User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
105 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Abiler toplaşın hele, tavsiyelerinize ihtiyacım var

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşı alalım buradan
    Ne tarafa geçiyoruz hocam

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söylemesi nekadar kolay olsada uygulaması bi okadar zor. benımde 3 yıllık ilişkim anlamsız ve nedensizce bitti neredeyse 1 yıl oluyor. İlk zamanlar inanması zordu alıştıramadım kendime her gece uykusuzluk saçma sapan rüyalar davranış bozuklukları sinir stres alkol sigara bu şekilde 5-6 ay geçirdim ama ne çektiğimi Allah biliyor, baktım ki bu böyle olmayacak hoşuma giden seylerle ugrasmaya basladım önce bir uzay kasa vectra aldım kendime DD arızaları stresi kafamı meşgul ediyordu akabinde sosyal etkinlikler gezme tozma arkadaşlar sevgililer derken artık acım dindi. Ha hergün aklıma geliyor mu ? geliyor evet. Her duygusal müzikte anılarımı yaşıyormuyum malesef yaşıyorum ama yapacak bişey yok hayat devam ediyor en azından artık aklıma geldiğinde 1 gram acı cekmıyorum hatta caddede sevgilisi ile bile gördüm. Acı cektim mi ? Valla öyle böyle değil hemde ama oda geldi geçti biri gelmeden biri gitmez demişler kafanı topla bir an önce yoksa kafayı sıyırırsın.. Bana da 1 yıl boyunca hergün beraber olduğum arkadaşlarım bunları söylerlerdi ama nafile faydası olmazdı içimdekini dindirmeye. Ama şimdi hak veriyorum ki zamanla geçiyormuş. 1 yıl oldu ilişkim biteli umarım zamanla tamamen silerim kafamdan.

gazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcın olsun. kim ne dese boş biliyorum.ama kendine şunu sor.Şimdi geri gelse , eskisi gibi olur mu? hadi o eskisi gibi oldu, sen eskisi gibi hissedebilecekmisin? ilk zamanlar sevinirsin , herşeyi unuturum dersin. ama sonrasında yavaş yavaş kurcalamaya başlarsın. beyninin içindekiler seni yer bitirir.

Zamanında hepimiz yaşadık, kadın milleti maalesef biraz gamsız bu konuda. Ama inan iyiki de onunla olmamış diyeceğin günlerin olacak.bu lafımı yaz bir yere.

şimdi acını dibine kadar yaşa. beni dost olarak görürmüsün bilmemde, acı söylerim. o iş yalan artık...
    az insan, çok huzur...

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdilerde herkesin geçmişte böyle başından benzeri olaylar geçti diyeceğim ; bu edebi ders gibi olmasın.
    öncelik Allah yardım etsin, psikolojik destek almak doğrudur ama her türlü şikayete aynı ilacı verip gönderiyorlar.
    gündemin moda ilaçları var ; ilaç firmalarının doktora verdiği destek, kongre ve geri dönüşe bağlı değişen bunlarla tedavi ediyorlar.
    psikolog-psikiyatri toplamında destek almalısın.
    psikolog derdini dinlemeli, yol haritası çizmeli ve psikiyatri ile iletişim içinde gerekli doz ve ilacı vermeli bence.
    bir de bu ilaçlara başladığın vakit 6 ay kullanım ve 6 ay bırakma süresi var.
    ilacın yapacağını sen yapabilirsin, uykuya dalıp bir şey düşünmemek yerine ;

öncelikle yalnız kalmamaktan başlamalısın,
    aile, arkadaş, eş, dost bunlarla haşir naşir mutlu bir ortam sağlamalısın.
    bunun yanında kendini gerçek anlamda verebileceğin bir işin varsa, buna odaklanacaksın.
    yoksa bir meşgale bulacaksın kendine, hobi edineceksin.
    balık, av, araba, tatil,gezi,halı saha,poligon maddi durumuna göre bir şeyler edinip vaktini o işle harcadığında aklına bile gelmeyecek.

