Hanimda araba varsa cok para vermeyin yoksa saglam bise alin.. ben chicco liteway almistim gayet guzel is gordu
Printable View
Hanimda araba varsa cok para vermeyin yoksa saglam bise alin.. ben chicco liteway almistim gayet guzel is gordu
Mamas & Papas ocarro var bizde 1 seneye yakın oldu aşağı yukarı
Alırken bi hayli araştırmıştım tabikide her baba gibi
Sürüş rahatlığı bakımından daha iyisi olmayabilir bi kaç tane muadili var biz cybex priam ile arasında kalmıştık ama ocarro daha sağlam görünümlü olduğu için onu seçtik öte yandan katlanınca kapladğı alan bi hayli az bu konuda mima xari ve stokke xplory facia dırlar direkt transporter tarzı araba lazım olur :)
Evvela sürüş rahatlığı istiyorsanız baston tipi sakın almayın tek elle kullanamazsınız düz yolda bile evet mesela inglesina trilogy çok yaygın ama hem lambur lumbur sallanırlar hemde tek elle kullanılmıyorlar zaten sonra tek kollusu çıktı en sonda quad modeli çıktı hem tek kollu hemde büyük tekerlekli
Büyük tekerlek konfora işaret otomobil forumu olduğu için geniş yanak açıklaması yapmayalım :)
Bu saydıklarımını çoğunun ağırlık problemi vardır ilerleyen dönemde pratiklik açısından kolay katlanan ufacık ama rahatsız baston tipi araba ihtiyacı oluyor
Şunuda atlamayalım aşağı yukarı ilk 6 ay puset gerekli araba alırken puset extradır bunuda maliyet listesinize eklemeyi unutmayın..
Güncelleme yapayım. Hatta moderatör arkadaş görürse ilk sayfadaki mesajımın başına Edit: önermiyorum yazarsa sevinirim.
Milli duygularla sırf Yerli üretim ayağına Baby2Go almıştım. Sadece 2 yıl içinde darmadağın oldu alet. Hard bir kullanımda yapmadık. Kız çocuğu ve zayıf. Anlayacağınız kendimi biraz kazıklanmış gibi hissettim.
Gittim şimdi tekrar gavur chicco aldım. Zaten her seferinde lan hadi yerliye destek olalım moduyla aldığım her şeyde (arçelik hariç) her seferinde pişman oldum.
Ayrıca ilk çocuk tecrübesizliği oldu ama benim tavsiyem artık yeni doğan bile olsa, 0+ dan itibaren kullanılabilen kaliteli markalı geniş oturumlu bir baston almanız. Hem 1000tl yi geçmezsiniz hemde çok hafif ve kullanışlı olur. İlk çocuk hevesiyle pahalı alınan her şey sonradan pişmanlık oluyor.
Umarım daha önceki baby2go tavsiyem yüzünden seçen olmamıştır.
Çok acele edilmemeli
Bende daha dogmadan önce almıştım heveslenip
Evde aylarca kutusunda durdu 5 aylık oldu daha yeni kulanabiliyoruz
Kesinlikle aracanıza uygun olanı alın derim sıgıp sıgmadıgını ölçün biçin
Fiestam var pandizotu iptal etmek zorunda kaldım bagajım tamamen doldu
oyuzden station sevdasına düştüm
fiyat olarak uygun kırılsada bozulsada birdaha alınır milyarlık oyuncakla aynı işi görüyor
biz memnunuz oglanında keyfi yerinde süngerleri güzel profilleri düzgün cok bozulcak gibi degil
https://i.hizliresim.com/k6oB4q.jpg
Fiyatlar yazılımlı 1.6tdi gibi olmuş hey maaşallah.
joei litetrax4 kullanıyoruz biz gayet memnunuz..ama fiyatları uçmuş baya bir yakın zamanda..900 tl gibi almıştık sanırım 1300leri görmüş bu aralar.
iki kız çocuk babasıyım birisi 19 aylık birisi daha 1 aylık.
İlk arabamı ilk heves kraft taravel xxl aladım güzelmi güzel çift yonlu rahat akıyor.
Eksi yonleri var pahalı ağır cok yer kaplıyor ve pratik değiller.
İkinci cocuk biraz daha akıllandım ve amaca hizmet eden bir bebek arabası bakmaya basladım.
ilk olarak hafif olacak / tek elle kapanım açılabilecek
yer kaplamayacak
kapandıkdan sonra dik durabilecel/ bazı arabaları kapatıyorsunuz araba yere yatırmak zorundasınız buda avm pazar gibi yerlerde cok sıkıntı oluyor.
kuması ve minderi her yeri çıkıp yıkanabilecek.
Bunun yanı sırada fiyatı oldukça makul ve sağlam olacak.
Tek bir ürün bulabilidm chicco ohlala sadece 3.8 kg.
Bence pusetli öyle kaba saba bişiler almayın ilerde cok pişman olursunuz.
Bir yere yürüyerek misafire gidersiniz hayvan gibi araba tasıdıgınızda anlıyorsunuz.
He bu arada bebek için puseti ikinci el atrı alabilirsiniz araba da güvenlik için.
Bu işte hanımlar yetkilidir :D
Bizde 2 alternatif vardı, başka bişeye "bakamadık" :) Bugaboo Bee3 ve Inglesina Trilogy.
Inglesina birleşik barlı değil diye almadık ama baston gibi katlanması açısından iyi.
Bu arada baston arabalar belli bir yaş-kg ile kullanılıyor, 0'dan itibaren kullanılabilen görmemiştim, bilemiyorum. Çünkü tamamen yatma, ana kucağı takılması vs şeyleri pek destekleyemiyorlar diye biliyorum yapı itibariyle.
Bugaboo baya coştu, zamanında da aile sponsorluğu çerçevesinde aldık. 2 sene oldu, halen bi sıkıntı yok, kalite anlamında güzel ama pahalı. Bugaboo'lar küçük kompakt olması açısından iyi ama tekerlekler küçük, bu yüzden kaldırımlarda falan en küçük engebede ıııınhhhhh diye bi yere takılmış halde bulabiliyorsunuz kendinizi.
Bagaj iptal, ne yaparsanız yapın :D Min.500lt bagajlı araba gerekiyor :P :D
Bastonlu modeller en az yeri kaplar hafiftir ve bozulması muhtemeldir
Bende kraft var idare eder 350 tl ye almıştım geçen sene şuan 850 olmuş :)
peki bu pegprego book 51 denen araci kullanan var mi hic aramizda?
Peg Perego Book Plus 51 Sportivo Jet Travel Sistem Bebek Arabası PPR-TSBOOKP51S-01B | babymall.com.tr
YouTube
Selam,
GB POCKIT serisini tek geçerim.
Özellikle Uçak yolculuklarında baş üstü dolaba koyabilme opsiyonu büyük rahatlık oluyor.
GB Qbit Plus Bebek Arabası / Satın Black | Joker
https://www.youtube.com/watch?v=ORYfih-A8Po
Allah bir zeval vermezse 4 ay sonra bende baba oluyorum. Bugün BabyMall' da araba baktık şu 2 model arasında kaldık. Fazla para veremiyorum, tecrübe eden var mıdır?
İkinci attığım Gubi Pierre Cardin Twist modeli ile birebir aynı. Yan yana baktığımda bir fark göremedim ve bu markanın başka bir noktada satışı yok. Söylediklerine göre sadece BabyMall için Pierre Cardin' in ürettirdiği bir modelmiş. Twist' ten artısı ön tekerlekleride havalı.
Kanz 4009 Fernanda Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı
Gubi Travel Sistem Bebek Arabası GB-GS01-TRN | babymall.com.tr
Concord neo tavsiye ederim. 1 yıldır kullanıyoruz. Puset ve kendi sepetiyle doğumdan itibaren kullanımı mümkün. Arkaları bağımsız amortisör. Lastikleri büyük. Kış için yağmurlukta içinden çıkıyor. Soğuk havada ve yağmurda kolay kullanılıyor. En önemlisi tekerleklerinin içerisinde rulman var. Bildiğimiz rulman. burç değil. Linkte ekliyorum
YouTube
Bende kullaniyorum, suanda ko fiyatlarindan alakasiz fiyata almistim 1.300tl ye gelmisti. 2.300 uzerinden 1.000tl hediye ceki ile bursada bir magazadan almistim. İnanilmaz memnunuz. Bence piyasadaki en mantikli bebek arabasi. Bastonda da peg perego aldim pliko mini o da cok rahat.