik bir evde oturmam bana 100 elektrik 100 su 1700 TL maliyeti olacak. Artı kombi olacak merkezi sistem olmayacak ve kışın 250-300 arası yakıt gelecek. 2000 TL oldu evin maliyeti hane geliri 6000 TL. Kısaca merkezi yerlerdeki evlerin maliyeti benim hedeflerim için ve mutlaka superonline bulmam gerektiği için artıyor. Merkezi yerlerde superonline genelde kaliteli sitelerde var ve kiralar uçuk. Neden illa superonline fiber derseniz dediğim gibi hem para ödemicem hemde en az 4 mbit upload'a ihtiyacım var. Kısaca ciddi bir arayış içindeyim.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ümraniyedeki iş için tuzla neden ? çok ters ve gereksiz zaman kaybı..

sen samandıra tarafı ev baksana..hatta uğurmumcu bile olabilir..yeni siteler yapıldı..interneti bilmiyorum yorum yapamam ama uzak yol cidden dert..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ümraniyedeki iş için tuzla neden ? çok ters ve gereksiz zaman kaybı..

sen samandıra tarafı ev baksana..hatta uğurmumcu bile olabilir..yeni siteler yapıldı..interneti bilmiyorum yorum yapamam ama uzak yol cidden dert..
    Farkındayım ama işte şu internet işi *** ediyor. Sağolsun Turk telekom samandırayı falan almış hep ve superonline a izin vermiyor. 24 mbit download 2 mbit upload fibere 70 TL istiyorlar bide şaka gibi kısaca. hem bana yetmiyor hemde pahalı.
    SimRacersTR.Net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın gündüz tekrar tek tek bakıcam superonline olan semtlere. Bu arada fi-yaka 3 sitesinde günlük kiralık bulamadım. Genelde dumankaya'nın amerikan mutfaklı sitelerinde var günlük kiralıklar aydınlı bölgesinde.
    SimRacersTR.Net

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farkındayım ama işte şu internet işi *** ediyor. Sağolsun Turk telekom samandırayı falan almış hep ve superonline a izin vermiyor. 24 mbit download 2 mbit upload fibere 70 TL istiyorlar bide şaka gibi kısaca. hem bana yetmiyor hemde pahalı.
    o zaman evi yakın ve ucuz tut..siteye vereceğin aidat yerinede ttnetten hızlı bir paket al derim.

yada şu ümraniyede yeni yapılan bir bina var 30 40 katlı birşey cadde üstünde..adını bilmiyorum ama o binada yeni nesil akıllı sistemler var süperonline olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sp zaten bir binaya gelmez gelmişse o civara siteye komple gelmişdir hat..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superonline kısmına takıldım ben. Eğer bu YouTube canlı yayından maddi bir kazanç elde etmiyorsan yapmayı verirsin yada 1080p yada 720p yapmada 480p yap yayını. Sonuçta evde tek oturucak olsan amenna ama sonuçta senin vardiya zamanı evde eşin duracak. Sırf Superonline diye diretme yüzünden daha iyi ve daha yakın bir evden mahrum kalma. Güvenlikli site yerine daha düzgün semtten ev tut. Sonuçta madem arba yok o siteye de gidip gelirken yolda yürüyecek eşin. Güvenlik sadece site kapısından girince geçerli. Güvenlik çokta matah bişi değil. Sağlam bir çelik kapı ve evde yokken hırsıza karşı alarm oldukça yeterli. Babamın bir lafı var. "İşin evine yakın olucak" der hep. Madem işin Ümraniye'de. O zaman evini oraya yakın tut. Git gel yollarda geçmesin ömrün yeni evli iken. 3-4-5 yıl sonra ev alıcam diye kendi hırpalama. Daha az biriktir 6-7 yıl sonra al ama düzgün bir yerde otur.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bİrde güvenlik var güvenlik var..

