Bir kişide vestel venus onersin disimi kiracagim![]()
temiz ikinci el ip6 bakman çok daha mantıklı sanki. Ama inan 5s hala iş görür 4 sene öncesinin teknolojisi deselerde
O paraya sıfır ayarında bir SE alınır, en az 1,5-2 sene sorunsuz kullanılır. 5s şu anda topun ağzında. İlk yeni modelle birlikte güncelleme desteğinden mahrum kalacak.
Sözün özü, iPhone Se tam bir fiyat performans canavarı. Her türlü tavsiye ederim.
5sten 6s e yeni geçtim.
5s çok güzel telefon ama artık alınmaz. Çünkü yavaşlatıyo adiler.![]()
Düz adam___
http://www.techturkey.com/forum/sohb...tml?highlight=
Şiddetle tavsiye ETMİYORUM!
Bende profilodaki telpa veya zorludaki apple da servis için sıra bekleyenleri görünce Samsung ve iPhone onermem mesela.
Çinden komponent alınca iyyy, komple cinden üretilen telefon olunca oh yeaaahh..
Bu kafayla işimiz zor.
Lafta hepimiz ülkemizi çok seviyoruz, ama iş fedakarlığa gelince geri viteste uzerimize yok.
Hocam verdiğim linki okumamışsınız, okusaydınız zaten bunları yazmazdınız. Ben bahsettiğiniz milli duygular içinde sahip olduğum İPhone 6+ telefonumdan vazgeçip Venus V3 5570 aldım. Aldığım günden itibaren her gün aldığım güne lanet ettim. Yazdığım her şeyin arkasındayım. Bir kez daha buraya yazayım.
1- Şarjı ne yaparsanız yapın yarım gün giderse, (5.5 inç ekran 2200mAh batarya)
2- Sizin için çok önemli bir sunumda, bir daha geri dönüşü olmayan bir sayfanın fotoğrafını çekerken malesef kamera durduruldu deyip sizi ana sayfaya atarsa(örnekleri çok fazla arttırabilirim),
3- Telefonu her kapattığınızda tüm zil sesi ayarları fabrika ayarlarına dönüp, telefonu açtığınızda gelen ilk bildirimde "BOOOOOOOOZZZZEEEEEEE" diyen bir boza satıcısı anırıyorsa( 8 tane mesajınız varsa 8 kere anırıyor),
4- Bodrumdan Marmaris'e giderken 100 km'lik yol boyunca navigasyon yol bulunamadı deyip, yol benzinliklere sorularak bulunuyorsa,
5- Aldığımın birinci ayından itibaren tüm metal çerçevesi soyulmuşsa
6- Aldığımın ikinci haftası şarj aleti bozulmuşsa
7- Aldığımın 8. ayında şarj giriş soketi bozulmuşsa
8- Şarjı yüzde 70 iken bataryayı çıkarıp tekrar taktığımda şarjı yüzde 15 oluyorsa
9- Dünya devi markalar ile benzer fiyat aralığındaysa
Kimse kusura bakmasın ben bu telefonu kimseye tavsiye etmem.
Ha sözkonusu vatanseverlikse ben bu telefonu 8 ay kullanarak kendimi askerlikten bile muaf sayabilirim.
Vatandaşını, vatanını sevdiğini söyleyen bir marka bunları yapıp dünya lideri rakibinin fiyatını istiyorsa ben o markada bir vatanseverlik vizyonu göremiyorum kusura bakmayın.
Vatanını en çok seven, işini en iyi yapandır. M. Kemal ATATÜRK.
6 mini kasasını aliexpresten 75 tl ye aldım geçen sene
Avantajı telefon 5 kasasına göre biraz daha inceliyor birazda hafifliyor zil sesi sanki biraz arttı bu kasada delikler biraz daha geniş olduğu için şarz soketinin orda ki plastiği biraz kesip biçtim oda içte kalıyo zaten dıştan belli olmuyo diğer tuşlar falan sıkıntısız çalışio bence 5 i olupta 6 almak isteyenlere en gelişmiş çözüm
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
4 yıldır i5 kullanıyorum.Bunun üç yılını bilinçli olarak ios 6 ile geçirdim.Makine 360 derece dönerek fotoğraf çekiyor,böyle klas kasayı değişmem.Boyutları da kullanıcı dostu.Konu sahibi ya se tercih etmeli ya da o kadar para vermemeli.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Ben 3 yıldır kullanıyorum çok memnumum ama son zaman 16 gb oluşu yetersiz gelmeye başladı uygulama vs. çok kullanıyorsanız yetersiz gelir onun dışında sıkıntı yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)