K0213 Nickli Üyeden Alıntı göki geçmiş olsun. Eywallah furkan saolasın XoR Nickli Üyeden Alıntı he bize olmasın yani kıskanma seviliyoruz işte beni eray alıcak belki kendime gelirim egsoz seslerinle 10 günde beri sadece uyuyorum anladımki fazla uyumak hasta ediyomuş
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
göki Nickli Üyeden Alıntı Eywallah furkan saolasın kıskanma seviliyoruz işte beni eray alıcak belki kendime gelirim egsoz seslerinle 10 günde beri sadece uyuyorum anladımki fazla uyumak hasta ediyomuş Benim boğazlar facia yoksa Furkanda beni alıcaktı saolsun
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR Nickli Üyeden Alıntı he bize olmasın yani geçmiş olsun KOCAMAN
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
stlegal Nickli Üyeden Alıntı geçmiş olsun KOCAMAN Bak herkesin seveni var kıskananların manifoldu çatlasın
XoR Nickli Üyeden Alıntı Bak herkesin seveni var kıskananların manifoldu çatlasın turbo turboyu atmosf. atmosf. SEVER
XoR Nickli Üyeden Alıntı Baya bi video var gelen herkesin ayağına sağlık çok güzel çok eğlenceli bi gündü 6000dd Boost Cut olmasam daha iyi değerler çıkardı sanırım ama bunada şükür 252hp 310nm maşallah ama tork bnden az cıkmıs
izo Nickli Üyeden Alıntı maşallah ama tork bnden az cıkmıs Tork eğrisi çok güzel ama 4000dd sabitliyo öyle gidiyo dümdüz
XoR Nickli Üyeden Alıntı Tork eğrisi çok güzel ama 4000dd sabitliyo öyle gidiyo dümdüz bu da bana kapak olsun
izo Nickli Üyeden Alıntı bu da bana kapak olsun seninki nasıl izo hatırlayamadım dyno sheeti
XoR Nickli Üyeden Alıntı seninki nasıl izo hatırlayamadım dyno sheeti oh sheeet
izo tork kaç senin ben 2.0l hacimle ve vvtyle anca 350nm çıkarabildim
USPerformance by UtkuSelamoğlu https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance 100-200 km/h 5.761sec
stlegal Nickli Üyeden Alıntı oh sheeet Map'le beni Torkumu arttır Beygir araba sattırır Tork Roll King yapar
XoR Nickli Üyeden Alıntı Map'le beni Torkumu arttır Beygir araba sattırır Tork Roll King yapar kardeşim kazasız belasız güzel oldu araban hayırlısıyla bin kral dairesine çıkarmadın beni ama olsun bir dahiki sefere
stlegal Nickli Üyeden Alıntı kardeşim kazasız belasız güzel oldu araban hayırlısıyla bin kral dairesine çıkarmadın beni ama olsun bir dahiki sefere Çıkalım kanka ayıp ediyosun
@ XOR Clio RS çıktımı dyno ya?
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı @ XOR Clio RS çıktımı dyno ya? Yok ibo Akif söktü herşeyi adam daraldı artık polis vs uğraşmaktan tamamen stok artık arabası
XoR Nickli Üyeden Alıntı Yok ibo Akif söktü herşeyi adam daraldı artık polis vs uğraşmaktan tamamen stok artık arabası stockta olurdu eskı halıyle hıc dynosu yokmu.merak ettım rs ler kaçlarda geziyo
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı stockta olurdu eskı halıyle hıc dynosu yokmu.merak ettım rs ler kaçlarda geziyo hiç çıkmadı bugün geldi zaten pişman oldu herşeyi söktüğüne
RCkid Nickli Üyeden Alıntı izo tork kaç senin ben 2.0l hacimle ve vvtyle anca 350nm çıkarabildim hazirandaki dynoda 324nm çıkarmısım şimdi 310nm flndır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları