Evet konumuz hakkında yorumlar devam lütfen. Katılacak arkadaşlar VTI öncelikli lütfen belirtsinler.
Printable View
Evet konumuz hakkında yorumlar devam lütfen. Katılacak arkadaşlar VTI öncelikli lütfen belirtsinler.
Bence de bu is dyno day ile olmaz, önemli olan pilotaj :)
HP olarak daha düsük ama dragta rollingte harikalar yaratan arabalar gördük.
Hos KİNG bilmemne amac nedir onu da cözemedim, bana göre sidik yarısından öte bisey degil...
yarın saat 11 de anadolu yakasında roll düzenledim kalabalıktan yararlanıp söleyeyim dedim beklioruz hem dyno hem otoban da görelim arabaları akıllarda soru işareti kalmasın..
Yavuzcum Mustafa kardeşimiz bu konuyu başlatırken King olayını geyikolsun diye yazdı.
Dyno day ile sadece eğlenceli vakit geçirip araçlarımızın güçlerini görelim dedik. Farkında isen testi OZ yapacak yazdım. Bu ne demek yolda herkesin kişnetmesi ayrı olur demek.
Takılmayın dynoya o araçların güçlerini görelim diye.
Sidik yarışı konusu ise anlamadım ne demek istedin.
dynoda motor gücü aktarma organlarının durumu otobanda hem güç hem pilotaj konuşur....
abi canımız sıkıldı eşraftan 2-3 araba ya denerz ya denemeyiz karşıdan da geliceler roll bahane patsoya gidicez ordan sohbet ederiz denemek isteyen olursa yollarda müsaitse belki... ama dyno day i asla kaçırmayacağım herkese söleyelim maslak karışsın tech turkey geldi die asrın organizasyonu olsun....
30 lar cepte kalsın kasmayın boşa :) :) :)http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=22345
ehehe bence su yapılan TT lere gırsın mıllet tum vteccıler :D
Kardeşlerim abilerim kankalarım hadi yazın kaç araba gelecek ise konuşayım Savaşla biliyorsunuz orda insanlar çalışıyorlar ve sürekli yoğunlar. Net kesin bilgi vermemiz gerekirki insanlar işlerini ona göre ayarlasınlar.
kanka ben garanti geliyorum :D tohunları ektik bugün :D meyveleri toplayalım hemen :D
bırı 173 dıerı 170 dıerı 168 vs abartı farklar cıkmaz yaa cemın dedıgı gıbı az olan dıerınıde gecerse sasırmamak lazım:D gercı maksat muhabbet bence degısık araclar cıksında mrk edılen konular gıderılsın, kıyaslama yaparıs hangı aracın aktarması iyidir gibilerınden..
sırf vti lar olmayacaksa katılmak isterim
gc8 (wagon değl:))
tarih bellliyse bende geliyimm makara olur belki kral benimdir :D
10 aralıkta askere gidicem eğer bu hafta sonu olursa aracımla bende katılmak isterim ..
tayfunn beni unutmuşun listede UZ 0910 Civic si
Savaş Abiyi fazla meşgul etmeyin işleri vardır motor fln topluyordur :)
ctesi saate göre bende antremandan çıkıp N2 Palio ile uğrarım yanınıza :)
muhabbete gelirim , gücümüzü zaten biliyoruz
Biraz sonra gün yazarım arkadaşlar.
Yarın ben ve Furkan 07-15 çalışıyoruz Max 16 Paşaoğlunda oluruz.
Haftaya c.tesi olursa ikimizde izinliyiz :)
bızıde yaz lem bızım kı de vtec hemde iyİ-vtec :)
Yazdım Minik'im.
Miniks Hulk k24 + Strocker + 100 shot nos New Setup first dyno
başlığa bakınca yazmak istediğim bişe var :D:D:D
benim arabam 161 hp çıkar ama yinede herkezi gecen jv yi gecer :D:D:D
ben gelirim..
TypeR kabul edionuz mu haftaya cumartesi olursa bizde gelürük :D:D:D arkadaşın tayyarı getirriz :D
Şimdi Savaş İle Konuştum Bu hafta değil Önümüzdeki hafta Cumartesi Günü müsait.
13 ARALIK 2008 PAŞAOĞLU DYNO DAY
SAAT 10:00