ben @XoR beyi en son gördüğümde sene 2013 tü
kendisi cephede yorgun düşmüş ve bizim beşiktaştaki karargaha uğramıştı ahahahah![]()
ben @XoR beyi en son gördüğümde sene 2013 tü
kendisi cephede yorgun düşmüş ve bizim beşiktaştaki karargaha uğramıştı ahahahah![]()
médiocrité partout
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Orta halli bir travel set alıp ileride daha kaliteli bir baston almak o zaman çok daha mantıklı.
Çocuk koltuğu meselesi benim de gündemimde.
113 cm 20,5 Kg şu an oğlum. Koltuk yükseltme kitlerinde denediğimde dizi tam olarak 90 derece kırımıyor, problem olacaktır bir darbe anında. Ön koltuğun sırtına doğru açıyla uzanıyor. Bende 9-18 Kg koltuktan indirmek istiyorum ama hem yüksek bir koltuk etrafını çok rahat görüyor, hem de taşıma kapasitesinin üzerine çıkmış olsak da çok güvenli geliyor taş gibi.
BeSafe iZi Comfort X3 Isofixli Oto Koltuğu
Yükseltme kiti olarak (Isofix'li) tavsiye varsa lütfen yeşillendirin (Ekşisözlük yaptık burayı)![]()
- Aradığım özellikler nispeten yüksek olması piyasadakilere göre, güvenli ve sırtlığının olması.
Ayrıca, Bebek arabası sohbeti çok yapılmış, ekleyeyim ben de dağ taş her yerde Mamas Papas Ocarro kullandım hatta şu an boşta bir ara satmayı düşünüyorum uygun fiyatlı. arayan eden varsa yazabilir.
Eksileri
- Çok ağır, hanımların bagaja kaldırması çok da kolay değil bence (13 Kg)
- Büyük, kabin boy bebek arabası ile geçilebilen yerlere sığmıyor, biraz geniz SUV gibi bebek arabalarının içinde.
- Lastikleri hızlı eskiyor bence, ben öyle deneyimledim diğerlerine göre.
Artıları
- Kullanımı inanılmaz rahat, katlanması açılması kolay
- Kılıfı vs kolay yıkanıyor, temizlik derdi çokça yok
- dağ taş yükseklik, kaldırım vs ekstra kaldırmadan geçebiliyor, büyük tekerleri var nispeten.
- Çocuk içinde rahatlıkla uyuyabiliyor, bu da güzel, gölgeliği vs.
Kabin boy cybex libelle tavsiye ederim, çok hafif katladığında çok az yer kaplıyor.
Buna pusette ayrıca alınıp montaj yapılıyor.
Biz bebek arabasi olarak Cybex Eezy S Twist+2 kullaniyoruz, ilk basta da Nuna'nın pusetini harici ayakla kullandım. Kabin boy, cok agir da degil. Baya yurtdısı - yurtici ucakla vs kullandik ve kullanmaya devam ediyoruz baya dayanikli.
Buradaki fiyatlar felaket anlamsız ama, imkanı olan yurtdısından alsın mutlaka. Buradaki paket dahilinde yagmurlugu puset icin harici ayagi falan hep ekstra. Amerika'dan aldigimda pakedin icinde gelmisti.
Oto koltugu olarak da Nuna Rebl Plus kullaniyorum, hicbir sikayetim yok suana kadar. Stokta olmayabilir en son E-Bebek'te 2 tane mi ne vardı ben alırken.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)