Bazı siteler apartman görevlilerini dönüşümlü güvenlikçi olarak kullanır geceleri .. bazıları emekli bir dayı bulur maksat görüntü olsun diye kapıda tutar geceleri..

bazılarıda profesyönel 24 saat güvenlik şirketleriyle anlaşır onların şartnameleri fazladır güvenlikçilerin yatması yemek ihtiyaçları tuvalet ihtiyaçları için bir daire yer falan .. öyle prof şirketlerle iş yapılırsa aidatta minumum 100 tl fark atar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para kazanıyorum işte YouTube dan zaten mevzu orada Ayrıca hatunda bırakmamı istemiyor siteyi ve oda pilotlarımız arasında zaten. Hatta çok yakında onunda videolarını paylaşmaya başlıcaz şuan offline çekim yapıyoruz ona çok hata yaptığı için. Ben direkt canlı yayın yapıyorum yeni gelen pilotlarımızın yarışlarını falan yayınlıyorum. Yarın bakıcam iyice tek tek superonline olan semtlere. Bu arada ikimiz aynı firmada çalışıyoruz aynı servis ile gidip gelicez. Sadece ben ayda 1 hafta akşam çalışıyorum 17-02 arası. Onun sabit 8-17 çalışıyor o.

Bu arada böyle vazgeçemeyecek kadar ne yaptığımı da göstereyim

SRTR | WTCC 2016 9. Yarış Chang International Circuit 17.11.2016 - YouTube
    SimRacersTR.Net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu araçların kaskosu mtv si trafik sigortası yoksa benzinide 5.18 den almıyorsak mantıklıymış aslında bu kadar sanayilerde uğraşmaya gerek yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araçların kaskosu mtv si trafik sigortası yoksa benzinide 5.18 den almıyorsak mantıklıymış aslında bu kadar sanayilerde uğraşmaya gerek yok.
    Ilk basta bi güzel bir direksiyon seti aliyorsun. Bilgisayarinda iyiyse baska masraf etmiyorsun. Arabayi sattiktan sonra buna sardim hatta siteyi kurdum. Kafam rahat. Canim skiliyor aliyorum megane coupe yi green hell e cikiyorum. Bu arada Thrustmaster T500 kullaniyorum. Lazer tarama pistlerde gercek arabanin direksiyonunds ne hissediyorsan yolla ilgili onu surucuye aktarmayi basarabiliyor. Yakinda bir pedal guncellemesi yapip titresimli pedala gecicem. O zaman hiss daha cok artacak 207 yi sattigimdan beri kafam rahat. Dizel renegade var pederde mazotu ne zaman koydugumuzu unutuyoruz zaten haftada 1-2 hareket ediyor araba
    SimRacersTR.Net

sparcoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam belki düşünmüşsündür ama ben yinede yazayim. 6000 lira eşinizle geliriniz var. eğer peşinat çıkarabilirsen krediye girip ev satın al derim. aylık kira ödeyeceğine 1500-2500 arası kredi taksiti ödersin. kendi evine ödersin,birikimin olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dusundum dostum. Onla ilgili soyle bisi var. Bir arsam var agvada. Ayrica 2 ayri yerden gelecek 50 ser para var. Biri bes den gelecek 2017 eylulde digeri ortak bir insaat isinin geri donusumu ama o 2018 sonu yada 2019 basi gibi gelecek. Kisaca bize onumizdeki 3-4 yil idare edecek en az kirali ( hesapta daha cok para kalsin die) tabiki guzel olan bir daire lazim. Agvadaki arsam 6.6 donum suanki ederi 350 bin civari ama tanidik emlakcida dahil satma diyor bir kac yil idare et diyor. Eksioglu falan tarzi bir firma arsanin yaninda 20 donum arazi yatirimi yapmis ve oraya birseyler yapacaklar. Durum boyle olunca birkac yil kirada idare etmek istiyoruz. Bugun isee yakin olsun diye umraniye cevresine bakmaya basladim ama su internet zorunlulugum nedeniyle secenegim cok az ve kiralar fazla. Ama ikbal ve serif alide 1-2 guzel daire buldum denebilir. Hatta araba bile almama gerek kalmayabilir. Bu sayede + birikim ile alistigim bostanci gibi bir semtten daha kolay ev bakabilirim satin alacagim zaman. Arayis tam gaz devam yani. Alarm falan alcaz artik normal daire bulursam
    SimRacersTR.Net

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir de benden evlilik öncesi nacizane bir tavsiye.

çocuk olursa onu bir yere bırakmak zorundasın ya da eşin işinden ayrılmak zorunda,
    bunun için bir tarafa yakın olamıyorsan toplu taşıma ya da ulaşıma yakın olmalısın.

yani Allah sağlıkla sıhhatle çocuk olduğu günleri göstersin ama o zamanlar tekrar ev değiştirmek ya da işinden ayrılmak zorunda kalabilirsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler