User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Turkcell Aç Kalmış Yine...

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TT'u seçmemen isabet olmuş abi çünkü Ankara'nın birçok noktasında çekmiyor,rezillik resmen...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabahtan akşama arıyo turkcell. aynı günde 4 kez ararlarsa 4.de açıyorum, adam diyo ki bilmem ne bıdı bıdı paketi var ONAYLIYORUM, hayır istemiyorum diyorum sonra "efendim??" diyo. Çok şaşırdın mına koyım hayır diyince sanki ben ters bişey demişim gibi davranıyo adamlar. Artık onay almak yerine kendileri onay vermeye başladılar bize. Lütfediyo itneler.
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşlerim sene 1998 ilk hattımı aldım. Turkcelldi. Bunu 2000 senesinde ARİA vardı ozaman sonra Avea olan şimdi Türk Telekom onunla değiştirdim. Şirket hatlarım dahi TT. 2000 yılından beri ben iletişim sıkıntısı hiç çekmedim. Benim platinium hattım var 3 adet. Nerdeyse herşey sınırsız 8 gb netli. Hepsi toplam 200 tl gelirken eşim hala Turkcelli 20 yıldır ve 200 tl nin altı fatura getirmedi bugüne kadar
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türk telekom (eski adıyla Avea) evlerden ırak.
    Bizzat bayiye gidip kapattırdığımız şirket hatlarını babamı arayıp kandırmak suretiyle aylarca açık tuttular. En son 400 küsur lira ödeyip tekmeyi vurdum bir yerlerine. Şahsım adına 1 küsur tl alacağım görünüyor. Onu da seve seve ödeteceğim Btk kanalıyla.

Böyle şark kurnazlarından korunmak için edevletten kontrol etmek gerekiyor sık sık. Adınıza borç ya da alacak varsa orada listelemek zorundalar.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    97 den beri turkcell liyim.2 tana hattım vardı.birini türk telekom,digerini vodafone yaptım.

türktelekom 35tl ödüyorum eve tivibu baglandı 2 sene ücretsiz.1 aydır sıkıntısız.çekmedigi yerler oluyor.

vodafoneden j7prime aldım.24 ay tahütlü 55tl.trcll. de normal j7 68tl. 3 haftadır vf kullanıyorum.sıkıntım yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler