erdem325 Nickli Üyeden Alıntı
konuyu hortlatmak durumunda kaldim, mart ortasi gibi nasipse kizim olacak.
ilk cocuk oldugu icin hem biraz pimpirikliyiz hanimla hem de hevesliyiz cocuga birseyler alma konusunda, ama maalesef tecrubesiziz.
bbek arabalarina bakiyorum bu aralar ama hicbir fikrim yok acikcasi. babymall ve ebebek magazalarini falan gezdik hanimla, ordaki saticilarla konustuk falan, babymall de mamas&papas in ocarro denen arabasini onerdiler, iste soyle aciliyor da boyle kapaniyor da canta gibi oluyor da iki yonlu de vs vs.. tamam hersey guzel kasasi falan da kaliteli duruyor ama ben daha once bebek arabasi kullanmadigim icin uzun vade de nasildir bilemiyorum.. bir de cidden pahali bir arabaydi, indirim olmasina ragmen 4800tl gibi bir fiyati vardi.. bu civarda para odeyip pisman olursam cidden canim acir..
ebebek magazasinda ise peg prego book 51 diye bir araba onerdiler, o da digeri gibi iste birsuru biseyler anlattilar vs vs.. onun da fiyati indirimli olarak 2800tl civarlarinda idi..
oncelikle bu tarz arabalara gercekten ihtiyac varmi yokmu kestiremiyorum. yani parayi basip "en iyisi" diye anlatilan arabayi almak gercekten de mantikli bir karar da olmayabilir. dedigim gibi tecrubesizim.
bizim hanimla "kendimizce" mantikli buldugumuz kriterler, iki yonlu olsun (neden bilmiyorum ama hanim cok takintili bu konuda), kolay katlansin, bir de mumkunse katlaninca nispeten az yer kaplasin. fiyat olarak hicbir fikrim yok. yani gercekten degecekse parasina acimam, ama degmeyecek birseye de cok para vermek istemem acikcasi..