User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: Aracın bilerek anahtarla çizilmesi

CRX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maddy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okuyan cevap veren herkese teşekkürler. Karakola gidip şikayetçi olup sonrasında da kaputu kaskodan boyatmak şu anki düşüncemiz. Adam düzgün bir insan değil ve kayıtları defalarca izledim gelmeden önce çevredeki evlerden birileri bakıyor mu diye sanki kontrol edercesine geliyor. Çizdikten sonra da yine defalarca etrafa bakıp öyle giriyor eve. Yani bana kalırsa kasıtlı olarak zarar vermek amaçlı yapılan bir şey bu, istediği kadar gariban olsun kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok. Dava işleriyle biz değil kasko şirketinin uğraşmasını istiyoruz, babam servisten fiyat almış 420 lira gibi bir fiyat vermişler. Tramerde çıksa bile önemli bir rakam değil bence. O yüzden şikayetçi olup sonra kaskodan yaptırıp aradan çekilmek en mantıklısı gibi geldi bize. Adamla biz değil kasko şirketi muhattap olacak böylece.
    şunu okuduktan sonra yazıp yazıp sildim bişeyler. erkekliğine sıçtığımın herifine oh çektirmeyin bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun . Bencede en mantıklısını yapmış olursunuz kasko zararını ne yapar eder alır . Bu gibi kanı bozuklara da diyecek bir şey bulamıyorum . Allah bildiği gibi yapsın .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler