User Tag List

Sayfa 15/25 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
457 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Birisi birisini fena benzetmiş

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben videoyu şimdi izledim kişileri tanımıyorum sanırım kullanan sinan denilen ve sevilen arkadaş.

Son dk da bu mavili mor çiçek arkadaşa "elinde hissettin dimi onu" dediği yerde koptum.

Bu adama bebek arabası emanet edilmez "p ye al diyor ama" o da güzelmiş

Ayrıca duyar kasan arkadaşlar sanırım olayın tarafı olan arkadaşın yazdığını okumamış.

Adam seni ittirecek vurmak için yumruk sallayacak ve sen hala bu adamla konuşarak anlaşacaksın. Öyle bi dünya yok kimse kusura bakmasın.

Eline sağlık demiyorum şiddet yanlısı bir adam da değilim ama adam yapması gerekeni yapmış.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle objektif olarak yazdığınız için teşekkür ederim, umarım dayı mevzusunu atlatır, gönlünüzce bir işe girersiniz.
    2konuda itirazım var, and arkadaşım değil, sadece bir dönem aynı forumdaydık, ona ismimi söyleseniz hiç birşey ifade etmez onun için, 2.si kadrosu yeni de olsa otopark(oto-park) en eski otomobil forumlarındandır modifiyem, cardanadam zamanlarında mevcut olan bir forum.
    And ne yazacak merakla bekliyorum, giderayak yaptığı hamlelere kendi forumunda da tepki var, Sinan ın destek olmadığı bie açıklama hiçbir şey ifade etmeyecek
    Biliyorum modifiyem vb tabanlı olduğunu ,aramızda da vardır o forumlara üye olanlar ben de üyeydim. Üye çoğunluğunun ünal turan fan tarzında olduklarını biliyorum şu an ki otopark forumdan bahsediyorum o yüzden bile tartışmaya kapalı.

Öyle işlere atılıyorsan efendi olacaksın seni illa ki herkes sevmeyecek ama sevdirmesini bileceksin bu forumun önde gelen isimlerini herkes sever, belki and'ı belki değil kesinlikle hem araba bilgisiyle hem sosyal bilgisiyle spin attırır ne oldum delisi olmayacaksın .

Adam hâla utanmadan çocuk gibi , dayak yemenin üstünden prim kasmaya çalışıyor üstüne bi de barcelona muhabbetleri bildiğin komedi. Forumun yaş olayına gayet yakışıyor .

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    And da biri sorabilirmi madde maddemi yazalım yoksa biz çoktan seçmeli soralım o istediği şıkkı seçsinmi
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    And efendi cevap yazmış.
    Buraya kopyalamadım çok uzun en altta var yazdıkları.
    Tekzip | OTOPARK.COM | Surucunun Adresi

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    TT'yi okumadım, telefonuma mesajlar geldi o nedenle bu başlığı açtım. Dizi çekecek halim yok, gerçekleri yazar geçerim

Anladığım kadarıyla Buğra ve Alihan 2 mesaj atmış, onların hesabı soruluyor. Biri uyuşturucu bağımlısı, sayısız kurumdan kavgalı ayrılmış (Carviser ve Otomobil Dünyam dahil), defalarca otokontrolünü kaybedip çevresine fiziksel şiddet uygulamış sabıkalı bi tip; diğeri "Trafik Kafası", sağa sola küfürler savurarak video çeken, askerden rapor alıp evine dönen ve (kendi ifadesiyle) halen ruh sağlığı yerine gelmemiş zavallı bir çocuk.

Öncelikle okuduklarınızın arkasındaki cerahati bilin.

O gecenin detayı şu: Evvelki aylarda Buğra'yı resmi bir YouTube toplantısına göndermiştim kendine network yapması için, öğlen aradı "uyuya kaldım gitmedim" dedi. Jaguar XE'nin drone görüntülerini Utku'ya teslim etmeyi unuttuğu için videonun yayını bir hafta gecikti. 3000TL karşılığı ayda en az 1 The Makina sözü vermişti, 2 ayda 1 belki yayınladı. Kameranın ayarlarını değiştirip çocuklara veriyordu, onlar da ayarları bilmediğinden saçma sapan görüntüler çekiyordu. Sırada bir sürü video beklerken kurgucuları yanına alıp aylak aylak ortalarda geziniyordu. Bunun gibi daha tonla işgüzarlığı vardı, müdahale etmem gerekiyordu.

Sorun şu ki, Buğra bir hatası yüzüne vurulduğunda önce inkâr edip sonra çıldıran bir insan. Önceleri telefonda bu yüzden birkaç kez tartışmıştık. O gece 11‘de çağırdım çünkü öncesinde dersim vardı. Sinan ile birlikte, bu sorunları konuşmak için bir araya gelmiştik. Gene hatalarını inkâr etmeye başladı. Tek bir küfür ya da hakaret etmedim, yumruk sallamadım; ben sokakta büyümedim. Eve gitmek için yalvardığı, “ayıp ediyorsun” dramaları falan yalan. Kavga, masadan kalkarken bana hafifçe kafa atmasıyla başladı. Sonrasında Sinan araya girdi, Buğra ofisten çıktı, ardından telefon açıp tehditler savurdu. Darp raporu almadım çünkü burası İsviçre değil, daha önemli işlerim vardı.

Ertesi gün bize emanet ettiği Panasonic P1 kamerayı ona teslim ettik. Rahat kurgu yapsın diye satın aldığımız ve ona teslim ettiğimiz bilgisayarı geri istedik. “Videolarımı silin vereyim” dedi, sildik. Birlikte ekipman alışverişine gittiğimizde gene çekimlerine yardımcı olmak için aldığım Gopro Hero4 Black onda kaldı, geri vermedi. Hepsinin faturası duruyor.

Vazo fırlatmaktan bahsetmiş, kimseye vazo fırlatmadım; ama Alihan, benim kendisine çıkıştığım o tek seferin onlarca mislini, her türlü bağırış çağırışı ve aşağılanmayı gözümün önünde her gün Buğra’dan görüyordu. Bir test aracının içinde üçümüz varken, Alihan’a avaz avaz bağırdı, hakaretler yağdırdı dakikalarca, Bajaj Cute’ün kurgusunu istediği gibi yapmadığı için. Ben bunu eleştirmedim, yargılamadım, müdahale de etmedim çünkü aralarında böyle tuhaf bir ilişki vardı.

Ancak Alihan’ın, Buğra’dan gördükleri yanında; havanın kararmak üzere olduğu saatlerde benim Egea’nın testini tamamlamak için iki ayağımın bir pabuca girdiği dakikalarda, yanında kalmam için üstelediği bir anda ona sesimi yükseltmem üstüne paragraflar döşemesini anlayamadım. “Benim senin gibi boş vaktim yok! Siz ne *** yiyosunuz!” gibi bir cümle kurmadım. Yaptığım doğru değildi, çocuk iyi niyetliydi de; sonrasında gönlünü alma amaçlı kaç defa telefonda konuştuk. Gene de gönlünü alamadıysam tekrar özür dilerim.

Muhip’i “kıskanma” gibi bir durumum yoktu; onu Otopark’a kattığı bakış açısı ve özgün karakteri sebebiyle aramızda katıp 4 sene başarılı olması için çırpınan benim. Çaba ve katkıları, bir şirket çalışanlarının minimum gereksinimlerini karşılamadığı için; başka bir tabirle tembelliği sebebiyle ayrıldık, bunu da Buğra’ya çok net açıkladım.

Geçen Ankaralı bir editör de yazmış; Murat kız arkadaşı yerine kadın gözü videolarına Aslı çıktığı ve bu konuda ona haber vermediğim için ayrıldı. Bu konuda asla “hatalıyım” demedim, adamı ben kovmadım ki? Fakat sonrasındaki köşe yazımdan ve atışmalardan dolayı pişman olduğumu belirttim.

3008 lansmanında Buğra'nın yanına gittim, tek konuştuğumuz Focus kazasıydı. Buğra geçmiş olsun dedi, ben de teşekkür ettim. Özür falan dilemedim.

Ekipmanlardan bazılarını almamamı söyledi evet, ben de aldım ve hepsini halen kullanıyoruz (Glidecam hariç, onu iade ettik).

Şimdi baktım, 27 Nisan ve 6 Mayıs’ta toplam bir 2.950 TL göndermişim bankadan (50 TL borcum vardı, teşekkür etmişti). Diğerini elden vermiştim. Ödemediğim parası yok.

3 saatlik uykuyla çekime gittiyse ya sabaha kadar karı kız peşinde koşturduğundan ya da gündüz yapması gerekeni geceye bıraktığındandır. Bu da 1 kere olmuştur zaten, normalde çekimlere katılmazdı. Ama kurgu eğitimi verdiği ve sosyal medyayla ilgilendiği doğru.

O gömleğe 1500 TL verdiğini sanmıyorum Gene de teşekkür ederim.

Borçlarını ödeyebilmek için kredi çekmeye mecburdu, benle ilgisi yok.

Facebook’a harcanan paranın tamamını şirket ödedi. Reklamları zamanında kapatmadığı için 26 Haziran’da ek bi bedel çıktı, onu da verdik zaten.

Sinan’ın eşine küfür etmeler falan… Uyuşturucudan uzak durun arkadaşlar sonu böyle oluyor.

Focus RS mevzusu gayet net açıklandı. Mantıken; ben egomu tatmin etmek için yanlamaya çıktıysam, bunu kameraları açıp sonra yayınlamak üzere yaparım değil mi? Herkes pitte yemek yiyorken değil? Neden kameralar kapalıydı o zaman?

Daha önce söylediğim gibi, amacım arabayı tanımaktı. Pist yönetiminin görüşleri alınacaksa; ben çıkmadan önce dakikalarca yanlayıp, dışardan telefonla çekip, lastikleri haşat edip, pistten çimlere çıkıp, arka jantları çamurdan gözükmeyecek halde geri getiren ve sonunda uyarı alan TopGear ekibini soruştursunlar.

Kazadan sonra Alihan beni aradı, geçmiş olsun için, ve bir sözlük sitesindeki ilgili başlığı Buğra’nın kaldırttığını söyledi. Eksik olmasın dedim, telefonu kapadıktan sonra teşekkür etmek için Buğra’yı aradım, meşgule düştü. Sonra söz konusu siteyi açtım, başlık yeniden açılmıştı, yazar da “neden silindiğini anlamadım” vb. bir şeyler yazmıştı. Görünen, gerçekten Buğra olayın yayılmaması için bir çaba şarf etmişti. O gün kendisine ulaşamadım, bugün kendisine teşekkür ederim.

Benim finansmanım olmasa o dergi çıkabilir miydi, Buğra onu düşünsün. TopGear konusunun özeline şimdilik girmiyorum, Doğan girmedikçe de girmem.

Galeri galeri dolaşıp sahiplerine dilenmek gibi bir huyum olmadığı için hayır, muhtemelen –en azından o vesileyle- o çakmakları yaptıramazdım.

Sinan şirketi alır almaz, o kendi bileceği iş. Belki başka firma üstünden fatura keser, belki şahıs firması açar, kime ne? Tekrar yazıyorum, Sinan Otopark.com’un yeni yöneticisidir.

Tamamen Buğra’nın ifadeleriyle yazıyorum: “Ben Otopark’tan önce senelerce çalıştım didindim, tırmaladım; kimsenin haberi olmadı. Ne zaman ki Otopark’a çıktım, sokakta tanınır oldum, videolarım izlenmeye başladı, sosyal medya hesaplarım patladı.” Bunları görmek için müneccim olmaya gerek yok zaten.

Başarının tek ölçütü abone sayısı değil; Buğra'nın yüzüne bile bakmayacak markaların Otopark’la çalışıp bir video için bir kamyon para dökmesinin başka sebepleri de var.

Tüm hakaretlerini aynen iade ediyor, yolunda başarılar diliyorum.

And bunu demiş
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seyfettin777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    And efendi cevap yazmış.
    S....lan burası İsviçre değilmiş kim inanır ya darp raporunu burası İsviçre olmadığı için almamış bebe

Bırakın ya adamın verdiği cevap beni tatmin etmedi inanmadım şahsen Söylenen her şeyi yalanlamakla açıklamamı olurmuş

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seyfettin777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    And efendi cevap yazmış.
    tam da beklediğim açıklamayı yapmış inanılmaz rahatladım. uyuşturucu kullandığımı belirtmiş, kan ve saç testi yapalım. kimin ne kullandığını ortaya çıkartalım da kendisi var olur mu, orasını bilemem. gerçi kullanmıyordur, ilaçlarını alsaydı zamanında olaylar bu kadar gelişmezdi. Allah yardımcısı olsun, bel altı vurmayı sever. görüntüleri mavi çektikleri zamanları, bak doğru ayar budur, bu şekilde kullanın dediğimi ne çabuk unutmuş.

ben bunun üzerine daha bir şey söylemek istemiyorum. Sinan açıklama yapsın, kim nedir genel maksatlı öğrenilsin. Ömer'den de şu para mevzusunu birilerinin dinlemesi lazım. aslında asıl kilit isim Doğan Kabak, şu an ilgilenmiyorum dedi. herkes çözmüş bu arkadaşı da haberi yok. planın tutmadı, bunu gayet iyi biliyorsun. kendi ağzınla söylemişsin kamera mevzusunu da, hani hırsızdım?

sesin güzel, 2 yalan daha söyle de dinleyelim canım benim.

cgr50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tt yi okumadım demiş ama burda yazılan bütün postlara hakim bu nasıl çelişki

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsviçre kelimesinden sonra ets tur'dan barcelona turlarına bakmaya başladım yha .

