TSI-DSG VW ikilisi mümkünse benden uzak olsun.. :D
Printable View
TSI-DSG VW ikilisi mümkünse benden uzak olsun.. :D
Benim bindiğim en masrafsız araba Mitsubishi carisma. 135.000 de aldım. 195.000 e kadar sadece 4 buji aldım. 195.000 de aantifrizini yeniledim. 196.000 de sattım. Alan kişi yakın bir arkadaşım. Şu an 270.000 km. filan. Amörtüsörleri ve egsozu bile hala orjinal maaşallah.
En masraflısı ise 81 model 3.16 idi. 1994 den 1996 ya kadar bindim. Km. si 120.000 lerde filandı. O iki yıl arabalardan soğudum. Yolda kalmadığım zamanlar sanayiide uğraşıyordum. Bir arabanın benzin deposu eğilip yolda kalırmı yahu. Bir torosla değiştim de kurtuldum şükür.
3 aracım oldu 3ü de Japon.
İlki 2006 Honda LS sadece yağ değişimi zamanlarında gittim.
Toyota da fren balatası ve yağ değişimi 6 yıl bindim bir kere sıkıntı yaşamadım. TEk sıkıntısı Akü bittiği an kapıları bir daha açamıyor arabayı hareket ettiremiyordum kış günlerinde özellikle.Birde Emniyete yakın yerlere park ettiğimde sinyal bozucu sebebiyle araç kapılarını açmıyordu :))
Son Hondamda ise aracı aldığım arkadaş arabayı 1 yıla yakın yatırmıştı. Alır almaz yağıydı filtresiydi balatasıydı klima gazıydı derken en masraflısı bu oldu :) halen ALLAH a şükür tık yok..
anlayacağınız Japondan saşmayın bütçeniz çok yoksa.
En masrafsızı 106'ımdı. Yakıt ve bakım dışında 1 TL harcamadım.
En masraflısı Clio Wiiliams'tı. Topladıktan sonra bile bir ton eksik çıkıp duruyordu
Benimde en masrafiz aracim
106. Yag su filtre gbi periyodik bakimlari ve keyfi olarak torsiyon alt takim bakimlari haric sorun masraf acmadi cok sukur keyifle biniyorum japon gbi:)
En masraflisi vectra b gt di. Allah belasini versin 6 ayda 6 kere yolda kaldim. Bir sensoru 3 defa degistirdim birini degistiriyom digeri bozuluyor en lazim yerde yolda kaliyor aklima geldikce sinirlendim yine.
En masraflı aracım Opel Corsa B GSI idi. Hakkını yemeyelim şimdi, araç bitikti. Kaza yapınca da, hepten döküldü...
En sorunsuz aracım ise, Ağır bakımları haricinde hiç Sanayiye gitmediğim aracım ALFA ROMEO 147 aracım :) çok şükür, sıkıntımız yok :)
Bmw F10 ve N47 kodlu 2.0 dizel motor ünitesinden kurtulabilirsek bir daha karşılaşmak bile istemiyoruz. Bu F10 kasa sanırım kendini imha edecek anca öyle kurtulacağız.
bu güne kadar masraf yaşadığımız tek araç 2005 Model Renault Scenic 1.6 Otomatik idi.
Şunu da söylemeliyim, masraflar "usta"lar ile çok alakalı.
Bu aracımızısıfır km almıştık ve babam şirket işleri için kullanıyordu.
Her gün yük taşıyorlar, haftada en aşağı bir defa uzun yol falan derken 256 bin km'de sattık.
140 binde nedense bilinmez gösterge paneli bozuldu, servis gösterge paneli sıfır taktı.
km'de sıfır'a döndü. ayarlamamışlar doğru km'yi.
220 binde şanzuman vuruntu yapıyordu, 3 şanzumancı indirip bakacağız, minimum 4-5 bin TL dedi, başka bir usta iki selenoid değiştirerek 450 TL'ye sorunu halletti.
Sonrasında araba zor çalışmaya başladı, meğerse yakıt pompası bozulmuş. onu sıfır aldık.
bir baktık araç gitmemeye başladı, 200 kmde bir depo benzin bitirir oldu.
meğerse beyin arızalanmış.. onu da yaptırdık ve sonra LPG taktırdık.
bi 30 bin km LPG ile kullanıp sattık sonra da. LPG li zamanında hiç sıkıntı çıkarmadı ama.
Diğer bütün araçlarım ise sorunsuzdu.
ibiza 1.4 TDI
Audi A3 1.6 TDI
Leon Cupra 2.0 TFSI
Audi A3 Sedan 1.6 TDI
Şu anda da C250 kullanıyorum, her şey ok gibi maşallah :D
En sorunlu aracım Opel Corsa B GSI idi. 2 kere yolda bıraktı beni. Bir keresinde akşamın 11' inde nişanlımın yanından çıktığımda bıraktı, şanzımana somun kaçmış şanzımana zarar vermişti. Bir keresinde nişanlımla evlerine giderken V kayışı kopardı, aküyü bitirdi yolda kaldım. Zor durumda bırakmıştı beni iki seferde, ama yinede en zevk aldığım araçlarımdan biriydi.
En sorunsuzu ise babamın 2010 Fluence' iydi sanırım. Sıfır almıştık, 180.000 km kiralamaya gitti ve bir kere debriyaj merkezi değişti. Ön takım bozmamış, ve baskı balatası sağlam bir şekilde Ankara' ya sattık. Kendi parasını çıkarmış, 1 senede biz kendimiz binmiştik.
En sorunlu arabam kesinlikle e60 m5 ti.Allahın belası yolda gittiğinden çok çekicinin üstünde gitti.
2 tane c6 corvettimde yağ su ciladan başka çok şükür para harcatmadı 2.cisi hala duruyor umarım böyle sorunsuz gider ilki manueldi bu otomatik.şanzumanından biraz korkuyorum her an birşey yapabilir diye.
hanımın arabalarından wk kasa 3,0 dizel cherokeeden çok memnundum bütün aile üstünden geçtik banamısın demedi 200.000 km ye geldi diye durup dururken kıllanıp sattım ilk fırsatta makyajlı kasasından tekrar almak istiyorum.onun dışında 2,8 liberty kasa dediğimiz jeeptende memnunduk gürültülü çalışması dışında,hiç para harcatmadı yağı suyu bakımı dışında genel anlamda jeep markası hemen hemen her kasasına binmemize rağmen memnun etti.
4 sene 1.9tdi b5.5 passata bindik 50 bin km yaptik keyfi masraf ve bakim disinda masraf cikartmadi. 150 bin civarindaydi. 1 sene tsi b6 passata bindik oda dsg disinda masrafsizdi. Dsg de garantiden yapilmisti. 1 sene vito ya bindik degismesi gereken sarf malzemeler bize dendk geldi v kayis gergiler vs onun disinda masraf yapmadi.
Simdi bende 2012 dizel punto var garantiden bir cok parcasi degisti 4-5 senelik arabadan bukadar soun cikmasi kotu bir durum. Uzun omurlu bir araba oldugunu zannetmiyorum
en masraflı arabam unoydu. her 5000 de yağ filtre buji ve alttakım değişirdi. her 10 binde enjeksiyon beyni temizlenirdi. 2 defada benzin pompamdan dolayı yolda kaldım. iç trim sesleri kapıların açılmaması vs ufak şeyleri saymıyorum. motor şanzıman sağlamdı ama çok yakardı.sattığım gün kurban kestik :D
En sorunsuz arabam 84 colt dur, motoru yağ yakardı ama standart bakım haricinde yolda kalmadım. 60bin km beraberdik.sattığım arkadaş 500 liraya segman taktırmış, 2008den beri hala biniyor.
kullandığım en masrafsız otomobil ilk arabam 2002 Honda Civic kesinlikle... 4 sene yaklaşık 40bin km kullandım, direksiyon kutusundan kronik gelen ses dışında hiç sorun yaşatmadı bana.
masrafsızlık konusunda Honda dan sonra 2009 manuel Scirocco gelir... onuda 2 sene 30bin km kullandım, yarı km yi yazılımla yaptım, o da bakımı dışında hiç masraf çıkarmadı bana.
en masraflısı 2001 E46 316i... 2 sene 20bin km kullandım... akışmetresidir, motor kulağıdır, ön takımıdır, sürekli masraf çıkartıyordu askerden dönünce dayanamayıp satmıştım...
F30. Ulan ne kadar kronik sorun varsa sürekli tekrar ediyor. Sürekli su eksiltiyor borulardan akıyor bir şeyler oluyor. Korku filmi gibi yemin ederim. Bakalım bugün de arıza ışığı verecek mi diye bekliyorum. Üstelik sıfırdan beri aracın ilk sahibi olmama rağmen. Az kaldı satacağım zaten.
Beyler herkes her çeşit araba da problem yaşamış bu araba işi de şans işi en ucuzundan en pahalısını
bizde önceden 1.9tdı passat vardı 2000 model.. 2001 de sıfır almıştık 690bine kadar bindik 1 kere turbo revizyon oldu başka da bir sıkıntısı görmedik.. biz sattıktan sonra km ye 213 bıne cekmısler o ayrı :D
önceki e46 dan da çekmiştim, şimdiki e46 dan da çekiyorum. şu arabaları biraz düzgün kullanın yahu.
fiat bravo en masrafsız ve sorunsuz araçtı. onun dışıda vw lerdede bir sorun yaşamadım genel olarak. ona keza fluencelerde sorunsuz.
Genelde araçlarımızın büyük çoğunluğu VAG grubu ve %90'ı Volkswagen'di. Polo, Golf, Jetta, A3 Sedan, Leon(Tıkırtılar Hariççç). Çok şükür hiçbirinde bakım dışında masrafımız olmadı :)
Onun dışında en çok zorlayıp kullandığımız araçlar; Megane 1 1.6 110'luk benzinli, Focus 2 benzinli ve 1.6 TDCI bunlarda hiç sorun çıkarmadı. Bunlara da ekstradan + veriyorum :)))
Evo8 aldığımda azcık masraflıydı oda masraftan sayılmaz helali hoş olsun :D Benden sonra tık, masraf çıkarmadı benzin ve muayene zorluğu dışında :)