User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Toplu şekilde yakıt almasak nasıl olurdu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben zaten 7-10 gündür yakıt almıyorum haliyle araçta yatıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah aşkına artık ne düşünüyoruz ki, yani şu durumdan sonra çok zekice bi planda hareket edilmedikten sonra gerisi mokoko.

Diyelim ki almadık toplu bi şekilde, o devlet var ya alcağı vergiyi götümüzdne çıkarır kimsede gık diyemez. Adamlar açık açık diyo ki istanbula köprü yaptık ama karstaki adamdan da çıkarıcaz onun parasını. Siz diyosunuz toplu benzin almayalım, komik oluyo biraz.
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence elektrik fiyatına da böle birşey yapıp 1 hafta ülke olarak elektrik kullanmayalım....

Arkadaşlar bu tür sorunlar kullanmayarak değil yerinde ve zamanında ''OY KULLANARAK'' düzelir.
    Boşuna kafanızı yormayın....
    Konu ef186 tarafından (16-01-2017 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence elektrik fiyatına da böle birşey yapıp 1 hafta ülke olarak elektrik kullanmayalım....

Arkadaşlar bu tür soru lar kullanmayacak değil yerinde ve zamanında ''OY KULLANARAK'' düzelir.
    Boşuna kafanızı yormayın....
    kesinlikle katılıyorum abi şu elektrik olayına da el atılmalı benim eve 80 lira elektrik faturası geliyor 22 lira dağıtım parası ailem 2-3 sokak arkamda oturuyor 120 lira fatura geliyor 35 lira dağıtım ücreti yazıktır günahtır neye göre alınıyor bu rakamlar 1 fatura parası kadar dağıtım bedelimi olur allah vicdan iman bunlarda gerçekten yok

Dean's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi nasıl yakıt almayayım? Sabah okula mecbur gideceksin. Toplu taşıma kullanayım desem 3 vasıta nasıl gideceğim ben? Zaten sabah 8:30 da çıkıyorum. Vasıta ile hesaplar isem. 3 vasıta da 15 dk beklesem aralarında 45 dakika 1 saat falan da vasıta da geçirsem benim sabah evden en geç 6 gibi çıkmam lazım ki okula gideyim. Akşam okul bitti hop bir daha toplam 6 vasıta 2 TL versem 12 TL eee benim kestirmeden dolanmadan gidersem git gel zaten 15-20 TL ye kapatıyorum. Vakitten de kazandım. Yanlış anlamayın zamları savunmuyorum ama bana daha karlı geliyor arabayı kullanmak. Taksiciye de bir yandan hak veriyorum. Olsun abi 10TL olsun asgari ücretle çalışıp da gösteriş peşinde olan olmayan kim varsa alamasın yakıtı ki anlasınlar her şeyi. Bir yandan da kızıyorum cahilliğine ve bencilliğine.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    And içtim havalar ısınınca arabayı satmaya.
    her ay 500 tl gidiyor yani.

aksilik olmazsa 660 tenere alacağım. delight scooterım da var. Çok kaliteli komple bir takım yapınca kar ve aşırı yağmur olmadıkça işe git gel yaparım rahat rahat.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Anlamsız olurdu..
    2 gün, 1 hafta almasan o süre sonunda zaten alacaksın totalde alacağını

Boşa hayal yani

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatta daha fazla 7 günde 150 liralık benzin harcıyorum ayda yapar 600 lira
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 litre benzinde vergi , maliyet , kar oranlari nasil acaba ? Internette arastirdim kesin bir hesap cikaramadim
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bayanlar benzin almasakta tepki göstersek diyorsunuz ama şöyle bişey var devletimiz maaşlarımızdan aldıkları gelir vergisine güncelleme yaptılar benzine tepki göstersem ne olucak ? daha çok bu olucak alamadığı yerden alacaklar nasıl köprülere 48% zam yaptıkları gibi.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı yorumlar harbi kafa yapıma ters geliyor, demişsiniz ki benzin almasak ne olur, herkes düzenli olarak kıssın alımları bakın sıfırlayın demiyorum, bakın bakalım neler oluyor. Bir yerden her türlü çıkarıyorlar diye s.kilmeye mahkumuz deyip bunu kabullenmek de çok doğru gelmiyor bana. Gelelim oy mevzusuna, 100 sene de geçse ***** kafalar bitmeyeceği / değişmeyeceği için sandıkta da bu işi çözemeyiz. Neyse amk ben gidiyorum sokmuşum benzine de mazota da..

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsi araçlar değilde bir gün hatta sabah 3-4 saat istanbuldaki bütün otobüs, minübüs, ticari taksiler kontak kapatsa hayat durur.

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üst akıl Benzin Mazot üzerinden üzerimize geliyor denilir Terörist ilan edilirdiniz..
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Remon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıklama kısmına bile bakmadan yazıyorum. Bu iş böyle kendimizce tavır koymakla olmaz. Her gün avcılar mimarsinan arası gidip gelirim araçtan çok servis arabası var ve çalışmak zorundalar dolayısıyla sen kalkıp bu adama yakıt alma kontağı kapat diyemezsin desen bile tepki alırsın. He sen ben kendimizce tavır alırız ama bi netice beklememek lazım. 10 lirada olsa alınacak bu yakıt yani

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alın scooter bakın keynize ..

kimse sesinizi duymaz kimse iplemez.. boşuna buralarda yazar çizer durursunuz.

ne ilk olursunuz nede sonuncu..

oy moyda benim inancım kalmadı artık.. herkes bence kendi çözümlemesini yapıp kendini kurtarsın..

bir scooter çok pahalı bir şey değil..

paranız çoksa picanto 1.1 crdi gibi çözümlemelerde işe yarar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı aldığımda benzin 4.02 kr idi. Şuan 5.42 tam %35 zam eder 1 senede daha da olacak gibi zaten 9 aralıktan beri 200 lira benzin aldım hala aynı benzin. Sürmüyorum kapalıda yatıyor motoru sattık o dönem malzemeyide elden çıkardım yeter ben doldum. Sigarayı tütüne çevirdim bıktım bu hikayeden 1 senede yüzde bilmem kaç fakirleşti herhane.

Geçen gün bir olaya şahit oldum bu konu çok ciddi yapıkredi genel merkezden uzun vadeli bir kredi anlaşması yaptı bir otomotiv firması. 2020ye dek dolar kurunu 10 liraya sabitlediler. Bu sene sonuna kadar olan periodta içinse başka bir tanıdığa 5 liraya sabitlediler. Felaket çok yakınlarda millet guardınızı alın yoksa çok fena

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toplu şekilde yakıtsız kalırdık
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahsi araçlar değilde bir gün hatta sabah 3-4 saat istanbuldaki bütün otobüs, minübüs, ticari taksiler kontak kapatsa hayat durur.
    iyi fikir bütün araçların akülerine el koyalım bi gece..şaka değil ironi değil..CİDDİYİM

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aydır motosiklet kullanıyorum, yani bu işe girmek isteyeceklere referans olabilirim.

2006'dan beri itü maslak kampüsünde geçiyor hayatım. öğrencilik + çalışma hayatı derken tam 10 senedir çekmeköy - maslak, maslak - çekmeköy yapıyorum.

Ibiza Cupra, Megane RS, Ford Fiesta 1.6 tdci, Megane 1.5 dci, honda civic 1.4is (babadan kalma) vs. gibi çeşit çeşit otomobil ile gittim geldim yıllarca. En son mx-5 alayım diye megane rs'i sattım, az biraz hesap yapıp bir de ötv gelince mikerler deyip honda pcx ve citroen c1 aldım.

belki 10 senedir gidip gelmemden kaynaklı bilemiyorum ama bu yolun bana en büyük çilesi trafik, ne para ne başka bir şey. aslında 'insan' gibi insanlarla trafikte olsam bu kadar darlanmam ama iti çakalı bitmiyor. bağlantı yolunda 30 dakika beklersin biri soldan gelir önüne girmeye çalışır, biri emniyetten zorlar vs. derken kavga etmeye hatta hiç işim olmaz dediğim şeyleri yapmaya başladım.

Scooter fikri tam bu anda geldi aslında. ben bu çakallarla uğraşıp bir de neden fazladan ödüyorum dedim

Otomobil ile 1 saat 10 dakika süren yolu artık 28 dakikada gidiyorum. İşin en güzel tarafı bu süre hiç değişmiyor, fiks 28 dakika. 28 dakikada 22 kilometrelik yol gidiyorum, tek yön için cebimden çıkan benzin parası güncel fiyatlar ile 2.20 TL. Mtv ise sadece 65 tl.

Köprü işi karışık. 7tl olmadan önce hgs aldım, adam gibi geçeceğim, kazıklansam da parasını ödeyeceğim dedim. Fiyat güncellemesinden sonra bunlara kaptıracak 1 tl param bile olmadığına karar verdim, öndeki arabanın arkasından gişeye giriyorum çekemiyorlar.

Ekipmanı düzgün aldıktan sonra üşüme gibi sorunlarınız yok, lastikleri de michelin alınca yağmur falan dert olmaktan çıkıyor.

Sonuç mu? Yanarım da ızdırap gibi geçen 10 yılıma yanarım.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler