User Tag List

Sayfa 22/25 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
457 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: Birisi birisini fena benzetmiş

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamların 19 yaşında değişik moderatörleri var.Seyfo ve Emre de mod olsun,ya da fahri forum müfettişi gibi bişey.Forumu sahiplenmek aslında güzel bişey.18 yaşında genç arkadaş "farzet ki" felsefesini benimseyip sahiplense daha iyi olmazdı.
    Unutmayalım ki forum sahiplenildiğinde güzel.Bugün trafikte hangi tt üyesini gördün konusunun canlı olduğu ve her gün mutlaka yazıldığı günleri bir hatırlayalım
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim ne oluyor siteye? her konuda bir fedai çıkıyor maşallah, birileri bayılmayı ölmek birileri de tehdit etmeyi call of duty zannediyor... bu arkadaşlara ayrı bir yer yok mu kimse girmesin kendi içlerinde eğlensinler, tehdit etsinler, boks yapsınlar enerjilerini atsınlar?
    konu başlığı "benzetmiş" şeklinde olduğu sürece üyelerden ne beklenir ki Ellerine sağlıkları gördükçe, gençlik de özenip kahramanlığa soyunuyor..

Peugeot konusuna girmeyin bence, kaza yapan carviser)

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seyfettin nickli arkadaşın yaşıyla dikkat çekme sebebi olduğundan daha olgun attığı mesajlar aslında. Biraz da sivri lafını esirgemeyen bir dili var haliyle topluyor üzerinde. Benim tepkim silahların çekilmesine. Her meselede varsa derdin gel görüşelim kardeşe dönüyor muhabbet. İşin gırgırı olan kısma gülüyoruz geçiyoruz ama bir yerden sonra sıkıyor.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni countryman mi clubmanmi son cıkan hangisiyse onla editörler kaza yapmıştı baya yaralanmalı falan
    Hee Aynen abi oydu
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşuna 22 sayfa okumaya gerek yok. Hakketmiş. Yumruk yemiş. Sevmeyenlerin içine su serpilmiş. Cevaplarına bakılırsa kendi bile haklı olduğuna inanmıyor. Şu haraketleri tanıdığım yapsa sesimi çıkarmam savunmam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay babam vay neler dönmüş. Bugra the king. Allah yardımcınız olsun
    :ramo

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuç olarak, buğra and'ı dövdü, sonra iki forum birbirini dövdü, sonra bizim forum birbirini dövdü, sonra bahçıvan herkesi!!! Yok bi dakka bunun sonu böyle olmamalıydı
    bbm pin :2B244451

ozyt1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinan ve And ile tanıştım. Hatta geçen hafta Cuma günü Sinan benim araba için video çekti. Güldük epey eğlendik. Buğra yada siteden fotoğraf çekimi için mesaj atmıştım oda yardımcı olmuştu.

Hiçbiri bu tarz polemiklere girip yumruklaşacak arkadaşlara benzemiyor, açıkçası çok şaşırdım. Ama malesef ülkemizde beraber yola çıkan insanlar başarıya ulaştıklarında çok çabuk ego patlamaları yaşayabiliyorlar. Keşke panpa kalabilselermiş.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    And ı çok eski tanırım , Buğra ile de bir çok organizasyonda karşılaştık yani iki tarafı da tanıyorum. Bu olay 1 hafta 10 gün önce olmuş olsa And a hak verirdim ama 8 ay önce olan olayı otopark ı bıraktım dediği yazıda fotoğraflayıp paylaşırsa ben art niyet ararım.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben otopark kanalı içindeki bu kavgayı anlamadım.

Bir sorum olucak.Otopark youtube kanalı.Sanırım youtube'den gelen gelirle ayakda duran bir kanal.

Kanal 22 Tem 2011 tarihinde açılmış ve şuan 173.156 abone ve 36.870.306 görüntüleme yapmışlar.Açıkcası youtube tek bir kişiye yetecek kadar para veriyor en kötü 3 kişi sanırım.Yani şirketleşmenin ve her yerde çok büyük bir kanalız demenin anlamı yok.

Diğer bir kanal The makina Katıldığı tarih: 21 Tem 2016 96.248 abone ve 5.928.281 görüntüleme yapmış.

Dogan Kabak Katıldığı tarih: 22 May 201134.364 abone ve 1.846.187 görüntüleme yapmış.

Özetle bu otopark çok iyi işler başardık lideriz demelerinin bir anlamı yok bence.

Çünkü arkalarından onlardan ayrılan biz onları ünlü ettik diyen (otopark) kanalından sonra aktif olmuşlar ve çok kısa bir sürede abone sayısı ve izlenme oranları yakalamışlar.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bir sorum olucak.Otopark youtube kanalı.Sanırım youtube'den gelen gelirle ayakda duran bir kanal.

Kanal 22 Tem 2011 tarihinde açılmış ve şuan 173.156 abone ve 36.870.306 görüntüleme yapmışlar.Açıkcası youtube tek bir kişiye yetecek kadar para veriyor en kötü 3 kişi sanırım.Yani şirketleşmenin ve her yerde çok büyük bir kanalız demenin anlamı yok.

Diğer bir kanal The makina Katıldığı tarih: 21 Tem 2016 96.248 abone ve 5.928.281 görüntüleme yapmış.

Dogan Kabak Katıldığı tarih: 22 May 201134.364 abone ve 1.846.187 görüntüleme yapmış.

Özetle bu otopark çok iyi işler başardık lideriz demelerinin bir anlamı yok bence.

Çünkü arkalarından onlardan ayrılan biz onları ünlü ettik diyen (otopark) kanalından sonra aktif olmuşlar ve çok kısa bir sürede abone sayısı ve izlenme oranları yakalamışlar.
    youtube dan para kazanıp ayakta durabilen insanlar çok yok. onlar firmalardan para kazanıyor. youtube doğru düzgün bişi kazandırdığını sanmıyorum.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Andı da sevmeyen var buğrayıda...

Yalnız sinan koç hakkında her ıkı tarafın destekçılerıde iyi insan oldugunu belirtmiş..

Bu kavganın galibi sinan koç tur

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda her ateşli konuda, forum içerisinde fişekler patlıyor. Yine kılıçlar çekilmiş
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibinden.com ilanını görür gibiyim 'Sahibinden Rafine m5, motoru çok güzel 5 yıl dsc off konumda gezildi sikintisi yok'

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)

Doğan abinin katılım eski ancak paylaştığı en eski video tarihine bakmak lazım.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğan abinin katılım eski ancak paylaştığı en eski video tarihine bakmak lazım.
    Tabi tarih eski yanlız aktif kullanmaya başladığında çıkış olmuş izlenmelerde.

Buğranın kendi ilk kanalı vardı.Otopark'dan ayrılınca kanalı kapatılmıştı.Acaba kim şikayet'de bulundu.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi bitmedi muhabbet
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ula olayı yaşayan adamlar bu kadar kafaya takmamıştır he Bi kaç gün sonra unutulacak

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

iki kanalın hitap ettiği kesim çok farklı ama.Otopark biraz sohbet ile çok güzel araç testleri yapıyorlar.Araçlar ağırlıkta. Makina ise karı kız geyik egzos yanla vs ciddi bir inceleme vs yok.Genellikle ergen kesme daha çok hitap ediyor makina. Ben çok severek otopark ın birçok bölümünü izledim ama makina bana göre değil 2 dakka baktım kapadım bidaha da izlemedim.Buğranın ilk yaptıgı tek araç tanıtan sadece muzikten oluşan videoları güzeldi işi geyiğe döünce boka sardı bence.Ama seven sever izler.

Yani o yüzden çok fazla üye sayısı karşılaştırması yapmamak lazım.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler