Ahahah sonuç her zaman aynı mı oluyor yav, farkı son mutlu son olmuyor mu mesela ? :P
Printable View
Mutlu sondan kastınız nedir ki? Kızı unutabilmek mi? Tekrar bir araya gelmek mi? Eğer bir araya gelmek ise kızı çok tanıyıp anlamasamda başka başka erkeklerle takılmaya alıştıysa tek kişide bağlı kalmaz tekrar üzülürsünüz. He unutmak ise bi gece yatağa yatmadan yüzlerce şarkı dinleyin ve bütün hesaplarınızı kapatıp takip etmeyi bırakın. Sabah kalktığımda herşeye yeniden başlıyorum diyip yatın ve sabah kalkın ve unutmak adına ne varsa yapın.O aklınıza gelirse aman ne yaparsa yapın diyin. Bende pek anlamam ya bu durumlardan belki çare olunur diye yazıyorum. :D
Yok hem yaşımın ufak olması(17-18)hemde kilomdan dolayı denemedim bile :/
Mutlu son icin yanlış yerdesin maxima @MK8800 , terapisttir kendisi, soda sisesiyle mutlu son
hem aşk acısı diyorsun hem mutlu son diyosun valla ben öyle bi acı görmedim gördüğüm en iyi son bu şekilde oldu:
YAŞAR İPEK - ALIŞAMADIM OFFICIAL - YouTube
hem dans ediyorsun hemde onu dalgalara martılara sandallara sorarak kahroluyorsun :)
yav şu videoları ve fotoğrafları link halinde değilde normal burada görüncek şekilde nasıl atılıyor bi beceremedim :D
Seviyorsan git konuş bence :)
Yangınla körükle gitmiş gibi olacağım ama güzel şarkılar
https://www.youtube.com/watch?v=SaZXuSzPDCk
https://www.youtube.com/watch?v=ccrRsyQBGmw
https://www.youtube.com/watch?v=ccrRsyQBGmw
https://www.youtube.com/watch?v=SaZXuSzPDCk
yukardaki yorumum silinirse sevinirim
şu yazdıklarına göre şu an kapını çalıp gözünün içine baksa ondan nefret edersin, sen de şu yazdıklarından da pişmanlık duyarsın.
bunu yaşamadığın için hala bir oluru var sanki hayalini kafanda yaşatıyosun.
kendini ait hissettiği, mutlu olduğu ortamı yakalamış insana sen farklı olarak şu an ne verebilirsin ki ? o hızlı hayatı sen yaşayıp, yaşatabilicek miydin ? yada isteyecek miydin ?
giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. seçimlere saygı duymak lazım.
Vallahi hocam okurken bizzat hissettim yazdiklarini. Ben de senin aksine zaten o ortamlarda olan bir hatuna asik oldum yaklasik 5 bucuk senemi verdim ve neticede ne mi oldu?
Doktorumun bana koydugu teshis bipolar bozukluk, diger adiyla manik depresif. Degdi mi kendi beynimden yedigime? Bana sorarsan degmedi, fakat icimde ikinci bir ben var iyi ki sevmisim diyor hala. Diyecegim o ki sevmek, sevilmek elbette guzel seyler fakat dogru insan ile oldugu vakit guzel. Aksi halde kendinden yemeye basliyorsun ve inan icinden cikilamayacak bir dengesizlik, suphecilik, huzursuzluk yerlesip kaliyor insanin icine. Inan birinci dereceden akrabalar disinda hic kimse kendinden degerli degil.
Benim nacizane fikrim, git spora basla, yeni mesgaleler edin. Ne bileyim git resim ciz, elinin yatkin oldugu bir seylerle ugras, arkadaslarinla bulus, sohbet muhabbet et, dertlesin, gerekiyorsa birlikte gorun sisenin dibini fakat her gece sabahlara kadar icerek, kafani bulandirarak, kendi ic sesini dinleyerek bir sure sonra kendini icinden cikilamaz bir durumda bulacagina emin olabilirsin. Ha diyebilirsin su anda da farkli degil diye, sayet oyle olduguna kendini inandirdiysan gidip psikiyatrik destek al. Bir psikiyatr'in sana durumunu izah ettikten sonra ilac vermesi ve bir psikolog ile aydan aya yapacagin terapi seanslarinin olumlu etkisini iki uc ay icinde gorebileceginden emin olabilirsin.
Bir insana nasil bu kadar baglanabiliyorsunuz cidden anlamiyorum :) Bence bir psikologa gorunun
@kesici yakin zamanda toparlanman dilegiyle
Kesici abicim @ öncelikle allah yardımcın olsun . 21 yaşındayım ve emin ol insan ömründe gerçekte bi kere sever ondada gider olmicak birini sever .
Bide bu aşk sevmek bunları o kadar basitleştirdiler ki hoşlanmayı sevmek sanan insanlar var . Değil işte bambaşka bişey
Dicem o ki ben unut falan demicem unutulmuyo çünkü gerçekten seven arkadaşlar anlar beni . Allah yardımcın olsun uğraş biraz daha kendine ve ailene zarar vermeden. Unutma bi gün hisler değişir her şey değişir . Kendine verdigin zararla kalırsın .
Senin durum vahim kardesim. ALLAH yardımcın olsun.
Günaydın.
Samimiyetle okudum. Allah Kolaylıklar versin.
Paylaştığınız müziklerle okudum konuyu. Haftasonu sevincim g.tme kaçtı. Öldüreceksiniz adamı :)
AİLENİ düşün onları kaybetme ihtimalini düşün, elin kızını kaybetsen ne olacak namusun değil,anan değil,baban değil.. bırak ne hali varsa görsün sende tribe girme boş işler bunlar. Ailesi doğru olmayandan doğru bir aile kurmayıda bekleme. Haydi Allah sabır versin.
Gerçekten ne yapmak istediğini sormuşsun, halbuki bunun ilacı sende ve bizlere sorman mantıksız.
Duygularını karşındakine anlatamadığın sürece, senin onun için hissettiklerini bilmeyecek, seviyorsan ve kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan, kalbinin sesini dinle.
Ayrıca belirtmek istedim,
Aşık olduğun zamanlarda 30 kilo vermişsin.
Bence sana en büyük hediye bu olmalı. Ona bunun için teşekkür et ve bu konuyu kapat. Neden mi ? Sırf onun yüzünden sürekli içiyorsun muhtemelen yanında yiyorsun da. Alkol bu, yedirir. Bu kadar şey yiyip içmeye devam ettiğinde tekrar o eski kilolu ve kendine güvensiz olduğun günlere dönmekten hiç mi korkmuyorsun ? Clublere gidiyorsun istediğini giyiniyorsun belki de çatur çutur manita trafiğindesin. Eskiden bunlar oluyor muydu ? O kadar kendine güvenmiyordun ki manitanla ilk tanıştığın gün konuşamadın tıkandın. selam bile diyemedin.
30 kilo vereceğini bilse senin yaşadığın bu aşk acısının iki katını çekmeye hazır çaresiz insanlar tanıyorum. Şükret.
Bence her insan yaşadıklarından bir hediye çıkarabilir kendine. Herkesten birşeyler öğrenebilirsiniz. Herkes birşeyler verebilir bizlere.
Geçen aylarda bende bi konu açmıştım '' insan sevdiğiyle mi olmalı seni sevenle mi'' diye. Ben sevdiğimi seçtim şuan birlikteyiz 5 senedir ayrılıklarımız oldu ikilemlerde kaldığımda çok oldu unutmakta istedim senin yaşadığın durumların çoğunuda yaşadım belki. Ama seviyordum kopmak istemiyordum ve belkide onu bırakıp unutmaya çalışıp ilerde gerçekten pişman olacağımdan korktum. Şuan mutluyuz allah bozmasın Bu yaz adınıda koyucaz inşallah.
Demek istediğim Seviyorsan git konuş Bence ilerde belki çok pişman olursun keşke konuşsaydım yanında olsaydım diye.