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adammın haksız olduğu hiçbir nokta yok sanırsın kanatsız melek. Bütün herşeyi yalanla'yarak' açıklama yapmış kendini kandırsın. İyi oldu ülkecek kurtulduk herkes dökse pisliklerinide çıkışı olmasa
    DR. OWL

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Adam kaşla göz arasında focusuda top gear a iteledi hee Resmen lastikleri bitirip verdiler bende o yüzden yaptıma geldi olay
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık gitsede otopark rahatlasa

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aciklama kendi forumundaki arkadaslara bile inandirici gelmemis , takip etmedigimden ve kisiyi tanimadigimdan yorum
    yapmak dogru olmaz dicem de diyemiyorum geceyle gunduz gibi duruyo burdan ... ama keske hic yasanmasaymis boyle bi olay

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tip eziklerin gnellikle çocuklukları ile ilgili bir rahatsızlıkları oluyor. Hem çok itilip kakılmış kale alınmamış hem de azıcık da içinde liderlik ruhu varsa ama o kumaş yoksa, "alfa" olamadıysa, işte o işyerinde okulda veya en basitinden apartmanda "gücü" eline alınca hitlerin yandan yemişi olan tipe dönüşüyor. Şu herifi ilk panpa *** püsür videolarında görmüştüm ilk gördüğümde bile rahat rahat kahkaha atamayışı zorla kişnemesinden anlamıştım nasıl bir rahatsız olduğunu. Kurumsallıktan bahsedip herkese heryerde patronluk taslayan birinin sırf kendi egosu için gönderdiği kişilerle olan tüm meselesini herkese açmasından da belliydi nasıl bir "profesyonel" zihniyete sahip olduğu. Adamın anlaşamayıp gönderdiği insanlardan basketbol takımı çıkıyor amk hepsi mi rahatsız hepsi mi ayarsızdı da bir sen düzgünsün diye sorarlar adama. Bir yerde patlayacağı belliydi zaten kişiliğinden doğanla ters düşmesi sonra hatası oldu resmen kendi ipini çekti. Çamur at izi kalsın derdinde kendi boka sardığı için oraya buraya sallıyor alttan alttan doganla topgeara sallamsından da sürekli belli. Sinan Koç gibi bir adam bu adamla nasıl ters düşmedi bunca zaman bir tek ona şaşırıyorum, ya çok alttan aldı bu herifi laf etmedi lider hissettirdibuna ya da başka birşeyler var. Sinan sağlam ekip kurup devam ederse izlenir çünkü bu herifin yaptıklarından sonra her otoparkı açan herifin aklına bu olaylar gelir, ayrıca iş veren markalarda bu boş muhabbetleri öğrenince yaklaşımları nasıl olur bilinmez. Ha bu senaryo da bu herif yine bir şeyler yapmadan gider çıkar giderse anca, ki sanmıyorum elleriyle böyle teslim edip usturupluca çekip gitsin kesin bir haltlar çıkartır sıçar batırır bırakır öyle gider.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazısını okudum ama bal gibi geçiştirmek için yazılmış çoğu yer
    Isırmak nedir yahu? Nasıl bi fantazi
    Mazallah yarın bi gün sahil kenarinda biriyle tartıştığı anda tam düşerken ısırmaya kalkmasın: )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam suçsuzmuş işte.. Hem bu olayda , hem Focus olayında.. Hayret bişeysiniz yani...

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ford rs in uretiminde hata yapmis,adamda vurmus iste hemen kazma yaptiniz.Once dinlemeyi ogrenelim lutfen.
    Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
    Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
    Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
    Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam kaşla göz arasında focusuda top gear a iteledi hee Resmen lastikleri bitirip verdiler bende o yüzden yaptıma geldi olay
    Muazzam bi itelemeydi, lastiklerdeki çamura kadar belirtmiş. İçine işlemiş olsa gerek.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tam da beklediğim açıklamayı yapmış inanılmaz rahatladım. uyuşturucu kullandığımı belirtmiş, kan ve saç testi yapalım. kimin ne kullandığını ortaya çıkartalım da kendisi var olur mu, orasını bilemem. gerçi kullanmıyordur, ilaçlarını alsaydı zamanında olaylar bu kadar gelişmezdi. Allah yardımcısı olsun, bel altı vurmayı sever. görüntüleri mavi çektikleri zamanları, bak doğru ayar budur, bu şekilde kullanın dediğimi ne çabuk unutmuş.

ben bunun üzerine daha bir şey söylemek istemiyorum. Sinan açıklama yapsın, kim nedir genel maksatlı öğrenilsin. Ömer'den de şu para mevzusunu birilerinin dinlemesi lazım. aslında asıl kilit isim Doğan Kabak, şu an ilgilenmiyorum dedi. herkes çözmüş bu arkadaşı da haberi yok. planın tutmadı, bunu gayet iyi biliyorsun. kendi ağzınla söylemişsin kamera mevzusunu da, hani hırsızdım?

sesin güzel, 2 yalan daha söyle de dinleyelim canım benim.
    Ya kan okeyde saç nasıl olcak
    - K -

________
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler