User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
102 sonuçtan 96 ile 102 arası

Konu: Bebek arabası tavsiyesi

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben @XoR beyi en son gördüğümde sene 2013 tü

kendisi cephede yorgun düşmüş ve bizim beşiktaştaki karargaha uğramıştı ahahahah
    médiocrité partout

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkür ederim bilgiler için. Orta halli bir travel set alıp ileride daha kaliteli bir baston almak o zaman çok daha mantıklı.

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Booster seat için çocuk en az 5 yaşında ve 20kg civarında olmalı. Yükseltme koltuğunun tek yaptığı aslında normal koltuk seviyesini yükseltip kemeri çocuğa bağlanabilecek hale getirmektir. Allah korusun yan darbeden vs korumaz bunu lütfen unutmayın. Ben çocuk koltuğunun taşıdığı yere kadar koltukta oturtmayı planlıyorum ki 36kg maximum kapasite. Mevcut koltuğuna kuzenini bile oturtuyorum 9,5 yaşında 30 kilo Zeynep.

Ter konusunda biz 2 kat müslin atıyoruz faydası oluyor. Ama asıl dert aslında güneş altında haşlanmış koltuğa oturduklarında yaşadıkları hissiyat. Bunun için de bir müslini evde tutuyoruz arabaya bineceği zaman yanımıza alıyoruz. İndiğinde de arabada bırakmayıp yanımıza alıp serin tutuyoruz. Binmeden yine serin müslini serip oturtuyoruz.

The Car Seat LadyWhen is a child ready to use a booster seat? - The Car Seat Lady
    O zaman ben koltuğa soğutma sistemi ayarlayayım. 3-4 fanla işimizi çözeriz. Bizim araba genelde kapalıda oluyor, bizim genler bozuk, babam ben oğlum çok terliyoruz
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

S-works - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorsan memleketin en hızlılarının geçmişte ve/veya şuan bulunduğu, her tür teknik bilginin en ufak detayına kadar yer aldığı forum.
    Halimize bak.

Hepimizin kılları olmuş kadayıf.
    Öyle deme, bak Proje çıktı. Çocuk koltuğuna soğutma yapacağız
    Special Works Detaylı Araç Bakım Merkezi

https://www.instagram.com/specialworkstr/

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuk koltuğu meselesi benim de gündemimde.

113 cm 20,5 Kg şu an oğlum. Koltuk yükseltme kitlerinde denediğimde dizi tam olarak 90 derece kırımıyor, problem olacaktır bir darbe anında. Ön koltuğun sırtına doğru açıyla uzanıyor. Bende 9-18 Kg koltuktan indirmek istiyorum ama hem yüksek bir koltuk etrafını çok rahat görüyor, hem de taşıma kapasitesinin üzerine çıkmış olsak da çok güvenli geliyor taş gibi.

BeSafe iZi Comfort X3 Isofixli Oto Koltuğu

Yükseltme kiti olarak (Isofix'li) tavsiye varsa lütfen yeşillendirin (Ekşisözlük yaptık burayı)
    - Aradığım özellikler nispeten yüksek olması piyasadakilere göre, güvenli ve sırtlığının olması.

Ayrıca, Bebek arabası sohbeti çok yapılmış, ekleyeyim ben de dağ taş her yerde Mamas Papas Ocarro kullandım hatta şu an boşta bir ara satmayı düşünüyorum uygun fiyatlı. arayan eden varsa yazabilir.

Eksileri
    - Çok ağır, hanımların bagaja kaldırması çok da kolay değil bence (13 Kg)
    - Büyük, kabin boy bebek arabası ile geçilebilen yerlere sığmıyor, biraz geniz SUV gibi bebek arabalarının içinde.
    - Lastikleri hızlı eskiyor bence, ben öyle deneyimledim diğerlerine göre.

Artıları
    - Kullanımı inanılmaz rahat, katlanması açılması kolay
    - Kılıfı vs kolay yıkanıyor, temizlik derdi çokça yok
    - dağ taş yükseklik, kaldırım vs ekstra kaldırmadan geçebiliyor, büyük tekerleri var nispeten.
    - Çocuk içinde rahatlıkla uyuyabiliyor, bu da güzel, gölgeliği vs.

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kabin boy cybex libelle tavsiye ederim, çok hafif katladığında çok az yer kaplıyor.

Buna pusette ayrıca alınıp montaj yapılıyor.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz bebek arabasi olarak Cybex Eezy S Twist+2 kullaniyoruz, ilk basta da Nuna'nın pusetini harici ayakla kullandım. Kabin boy, cok agir da degil. Baya yurtdısı - yurtici ucakla vs kullandik ve kullanmaya devam ediyoruz baya dayanikli.

Buradaki fiyatlar felaket anlamsız ama, imkanı olan yurtdısından alsın mutlaka. Buradaki paket dahilinde yagmurlugu puset icin harici ayagi falan hep ekstra. Amerika'dan aldigimda pakedin icinde gelmisti.

Oto koltugu olarak da Nuna Rebl Plus kullaniyorum, hicbir sikayetim yok suana kadar. Stokta olmayabilir en son E-Bebek'te 2 tane mi ne vardı ben alırken.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler