Üşenmedim tek tek okudum1 - 2 kelam da ben edeyim belki işine yarar ve inşallah kısa zamanda aşarsın bu durumu.
Çok uzun bir hikayem var ama kısa geçeceğim. Her şeyimi paylaştığım, gerçekten sevdiğim, birlikte olduğum kızla ayrıldıktan 2 ay sonra o gün düğününün olduğunu öğrendim2 ay yani at deve değil nasıl olabilir ki değil mi? Olabiliyormuş onu öğrendim, neyse oralara girmeyelim.
İşte o gün tabi kendini kötü hissediyorsun yıkıksın ne yapacaksın? Yalnız kalmayacaksın abi ilk kural bu. O yüzden aradım bir arkadaşımı tabi normal arkadaşımız yok ki p*ç beni ruh ve sinir hastalıkları merkezine götürdüGirdik bahçeye girdik kah konuştuk ağladık, kah güldük bütün gün ayrılmadık oradan. Sonra da yalnız bırakmadı arkadaşlarım sağolsunlar hep bunun gibi değişik maceralarımız oldu ve atlattım 1 ay gibi bir sürede.
Naçizane tavsiyem yalnız kalma ama melankolik arkadaşlarınla da takılma, arabesk müziklerden uzak dur, alkole vurma kendini çünkü ayılınca daha kötü oluyor, eğlenmeye çalış olmuyorsa sürekli bir şeylerle meşgul ol, yoksa hobi edin, son olarakta yeni insanlar tanımaya gayret et böyle daha kolay olacaktır bence. En azından edindiğim tecrübe bu yönde umarım sende de işe yarar.