Bugra anlattiklarina gore az bile yapmissin eline sagluk Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Printable View
Bugra anlattiklarina gore az bile yapmissin eline sagluk Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Boynunda ki zincirine tükürdüğüm, şu insanların namusuna ırzına laf etmeye çalışan dallamalara bu dayak bile değil.. Oturduğumuz yerden biz kudurduk, adam bir yumruk atmış çok mu? Az bile yapmışsın eline sağlık reis..
Bu otoparkın videolarını izlemem etmem hiçbirini de tanımam ama Sinan adlı arkadaş zor durumda kalmasın diye bundan sonra her platformdan elimden geldiğince destek olacağım zor durumda kalmasın adam, öyle ayar oldum bu dayak yiyen elemana.
İnşallah sinan başarılı olur. Buğra zaten başarılı :) Birazcık rekabet iyidir beyler bize yarar içerik artar.
buğraya geçmiş olsun
o değilde patlak focus olayından sonra herkes AND hakkında forumda atıp tutmaya başlamıştı
bende dedimki, tanımıyorsunuz (ben dahil) bir insan hakkında sadece tipine bakarak bu kadar olumsuz konuşmayın, doğru değil bu.
herkes haklı çıktı ya
Dostlar,
Şu sıralar OTOPARK'ın ne denli sefalet içinde süründüğünü daha iyi ifade edebilmek adına bu mesajı sizlere Barcelona'nın beş yıldızlı otellerinden Grand Marina'nın 7. katındaki bir tuvaletten yazıyorum...
Çok yalnızım; geldiğim uçakta yanımdaki koltuk boş olduğu gibi, burada da otomobil medyasından Eren hariç benden başka kimse yok...
Sabahtan beri Carpe Diem'di, Barceloneta'ydı, şehrin en lüks restoranlarında ziyafet çekip duruyorum. Bu hengamede bir de locadan Flamenco izlemek durumunda kaldım. Yarın aynı işkence Mallorca'da devam edecek, inşallah cumartesi sona erecek... Üstelik bu tür lansmanlardan bu ay 3 tane, önümüzdeki ay -şimdilik- 2 tane daha var. Davet edildik bir kere, mecbur gidiyoruz...
İnanın hiç şevkim kalmadı... *****, son projemiz yüzünden 3 ay daha iş yapmasak gene kârdayız. Gel de şimdi video çek!
Gerçi benim akıbetim belirsiz... Gene de şirkette bu külfeti üstlenecek birileri daha çıkar sanırım.
Neyse kafanızı şişirdim, kusuruma bakmayın. Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalırmış...
Kendinize iyi bakın.
Sevgiler,
And
dhye böyle yazmış the end .
Ahmet Kural in bi sahnesi vardı, ayy g*tum diye. O geldi aklıma
Şu sıralar OTOPARK'ın ne denli sefalet içinde süründüğünü daha iyi ifade edebilmek adına bu mesajı sizlere Barcelona'nın beş yıldızlı otellerinden Grand Marina'nın 7. katındaki bir tuvaletten yazıyorum...
ÖFFF ZENGİNSİN AND. TMM
http://i67.tinypic.com/2h83ede.jpg
üniversitede temiz yüzlü , efendi ; abi birlikte hazırlanalım sınava , hem faydamız olsun birbirimize , diyen.Sınav günü kopya istediinde , hocanın duyacağı şekilde ''şşşşşşştt!!!'' diye sinir yapan değişikler vardır.Haca bile bilir onun karakterini , kaale almaz.Aynen bu karakterdeymiş
Adam gider ayak Otopark iyice bitsin istiyor.. Buğra bey' inde işi baltalamak istiyor.. yurt dışında dayak yemem felan diye düşünüyordur...
Neyse Buğra Bey' e geçmiş olsun ( evet az bile yapmış ) Otoparkta Sinan'a nada Allah kolaylık versin.
Bence çok iyi olmuş gitmesi.Sinan Koç bu işi hakkıyla yürütür,biz de yeniden izlemeye başlarız videoları,keyifle...
Donanım haberde gerçekten yazmış mı bunu linki var mı?
Barcelonaya artık ortaokul çocukları bile turla gidip bu tarz otellerde kalabiliyorken, and in gitmesi büyük başarı. Demek ki iş ilkokula kadar düşmüş :D
otopark foruma yazan oldu mu?
Otopark formundan ip banı yemişim :D rafine rs zamanlarında keşke yemeseydim şimdi lazım olurdu :D
abi öyle kıpkırmızı falan nasıl olmuş, merak ettim vallahi.
go pro ile mi yoksa action cam ile mi dövdü acaba ?
İnsanlar bir iki bir şey tutturunca gerçekten hayata bakış açısı değişiyor.
Özünü kaybetmemen gerekir.