eskisinden daha sosyal olacaksın ama onunla gittiğin mekanlar, semtler, parklar ve bahçelerden günden güne uzaklaşmalısın.
    öncelik onunla iletişimi keseceksin; sosyal medya, fotoğraf bilumum ruhani iletişimi aza indirgeyeceksin bu da alkolü aza indirgemekten geçer.
    melankoli yaşam tarzından uzaklaşacaksın, aaa bunlar sevgili benim elini tutacak kimse yok modundan çıkacaksın.
    gençsin, elinden tutacak çocukların olacak başka birinden böyle düşün biraz.

içince bilinç altın otomatik onu getirecek karşına, derdin yoksa da onunla dertleneceksin.
    içinde bu kızı obsesif takıntıya götürmeyeceksin, olmamışsa vardır bir hikmet diyeceksin.

KADERE teslimiyet ve İNANCINI diri tutacaksın.
    bu şekilde düşünerek, külhanbeyliği yaparak bir yere varamayacaksın.

hep geçmişte yaşanılmamışlıkların acısı bunlar, bende senin gibi obezdim sonra zayıfladım sonra bir şeyler yaşandı ve bitti.
    bugün evliyim ve bir kız çocuğum var.

hayat ona altın tepsiyle sunmamış falan bunların hepsi laf-ı güzah.
    seninle bir geçmişi olabilir, ama kimsenin geleceğini değiştiremezsin.

srdralc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geri gelse kapına beni affet dese ;

ben beyazım dese hayır SİYAHSIN diyeceksin,
    ben tatlıyım dese hayır ZEHİRSİN diyeceksin,
    ben iyiyim dese hayır KÖTÜSÜN diyeceksin.
    bu da erkeğin yapısında ve yaratılışında var.

sen sadece o alkol içiyor ve kötü durumda bunu kafana takmışsın ama bunun kurtuluşu emin ol geçmişte ki SEN DEĞİLSİN.

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hepsini geçelim de, sen o ortamlarda takılırken iyi, içerken başka kızlarla takılırken iyi, sonra bu kız o ortamlara başlayınca niye kötü oldu? kötü ortamsa sen de takılma ya da takılıyorsan başkalarına laf etme...

el değmemiş saf kız bulmak zormuş, sene olmuş 2017 hala kendi her şeyi yaparken evleneceği kızı saf eline erkek eli değmemiş arayanlar var, sonra ben neden mutsuz oldum diye konu falan açılıyor...

bırak bence sen bu işleri, 80 milyon insan var bu ülkede, sana uygun biri denk gelir bir gün.
    Hacı abi günaydın, 1. ben eline erkek eli değmemiş kız arıyorum demedim, öyle bir kıza sevdalandığım için şanslıyım dedim ve hemen bitsin istemedim abi. Her erkek ister saf temiz kızı benim karşıma çıkmıştı sadece, ne kadar ararsan ara kızın geçmişini bilemezsin zaten yaşı ileri olursa eğer. Ha birde şu var tokmağın davulda vurmadığı yer kalmamış ama davul patlamamış mesela

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paylaşılan şarkıları dinleyince aklıma 6 sene önce aşık olduğum kız geldi, saçma bir tribe girdim. Bir an kavuşamıycaz zannettim ama sonra durup düşündüğümde ben onunla evliyim lan noluyo dedim.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahhh gençlik ah keşke bende o senin acılarını çekiyo olsam imkansız aşklar yaşasam
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

