İşte böyle böyle insanlık kayboldu.. Kimsenin kimseye ne saygısı ne sevgisi ne de tahammülü kaldı.. Çevreye baktığınız zaman bu tarz oç modelleinden çokça var..
İşte böyle böyle insanlık kayboldu.. Kimsenin kimseye ne saygısı ne sevgisi ne de tahammülü kaldı.. Çevreye baktığınız zaman bu tarz oç modelleinden çokça var..
bunun testislerini tirnak makasi ile kesip sabaha kadar civili sopa ile dovuceksin.. mna kodugum kolpalari.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Anasını kedi şeyyaptı galiba
Abi tecavüze hırsızlığa gaspa cinayete ceza vermiyorlar bunlara hiç vermezler. Düşün adamın biri tartıştığı 3 kişiye sıkıyor birisini kafasından vuruyor direk orada ölüyor. Birini ensesinden yaralıyor kaçarken adam ağır yaralı diğerini de arkadan sırtından vuruyor. Hakimin buna verdiği ceza 8 yıl birine 11 yıl birine yaralamalardan dolayı veriyor adam totalde 19 yıl yatacak. Ölene ne oldu? B** yoluna gitti resmen katile ne ceza var nede başka bir şey, çok acayip bir ülkede yaşıyoruz yarın bir gün biri kafamıza sıksa adam 3 5 yıl sonra elini kolunu sallaya sallaya dışarı çıkar...
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Aslanlara yem edeceksin bu imansızları
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Beyler yokmu aranızda buyuk kedi besleyen kaplan falan ziyarete gitsinler bunlari
böyle kendi halinde birisine iki kisi böylesi saldirmasi ciddi agir insanlık suçu
olay sadece videoda izledigimiz kadarıysa yaziklar olsun...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
belediye kedi evi getırıp koymus , tebrık ederım belediyeyi.
başka bi yerde izledim videoyu. bildiğin kanım çekildi. gelsin arabama çarpsın güler geçerim belki ama böyle bi durumda sakin olmam çok zor gerçekten. ne istiyorsun ufacık kutudan? hadi sinirlendin vuracaksan kutuya vur adama saldırmak nedir? sen sabır ver yarabbim
turbocuk istiyoruz
İnsanları da anlamak zor o saldırıya ugrayan arkadaş gördüğüm kadarıyla boylu poslu yağız bir delikanlı..Ulan yukarda eşin var , eleman senin üstüne koşuyor ve sen kaçıyorsun , ben anlamıyorum abi ne kadar barışçıl bir adam olsam da... Benim üstüme öyle koşarak saldıracak , o çomara öyle bir vururum ki gelişine 2 ay kamışla beslerler.. Sen pısdıkça bu çomarlar senin üstüne gelirler.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Hayvanlarında dilsiz birer kul olduğunu unutup onlardan yardımını esirgeyenlerin vay haline ..
ALLAH VAR GAM YOK..
Facebook da görmüştüm acayip sinir oldum neresini dürtüyor o minicik ev ve hayvancıklar şaşırıyorum insanlara. Ne alıp veremediğin var tamam sen sığırsın destek olmak istemiyorsun anladık beynin yok neden köstek oluyorsun mal.
Üsküdar belediyesini de çok takdir ettim helal olsun valla.
O kedi evlerine bu ikisini evirip çevirip bir şekilde sokmak gerekir.
Gerçi bu adam davarlara müdahale etseydi, içlerinden biri bıçağı çeker vururdu, adamlıkları, insanlıkları, delikanlılıkları bu kadar bunların.Şeref yoksunu mahlukatlar.
Arkadaş hayvan sevmiyor olabilirsin, korkuyor olabilirsin, alerjin olabilir yardım etmezsin kendi tercihin. Adam iyilik yapmış kendince elinden geldiğince.
O hayvancağızın ayakkabı kutusundan bozma yuvası g.tüne mi battı!!!
Babadan oğula nesil bunlar.
Ya böylelerini gördükçe sinirim zıplıyor ya.
Herif hayvan su içsin diye konulan kaba izmaritini atar, yuvayı tekmeler, kediyi köpeği hırpalar, belindeki silahla yaralar.
.mk ne biçim bi yerde yaşıyoruz ya. Yaşamaya çalışan hiç bir canlıya saygı yok. Kediye köpeğede yok, insanca yaşamaya çalışan insanada yok.
egzantrik çıkış yapmak istemiyorum fakat herkes kendi açısından bakıyor olaya , validenin sağ elindeki ve yüzündeki izlerin resmini koyayım mı buraya ? istiyor musunuz ?
Sokakta köpek görsem özellikle, seslenince falan bir kuyruklarını sallayıp ağızlarını açıp dil dışarda geliyolar ya, kafasını okşarken gözlerini kısıp öyle duruyolar ya, işte o an insanın gerçekten içi ısınıyor. Sevgi nedir sevilince nasıl mutlu olunur bunları görüyorsun hissediyorsun. Kedileri o kadar sevmiyorum ben ama oynarım tabi oyuncu bitane bulsam. Zararsız hayvancağız sonuçta, en fazla o da beni sevmez gelmez yanıma nolacak ki.
Köpeğe kediye çarpmayayım diye arabayla sağa sola tarlaya çıkan insanlar vardı eskiden, onların yerlerini kasten köpeğe tecavüz eden kedileri öldüren o***** ço*****ları aldı. Hiç bir şeye güçleri yetmeyen anca zararsız varlığa zarar verebilen küçük ç****lü yavşaklar.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)