User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
136 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Avustralya'da yaşam hakkında...

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben daha 18 20 sinde gitmediğim için çok pişmanım, yaş ilerleyip çoluk çocuk oldukça daha zorlaşıyor çünkü. Kafamı bipeyim diyorum. Çok şükür geçte olsa 20 civarı ülke gezdim. Avrupasından orta doğusuna çininden rusyasına dubaisinden katarına, balkanlarına kadar çok yer gördüm şükür
    Benim elimde bir fırsat vardı, neyse işte bende aynen kafama edeyim.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haftasonu İtalya'ya gittik, 3 gün boyunca 3-4 farklı şehirde dolaştık.

Yemin ediyorum adamların çöpçüsü bile bizden mutlu.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haftasonu İtalya'ya gittik, 3 gün boyunca 3-4 farklı şehirde dolaştık.

Yemin ediyorum adamların çöpçüsü bile bizden mutlu.
    Çöpçü de italyan. Turisrlere karşı son derece saygısız bulmuştum ben italyanları. Sadece türk değil amerikalı vbvb. 2 kelime ingilizce bilmezler, ben hiç sevemedim insanlarını.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben daha 18 20 sinde gitmediğim için çok pişmanım, yaş ilerleyip çoluk çocuk oldukça daha zorlaşıyor çünkü. Kafamı bipeyim diyorum. Çok şükür geçte olsa 20 civarı ülke gezdim. Avrupasından orta doğusuna çininden rusyasına dubaisinden katarına, balkanlarına kadar çok yer gördüm şükür
    çok gezmemek lazım aslında
    insan gezdikçe kafasını duvarlara vuruyo anasını satıym...
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok yakın bi arkadaşımın babası mühendis olarak gitti zarzor pasaport çıkarttılar 2 sene yakın kaldı ve geri döndü hiç bi şekilde müteahhitlik yaptırmıyolarmış bunun için bir sürü belge istemişler orada yaşadığı 2 sene ve uçak bilet paralarıda içine oturdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çöpçü de italyan. Turisrlere karşı son derece saygısız bulmuştum ben italyanları. Sadece türk değil amerikalı vbvb. 2 kelime ingilizce bilmezler, ben hiç sevemedim insanlarını.
    Valla abi biz hiç sıkıntı yaşamadık.

Tüm mekanlarda inanılmaz sıcak karşıladılar, hepsi de ingilizce biliyordu.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

güzel gezdin valla gözümden kaçmadı fotoların

yurtdışı gezmesi keyifli, rahat ama yaşamak çalışmak illa ki çok çok zordur, ama eminim burda bunu başarabilen, hayatta kalabilen, bu zor dediğimiz avustralya da abde de vs de yapar
    pskikoloji, motivasyon da çok önemli.

ben beceremem mesela gezip gelirim ayrı da, yaşamak zor... dayım 1 senedir zürihte, ciddi zorlanıyor mesela.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı eldorado Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok yakın bi arkadaşımın babası mühendis olarak gitti zarzor pasaport çıkarttılar 2 sene yakın kaldı ve geri döndü hiç bi şekilde müteahhitlik yaptırmıyolarmış bunun için bir sürü belge istemişler orada yaşadığı 2 sene ve uçak bilet paralarıda içine oturdu
    Keşke belgeyi burada da isteselerde her önüne gelen müteahhit olup beton bloklar dikmese ya da ne bileyim şirketin adı Uyanıkoğlu Tekstil Otomotiv Boya Gıda Halı Kilim Tarım İnşaat İç Dış Ticaret A.Ş. olmasın.
    Ben çalışacağım sektör için kursa sınava gireyim yetmesin her sene düzenli olarak aidat bedeli ödeyeyim sonra uyanığın ve ilkokul mezunun biri çıksın ortaya karışık betonarme diksin, ne güzel memleket ya.
    Arkadaşın babası için demiyorum ama genel olarak hakikaten iyi yapıyorlar. İnşaat işi zaten burada zirve yaptı. Maşallah zaten elini çarptığın müteahhit çıkıyor. Adam ilaç üreticisi, bekliyorsun ki fabrika yapsın, adam gidiyor mühendis sıfatı olmayan bir müteahhit ile anlaşıp konut projesi yapıyor, olmuyor boş bulduğu yere AVM yapıyor, niye çünkü her semtin bir avm'si olması lazım. Bu işler malesef burada bu kadar kolay yapılıyor, kimse kimseye sen kimsin nesin necisin demiyorlar.
    Yurt dışında (Avrupa-Amerika-Japonya-Kore'den bahsediyorum) en yağışlı havada duvarından sular süzülen alt geçiti sanırım kimse boyatmıyordur ama malesef bizde boyanıyor ki zaten daha geçen gün şahit oldum. 1 yaptığın yol 1 sene dayanmıyor. Neyse işte, anlatsam kitap olur tadındaki bu mubabbet sürer de sürer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her bıyıklıyı baban mı belledin derler öylelerine. Öyle olması gerekir doğrusu bu değil midir zaten. Avustralya için konuşuyorum, istediğin işi yapamaz, aklına gelen şirketi tek başına kuramazsın. Mutlaka Avustralya vatandaşı olması gerekir şirket ortaklarının içinde. Burun kıvırdığımız arabistanda bile durum böyle değil mi?
    Adam kendi arsasına komşularından izin almadan 2 katlı ev konduramıyor yahu ötesi mi var. Saygı zirve olmuş.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılaşma ve müteahhitlik tam Allahlık...