///berke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ScarpRex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paylaşılan şarkıları dinleyince aklıma 6 sene önce aşık olduğum kız geldi, saçma bir tribe girdim. Bir an kavuşamıycaz zannettim ama sonra durup düşündüğümde ben onunla evliyim lan noluyo dedim.
    Aynısının nişanlı versiyonu var hocam elimizde bizim ki 10 senelik. Sen yaşlarda evli-çocuklu-kredi borçlu olmayı planlıyoruz .
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleketin zamına koydunuz..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ScarpRex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynısının nişanlı versiyonu var hocam elimizde bizim ki 10 senelik. Sen yaşlarda evli-çocuklu-kredi borçlu olmayı planlıyoruz .
    Mutlu çiftlerin mutlu hikayelerini yazalım da kesiciyi kesiciye sokup blok çatlatalım
    12 yaşında mı başladı nasıl yani Şaka bir yana bende 5. sınıfta ilk " seni seviyorum " dediğim kız ile 2014 den beri birlikteyim. Araya daha önce farklı insanlar girse de ilk aşkı ile birlikte yuva kurma hayali çok güzel

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki oda teyzesine benziyordur
    Belki kardeş kardeş yatıp uyumuşlardır
    keşke bende 2 ayda 30 kilo verebilsem,sadece aşık oluncamı oluyor yoksa extra bişeyler yapmak gereklimi
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke bende 2 ayda 30 kilo verebilsem,sadece aşık oluncamı oluyor yoksa extra bişeyler yapmak gereklimi
    edit : bende bir şarkı paylaşayım
    kasım şeren aşk benimle - YouTube
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aşık olunca oluyor abi Mesela şimdi geri aldım veremiyorum tüpmide olucaz bakalım

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah aşk acısını unutturacak dert vermesin azizim...
    Ha tabii işin bir de bu tarafı var..
    Kilit nokta burası..
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    reçete bellı; bı adet K20 + bu şarkı + bol kesıcı = huzur...

Cengiz Kurtoğlu - Gelir mi Bilmem - YouTube
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

ScarpRex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mutlu çiftlerin mutlu hikayelerini yazalım da kesiciyi kesiciye sokup blok çatlatalım
    12 yaşında mı başladı nasıl yani Şaka bir yana bende 5. sınıfta ilk " seni seviyorum " dediğim kız ile 2014 den beri birlikteyim. Araya daha önce farklı insanlar girse de ilk aşkı ile birlikte yuva kurma hayali çok güzel
    Aynen abi çocukluk aşkı
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memleketin zamına koydunuz..

oss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlamadığım noktalar var niye kıza "ayrılsakta bir sorunun olduğunda bana gel " diyemedin
    kızı takip ediyorum diyorsun ama bi duyuyorsun ki gece kulübünde
    kızın başında ailevi sorunlar varken sen bunu biliyorken niye ayrılmayı seçtiniz en azından yalvar yakar yapıp barışıp onun iyiliğini düşünebilirdin.
    sevmemişsin demiyorum ama gösterememişsin bildiğin ve gördüğün kadarıyla korumaya çalışmışsın.
    peki niye tekrar iletişime geçmedin. eğer çelişkin varsa karar vermişsin zaten yıllar önce ayrılmışsın o kararını devam ettir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlamadığım noktalar var niye kıza "ayrılsakta bir sorunun olduğunda bana gel " diyemedin
    kızı takip ediyorum diyorsun ama bi duyuyorsun ki gece kulübünde
    kızın başında ailevi sorunlar varken sen bunu biliyorken niye ayrılmayı seçtiniz en azından yalvar yakar yapıp barışıp onun iyiliğini düşünebilirdin.
    sevmemişsin demiyorum ama gösterememişsin bildiğin ve gördüğün kadarıyla korumaya çalışmışsın.
    peki niye tekrar iletişime geçmedin. eğer çelişkin varsa karar vermişsin zaten yıllar önce ayrılmışsın o kararını devam ettir.
    Abi hepsine açıklamam var ama biz boşuna koştuk peşinden. Olmadı yani sevgi iki taraflı oluyor, sabaha kadar sen sorsan ben anlatsam değişen birşey yok, boşverdim artık bir süre uzak durucaz bu işlerden

Bu arada herkese teşekkürler beyler derdime ortak oldunuz sağolun varolun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler