umu vtec yani jv vtec listede.
Printable View
umu vtec yani jv vtec listede.
sımdı ben bu ısı anlamadm nası olcak bu ıs beygırı yuksek cıkan vtec kıngmı oluyo ?
Yok bu sadece dyno king lik için. Murrocum.
arakdaşlar isterseniz eğer, dyno dan çıktıktan sonra toplı bi organize olsun isterseniz bizim sitenin bahcesinde mangal yaparak devam edebilriiz ;) yerimiz çok müsait otopark hizmetimizde var en güvenlisinden :D he derseniz geri kalanı ben organize ederim bize düşen sadece, giderken etleri ve "soft drink"leri almak kalır ;)
K24 mü 100 shot mı benim neden haberim yok bunlardan :):)
4 gün kaldı başka gelen yok mu? günceli
Yönetimden rica başlığı 13aralık DYNO DAY olarak değiştirirmisiniz.
Bende gelcem :D 2.2laguna :D haha Dyno king olacaam:D :p :D orda olcez bakalim':)
bence hemen ardından rollınge cıkın.kım haç hp lık aracı kaç hp lık kullanabılıyo gormus oluruz:D
Arkadaşlar listeyi düzenlemiyorum allahın izni ile cumartesi gelemk isteyen arabasını dynoda görmek isteyen arkadaşları bekleriz.
VTI larda Dyno ölçümlerini ÖZGÜN ( OZ ) kardeşim yapacak. Söylediğim gibi 14 saç jant ile dynoya çıkmak isteyen olursa seve seve lastiklerimi paylaşırım.
ben ordayım ztn :) hep. belki meraklanıp çıkarım dyno'ya.
kardesım ben dynoya cıkmıcam ama su 14 ler 4 adetmı ıkımı ? benım jantları sattım :D
sadece vti ler değil herkes gelsin birbirimizi görmüş oluruz bu vesile ile .....
walla aksam ustu olsa gelırdık ama 4 e kadar bayıdeyız:(
Sağlam bir kamerada alın.:)
eray la ben hertürlü çekimi yaparız:)
3gün kaldı sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim vay beni ikaz etmediler demeyin günceli herkesi beklioruz techturkey dyno day olsun dillere destan olsun.............bol video foto çekilicek:icon_tup:
kac arabada 1000 ni yakalarsınız acaba?:D
ne kadar çok kişi olursa o kadar eğlenceli olur forumda kanka deyipte birbirinin yüzünü hiç görrmemiş insanlarda var böylece yüzyüzede görüşmüş oluruz hepimiz motorları üstüste koyar sulhi ile deneriz anca 1000 hp oluruz:)
mantıklı.....
Bende gelirim muhabbete , işler var maslakta...
Aynen ben de gelirim ;)
benıde yazın 35 R 9057 vtec VTI:) artı olarak UP306gtı ...
taaa izmirlerden gelicem sizleri görmeye:D:D
mustafa cek ile denyılsta gelicekmi puahaha:)
Tayfun bizim E21 3.25 Swap'da gelecek Dyno Day'e onuda eklermisin listeye
hadi bende geleyim bakalım
sıkıldım ankaradan degısıklık olur benım içinde... :)
ŞUANKİ LİSTE SANIRIM BU ŞEKİLDE.
E21 3.25 SWAP
HULK VTEC K20
K VTEC VTI
JV VTEC VTI
AB VTEC VTI
FTH VTEC VTI
R VTEC VTI
MOR VTEC VTI
TS VTEC VTI
UP 306 GTI
Subaru Impreza Turbo Gt White Wagon