orjinal aldığım fifa17 nin tek cd'si çizik çıktı arkadaşlar , bunun için ne yapabilirim ? bu çizik cıktı dediğimde kesin bir bahane üreteceklerdir şimdiden gardımı almak için açtım konuyu
orjinal aldığım fifa17 nin tek cd'si çizik çıktı arkadaşlar , bunun için ne yapabilirim ? bu çizik cıktı dediğimde kesin bir bahane üreteceklerdir şimdiden gardımı almak için açtım konuyu
Nerden aldın
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
yiğit nezih kitap evinden aldım
Yeni oyunlar genelde steam vb platformlarla ortak oluyor. Cd key elinde olduğu sürece indirebilirsin . Çizik cdyi değiştirmek için uğraşamam diyorsan key ile indirebilirsin
Key kullanılmış olabilir mi
Ürün üretim hatasımı
Bunu kestirmek güç
Çemkirmek gerek
Mağaza müdürünü bul
Direk çemkir
Çok uzatmadan gitmeniz gerek
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
fifa almıştım originden yüklüyor , 3. cd yi takacaktım baktım cd'de çizik vardı , taktım calıstırmadı.origin platformundan indirebiliyor muyum keyle ?
Bende vakti zamanında atari kasetlerini oyun salonu bozması bi yerden takas ederdim. Dükkan sahibi dayi bize bozuk kaseti itelemisti . Bizde camını taslamistik. Hoş yinede kaseti değiştirmemişti ama belki bir çözüm yolu olabilir.![]()
PC ise internetten resmi olarak indirip kendi key'inle oynayabilirsin
Vakti zamanında oyun cd'mi kırmıştım, yanlış hatırlamıyorsam steamdi.. Help kısmından iletişime geçip durumu anlatmıştım, oyunu indirmem için direkt link göndermişlerdi.
Bir an 2005 den up lanmış bir konu sandım başlığı görünce![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)