Babamların oturduğu yer 3tane bitişik nizam bina... yani arsa 3e pay edilmiş tapuda ama bina yerleri ile arsa payları tutmuyor... Hır gür çıksa millet öldürür birbirini...

Temsili resmi aşağıda...

Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oralarda ne yapacaksın, onlarda seni bekliyordu...vs vs vs
    Sanki burada sandalyenin atomlarını keşfediyorum, yeni yeni elementler buluyorum, doğarken de zaten hemen altıma kırmızı halı çekmişlerdi, burada da nasıl beni bekliyorlarmış anlatamam. Varsa artıların kafayada taktıysan gider yaparsın. Ki ben artık takmış durumdayım. Avustralya'yı değilde başka yerleri araştırıyorum. Kısmet artık oldu oldu olmadı artık buradan çıkan sonuca göre yerin dibine konteyner falan gömer içinde yaşarım, görmeyeyim yani benimle aynı kafada olmayanları.
    Zaten gitmeyi başarırsamda kesinlikle Türk mahallelerine adım atmam, kendi yağımda kavrulurum.
    Yurt dışında herkesin akrabası çile çekiyor, hepsi kötü durumda, aman gelme yapamazsın buralarda dı dı dı dı. Bunu diyenlerin 1 tanesi de türkiyeye geri dönmüyor arkadaş. Gerçekten kötü olsa döner adamlar.

Bu şey gibi, mesela bazı arkadaşlarım oluyor, ya bizi de aldır oralara v.s v.s, yok olum çok kötü şartlar sen dayanamazsın filan falan. Çünkü ben zaten buraya bir ton emekle gelmişim etmişim, birde senle mi uğraşacağım diyemememizin açıklaması

Çünkü adamda dil yok bişi yok, hatta vasfı yok kanka al beni yanına ulan bi git 2-3 sene full dil çalış bişi yap. Yada dilin olmasın adam gibi bir vasfın olsun zaten kendin bulursun işini

Bende akrabalara artık o taktiği kullanıyorum. Yok yeaaa türkiyenin gözünü seviyim buralar iğrenç, dötü düzeltim hemen dönücem panpaa
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten buralar süper, fırsatı buldun mu kaç türkiyeden kanka, avrupa amerika on numara desen bu sefer arkandan vatan hainine bak ülkesini kötülüyor der kapak atamayan

o yüzden buralar kötü, almanyada ırkçılık var, amerikada zenci bibisi var çok tehlikeli, geleni geçeni bibiliyorlar, isviçre zaten ayakkabını bağlamak için eğilsen yapıştırı verirler pandiği, çok ahlaksız buralar aman gelmeyin ehheheheh
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel gezdin valla gözümden kaçmadı fotoların

yurtdışı gezmesi keyifli, rahat ama yaşamak çalışmak illa ki çok çok zordur, ama eminim burda bunu başarabilen, hayatta kalabilen, bu zor dediğimiz avustralya da abde de vs de yapar
    pskikoloji, motivasyon da çok önemli.

ben beceremem mesela gezip gelirim ayrı da, yaşamak zor... dayım 1 senedir zürihte, ciddi zorlanıyor mesela.
    Aynen kardeşim çalışma şartları adamlarda da çok ağır, öyle işten kaytarma arayan sabahtan akşama facebookta, instagramda takılan adama gelmez.

Ama çalışırsan hakkını alırsın, insan muamelesi görürsün. Acaba bugün mü öleceğim, bu memlekete çocuk yapıyım mı diye düşünmezsin.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Eşimin abisi Avustralya'da inşaat şirketi sahibi. Senelerdir yapıyor işini orada..
    Baba'da problem vardır belki bilmediğimiz.. Pasaport çıkarmak kadar kolay bir şey bile zor çıktıysa hele..

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Biz yaz sonu bayramda gitmiştik, belki en kalabalık dönemmiştir bayılmışlardır turistten.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

excellency23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya beyler kimse kolay demiyor ama affedersiniz de gidenlerin yaşayanların büyük çoğunluğunun ağzındaki tek lafta çok zor olmaktan öteye gitmiyor. Yahu anladık zor ama 36 yaşında evli barklı çocuklu adamada öğrenci vizesi gibi şeylerde önermeyin 2 tane üniversite bitirdik, 3.yü çekemeyeceğim.
    Kimse demiyorki, şu siteye bak, şöyle yap, varsa yoksa zor diyorsunuz. Demiyorsun ki, o mahalleden sakın ev bakma orası tinerci kaynıyor, o herifle sakın kontak kurma adam sana hiç yardımcı olmaz. İş kuracaksan şu zorluklar var...vs
    Zor zor zor, anladık zor sanki burada o istedikleri sonuç çıkınca hayat toz pembe olacak.
    hocam evli cocuklu biri olarak aklima tek secenek geliyor, is plani yapacaksiniz sermayeniz olacak, gidip is kuracagim diyeceksiniz o zaman vize cikabilir. para kazanmak türkiyeye göre daha kolay bana göre. türkiye kurtlar sofrasi millet bi yerde para kokusu alinca o sektörü bitirene kadar durmuyor.

ögrenci olarak gelip kalmak en basiti o yuzden herkes ayni seyi soyluyor. universite okumaniza gerek yok. avusturya icin bahsedeyim almanca bilmenize gerek yok ön lisans icin kabul aliyorsunuz, buraya gelince almanca kursuna basliyorsunuz o sirada resmi olarak 1 sene calisip(haftalik 10 saat bile olur) sigortaniz odenirse sonsuza kadar calisma izni alabilirsiniz.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurt dışında herkesin akrabası çile çekiyor, hepsi kötü durumda, aman gelme yapamazsın buralarda dı dı dı dı. Bunu diyenlerin 1 tanesi de türkiyeye geri dönmüyor arkadaş. Gerçekten kötü olsa döner adamlar.

Bu şey gibi, mesela bazı arkadaşlarım oluyor, ya bizi de aldır oralara v.s v.s, yok olum çok kötü şartlar sen dayanamazsın filan falan. Çünkü ben zaten buraya bir ton emekle gelmişim etmişim, birde senle mi uğraşacağım diyemememizin açıklaması

Çünkü adamda dil yok bişi yok, hatta vasfı yok kanka al beni yanına ulan bi git 2-3 sene full dil çalış bişi yap. Yada dilin olmasın adam gibi bir vasfın olsun zaten kendin bulursun işini

Bende akrabalara artık o taktiği kullanıyorum. Yok yeaaa türkiyenin gözünü seviyim buralar iğrenç, dötü düzeltim hemen dönücem panpaa
    İşte açıksözlülük ve gerçekler

Biz daha gitmeden "gelirsek sende kalırız" muhabbetleri başladı... Elden geldiğince yardımcı olan bir yapım var umarım imkan olurda yardımcı olurum ama körü körüne kapağı atanlar gerçekten hem kendilerine hemde oradakilere yazık ediyorlar genellikle...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim çevremde gidenler genelde dil okulu vs aracılığı ile gidip, bir sure gözlemleyip hazırlık yapıp, herşeylerini kendileri hallettiler , eş dost olmasına açıkcası çok fazla gerek yok diye düşünüyorum zorluk herşeyde olduğu gibi bundada var istanbulda çok kolaymı yaşıyoruz allah aşkına

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkınızda hayırlısı olsun, bende yakında ispanya/valencia ile ilgili konu açıcam gibi gözüküyo bu gidişle..

daha dün bir yazı gördüm, 100bine yakın hırsızı,gaspçıyı vs. serbest bırakmışlar diye
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler