arkadaşlar bizim kayseri'de can suyu diye bir yer var;
Sülük falan da yapıyor, adam hem belgeli (MEB ve sağlık bakanlığı) hemde nefesi kuvvetli bir abimiz, komple rektefiye ediyor ben diz kapağından gittim doktorun keseceğiz dediği diz kapağımı düzeltti en azından artık yürürken sıkıntı vermiyor, arkadaşımda bel fıtığı var 3 doktor operasyon dedi adam şimdi lat pull down u 60 kilo ile yapıyor..Adama güvenmesem annemi götürmem annem de hacamat yaptırdı.. Kısacası yolu düşen olursa çayımızı içer can suyuna gideriz.
Dipnot: özellikle uzun tatillerde ve alamancı mevsiminde sizin istinye park da göremediğiniz arabaları minicik dükkanın önünde görüyorumgeçen s63 bile gördüm. adam sülüğünü kendisi yetiştiriyor.
tavsiyem, masaj öncesi sauna mutlaka yapın.
izmirde güzel masaj merkezleri var ama ist.da bilemiycem ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
harbiye travestilerine git
şaka bi yana bu işin yerini bilmem ama ne zaman halsiz olsam hamama gider sıcak suyla bir rahatlar sonrada köpük banyosunda masaj yaptırırım..hem ucuz hem eski usul güzel rahatlatır adamı![]()
20 gün önce ACİL BOYUN FITIĞI AMELİYATI OLMUŞ biri olarak söylüyorum; Boyun asla şakaya gelmez. Lütfen dikkat edin.
Zincirlikuyu Avantgarde otelden memnun kalmıştım balili kızlar yapıyor masajları ters değilse değerlendirebilirsiniz
Gecengün cevizli bağda arabanın camına iliştirdiler e5 te. işlerinde uzmanlar diye gittim. pasaportuma el koydular ben masaj yapıyorum. beklerim.
Yine şaka bir yana bence düzgün spor merkezlerine veya spa otellerine gidin mis gibi yoğursunlar yapsınlar masaj.
74 model sehpa...
Ne masaji sorusuna medical masaj denmesini oneririm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)