User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: güncel fiyatlardan sonra telefon tavsiyesi ?

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende hiz ve stabilite konusunda takinti var. tkim var diyim apple kullananlar anlar ne demek istedigimi. Suan 6 bile bazen hadi len yaptiriyor bana. Bundan dolayi kasinti tutuyor. Yeni androidlerde stabil deniyor. Param olsa 7 alip gecerdim ama yurtdisi olani bile 2500 tl oyuzden kararsiz kaliyorum. Pisman olmak istemiyorum android alirsam.

Telefonlara çok para ayırmayı artık bende hoşlanmıyorum 1800verdigim Z2 su geçirdi hala serviste umidi kestim yeni cihazlar bakıyorum 1000civari. HTC cidden uzun ömürlü ve kaliteli cihazlar üretiyor arkadaşım geçen seneye kadar HTC m7 kullandı herhalde 4-5 sene kullanmıştır.Suanda da m9 var ondan da memnun. Sense Ui ise gayet stabil ve güzel. Xiaomi de güzel ama miui insanı bunaltabilir şahsi görüşüm. GM 5plus konusunda ise kardeşime önce onu alacaktik ama geliştirici bir abim var custom rom derliyor gm5p için pil performansını bir türlü iyilestiremediklerinden bahsetmişti.Kullanmadigim için net bilgiye sahip değilim

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M7 yi kiz kardesime verdim hala kullaniyor. Kasa acilmasi disinda sorunu yok canavar gibi calisiyor ama yavas kaliyor tabi artik. Htc guzel bu konuda kamerasida iyi

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M7de custom romlar nasıl bilmiyorum ama custom rom ile hala birçok cihazın ömrü uzuyor diyebilirim.
    5 sene önce aldığımız note 10.1 gtn7010 tablet yazın düşmeseydi hala kullanılırdı da sarj yeri kırıldı sarj olmuyor. Normalde touchwiz 4.4.2de kesildi ama Cyanogenmod 6.0.1 kurmuştum.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardesim liseli oldugu icin ona icindeki yazilim yetiyor en azindan arizasi yok

İzzet Göçmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Android olarak tek Lg diyorum sony dır samsungdur hepsi bi yerden sonra pert oluyor veya 2.el 5s SE falan

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone 6 32 gb çıktı 2400 tl düşünülebilir

GuNeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Youtube da Ahmet Nazif Zorlunun röportajını izledikten sonra ülke ekonomisi aşkındanmıdır bilmem gittim vestel venüs v3 5580 aldım. Bir kaçta inceleme videosu izledim.
    5s i babama verdim şuan v3 5580 kullanıyorum teknik bilgilerinden anlamam ama memnunum yaklaşık 20-25 gün oldu uzun vadede ne olur bilmiyorum. İOS tan sonra menüsü biraz zorladı ama kullana biliyorum şuan.

Sevdiğim bir tarafıda telefonda arıza meydana geldiğinde servis 2 saat içinde telefonu tamir edemezse sıfırını veriyorlar.
    Okuma alışkanlığı
    olmayan toplumların
    ömrü lâklâkla geçer!

gkhnyds - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aralar sıkça karşıma huawei p9 çıkmakta. Kime sorsam onu öneriyor.
    1800 TL sıfır kayıtlı garantili cihaz buldum. sanırım onu alacağım bende.

Gönül isterki 7 plus alalım ama imkan yok malesef
    tsi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    telefon ihtiyaş orantılı alınmalı telde oyun oynamıyorsanız temel bazda standartları olan her tel ihtiyacınızı fazla fazla görür.. verdiğiniz fark sadece brand name denilen marka farkı..

Bende çok güncelleme almasını sevmiyorum telin bende note3 vardı güncelleme ala ala stabil çalışan telefon sapıttı en sonunda kasmalara kitlenmelere başlayınca çıkardım elimden. zaten aldığınız telde son nesil android yüklü ise sizi 5 sene - 6 sene götürür..

benim note3 de elle takip gözle takip bir sürü abidik gubidik şey vardı hiç birini kullanmıyordum.. şimdi bakıyorum misal yeni nesil telefonlarda o elle gözle takip falan filan koymuyorlar.. yaptığımız belli whatsapp face kullanan varsa twitter instagram ... bunun dışında alo malo ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1300 Bandında Huawei P9 Lite, daha üstte P9, en üst seviye içinde Mate 9 veya prosu alınabilir bence. Apple Serisinde 7 ile 6S arasında ahım şahım farklar yok. 7 Plus ile var. 6S hala güncelliğini korumakta. Mantıklı fiyatlara da bulunabiliyor Tr cihazları. Yurtdışı zaten daha uygun.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1000 civarına su an zenfone 2 var 4gb ram'li modeli, bende uygun cozum arıyorum bu baya dikkatimi cekti

http://www.hepsiburada.com/asus-zenf...FYoQ0wodPAUCuQ

kullanan yorumu olan varsa makbule gecer
    http://www.hepsiburada.com/asus-zenf...m-HB0000035DSO

Bu attığım üst modeli mi? Arada fark varsa 90 lira fark var aralarında.

Ayrıca Sony Xa, xa ultra, x kullanan var mı? Görsel olarak en çok bunlar hoşuma gitti.

iPhone kullanıyorum telefonum son anlarını yaşıyor. 7plus neredeyse 5 bin lira. Yazıktır günahtır beğendim ama telefona o parayı vermem.

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ayrıca Sony Xa, xa ultra, x kullanan var mı? Görsel olarak en çok bunlar hoşuma gitti.

iPhone kullanıyorum telefonum son anlarını yaşıyor. 7plus neredeyse 5 bin lira. Yazıktır günahtır beğendim ama telefona o parayı vermem.
    Evet bu senin yolladıgın ust model oluyor bu cok daha mantıklı cunku eski modeldeki intel islemciler ile performans ciddi sıkıntılı bunda Qualcomm 430'a donmusler, bu cok daha kabul edilebilir performans sunuyordur, tabi yine incelemelere bakmak lazım.

Bencede artık Turkiye'den iphone almak cok mantıksız, gerçi yurt dısından bile alsan pahalı ama yine arada yuzde 30-35 fark var nerdeyse.
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

xa ultra kullanıyorum teknosadan aldım, daha ucuzada alabilecek imkan vardı. Gayet memnunum. 4 ay falan oldu 1 kez bile donma kasma takılma vs yaşamadım. Şarj ömrü biraz kısa , birde ekranın büyük olması bence avantaj. 16gb yetersiz kalabiliyor sd kart aldım uygulamaları ve medyayı oraya taşıyıp öyle kullanıyorum.
    1350 idi ben alırken fiyatı şimdi zam gelmiş..O paralara alınacak en iyi telefon bence.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler